reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Hej goście już poszli idą jeszcze w odwiedziny dalej a my już sami świętujemy za oknem już strzelają ja wypilam drinka i w głowie się już kręci spanie mnie bierze :what: a Wy jak tam ?
Palin super ze waga leci w dół :)
Mikoto jak nastrój już lepiej ?
Marys ja również polecam mafinki bananowe

Ostatnia edycja:
Palin gratuluje spadku wagi! U mnie dzisiaj była koleżanka, pochwaliła się że schudła 12kg od wakacji. Ale ona waży ponad 100 i kolejny raz walczy ze swoją nadwagą. Trzymam za nią kciuki bo bardzo ją lubię i wierze że uda jej się jeszcze schudnąć :tak:
Teri już się w głowie kręci a to jeszcze 20 nie ma :-p Daria śpi? Laura podziwia fajerwerki. Pewnie ją obudzą o północy...

M. jeszcze w pracy :baffled: ciekawe czy zdąża się zobaczyć z Laura... jejku jak ona tęskni za tatą.

Dziękuję Wam, Kochane <3 wyobraźcie sobie, że dzisiaj syn z zona przywieźli do Babci dzieci, oczywiście Babcia Przyszła z nimi do nas. Najmłodszy Kaszlal jak gruźlik. Aż zwróciłam uwagę :-( w tym czasie przyjechali moi rodzice na kawkę. Mama też była zła na Babcie, dość ze zostawili dzieci na 4 Godziny, to Jeszcze Babcia Przyprowadziła je Kaslace do nas :-(

Kingusia co się stało,że Mama Cie zdenerwowala? :-( mam nadzieje ze samopoczucie lepsze. Miał miał to do siebie, że gdyby spadł śnieg to trzeba by miejsce odśnieżac :-/ brak komentarza :-/

Gosiaczku współczuję nocy :-( czekamy na.Ciebie na naszym forumowym sylwestrze :-D

Teri weź się.nie wyglupiaj, zaraz dołączę z winem. Juz się chłodzi :p

Palin.gratuluję spadku wagi! Super! Wykorzystaj teraz moment i.idź za.ciosem :-D a my za Tobą, prawda Dziewczyny? ;-)

Emciu nawzajem Kochana!!! Dołączysz do nas?

Marys jak Karina? Ja proponuję racuchy ;-)

Zosia właśnie zasypia. Przed 17 wyszliśmy jeszcze na spacer, przewierzyc sir przed nocą. Oczywiście już strzelają :-( :-/ potem kapanie i do łóżeczka, tym bardziej ze kolejny dzień.bez drzemki.

Kochane, lecę sir ogarnąć i wracam.

Kingusia nie jeszcze śpi ona teraz tak ok 21 idzie spać oj szkoda że jeszcze same jutro M ma wolne na pewno to się Laurunua na cieszy tatą
Mikoto daj spokój co oni wyprawiają to brak słów :o
U nas strasznie walą za oknem ciekawe czy Daria usnie dawaj z winkiem ze mnie taka pijaczka ekonomiczna opije się jednym drinkiem :p

No i najmłodszą Uczestniczka naszej imprezy odpadła. Śpi grzecznie w łóżeczku. Starszy brat poszedł juz się kąpać. A z kąpieli do łóżka i zostajemy sami z Arem. W lodowce chłodzi się piwo, w szafce czekają chipsy i ciastka. Na kolacje cos tam przekąsimy. Nic szczególnie nie szykowalismy.

Mikoto, brak słów na takich ludzi jak Twój Wuj. Babcia osłabiona, a on jej chorawe dzieci podsyła. Czy on chce ją wykończyć. Babcia tez trochę nie rozsądna, ze o przyprowadza wam wiruski do Zosi (pewnie tez osłabionej ząbkowaniem).

Kingusia, dolaczam się z kciukami za koleżankę. Oj sama wiem jak ciężko jak zejść z nadwagi, sama mam te 15 za dużo.

Teri, będą fajerbuchy budzić Darię? U nas strzelają cały dzień, a dzieci w ogóle to nie rusza.

Pamiętam rok temu Miki obudził się na mleko 5 minut przed północą, szybko zjadł i oglądał z nami przez okno pokaz. Nie wiem jak będzie w tym roku. Nowy burmistrz zmienił odwieczne miejsce pokazu (było zawsze blisko naszego domu) i nie wiem, czy będzie cos widać. :-\

I ja bede dzisiaj z Wami w te sylwestrowa noc ;)
Czekam az Mati zasnie i dolacze do czekajacego na dole m ;)

Alkohole juz sie chlodza na strychu ale ja jak Teri duzo nie potrzebuje ;) tez zawsze sie smieje ze ekonomiczna jestem ;)
Mam juz upichcony bigosik, ostatnie kawaleczki ciasta i -o zgrozo - chipsy ;) to tak na ostatni grzeszny dzien bo od jutra dieta :) ostatni raz jadlam chipsy w ciazy :)

Mikotku nie przejmuj sie glupim gadaniem. Niektorzy szukaja kozla ofiarnego byle zrzucic wine z siebie... Mam nadzieje ze kaszlace dzieci nie zostawia Wam zadnych niespodzianek...

Palin super spadek wagi gratuluje! Na pewno to nie tylko zasługa Krysi :)

Kingusia mam nadzieje ze pamiatka z czolka szybko zejdzie. Mati tez ciagle poobijany...

Nie wiem co ja to jeszcze chcialam. Moze jeszcze zajrze jak mi sie przypomni.
Dla balujacych super zabawy a dla domowych rownie milo spedzonego czasu!
Niech ten Nowy Rok będzie lepszy od poprzedniego i przyniesie same piekne i radosne chwile. Niech minie w zdrowiu i szczesciu rodzinnym, niech nie braknie milosci i wzajemnego zrozumienia. I aby wszystkie plany i marzenia się spelnily!

Jestem. Szkło juz gotowe. Zaraz Mikotowy poleje nam wina, zapraszamy. Pierś z kurczaka, a 'la KFC za chwile wyjdzie z piekarnika. Kochane, mam to samo, jestem ekonomiczna Jeśli Chodzi o alkohol. Nigdy jeszcze nie piłam wódki, ale wino, likier i słodkie piwo pije ;-) dzisiaj Carlo Rossi :p

Teri i u nas strzelają, włączyłam Zosi kołysanki, a nam sylwestra z dwójką ;-)

Palin fajny wieczór się Wam zapowiada, ale nie zostawiaj nas szybko. Tez mam taką nadzieję.

Minnie wzajemnie <3 co tam dobrego Chłodzisz? ;-)

Palin jeśli już zasnie to raczej jej nic tak szybko nie ruszy ale to może być dość głośno także nie wiem a najwyżej podgląda wybuchy u nas głośno dość bo impreza pod urzędem a to dość blisko i słychać dość mocne bazy
Minnie czekamy na Ciebie
Buziaczki

reklama
Do góry