reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Mikoto, nie zamierzam Was zostawiać. Jesteście mi mega bliskie :*

No i kolejny Członek (dosłownie i w przenośni ;P ) opuścił towarzystwo. mam nadzieję, ze ja nie będę kolejnym :-p

I my na sylwestrze z dwójką i bb :-p
M. sie kąpie. Kupił wino także napijemy się. Laura właśnie zasnęła ale raczej nie pośpi bo strzelają cały czas a co dopiero będzie o północy :szok:

Palin ladna wage ma Krysia :-) kokedze urodzil sie synek na poczatku listopada z waga 2700, teraz wazy 5 kg o_O kuszaca podpowiedz, ale malo mleka :-(
Gosiak Tobie tez szybko waga poleci ;-)
Teri, Gosiak nie mam foremek na muffinki :-(
Teri kochana do polnocy jeszcze troche czasu ;-)
Kingusia powodzenia dla koleżanki :-) a o ktorej M bedzie? Moze jednak Laura jednak zobaczy sie z tata?
Mikoto o matko, zeby tylko Zosia nie złapała nic :-( Karina w miare, marudzi, niechce jesc, dobrze, ze chociaz w miare da sobie glutki wyciagnac z noska. Bedziecie budzic Zosie na fajerwerki?

Wasze maluchy ida spac a nasza lobuzuhe, M ja polozyl na drzemke po 15, nie wiem czy to dobry pomysl, zeby z nami siedziala do polnocy :-/ u na w lodowce martini, jedna paczke chipsow oproznikismy :p obejrzelismy 'Jak wytresowac smoka 2' i to na razie tyle :p

Witam 2,5 godziny przed Nowym Rokiem !

Spijam wódkę z redbulem, skończyłam pracować ( dziś ostatni i fv było trzeba pokończyć :D )
Ja z S przy lapkach, Seweryn na tel i tak czekamy razem na fajerwerki :) Hubi zrobił dawno odlot ale też podziwiał " fajerwerkę" w domu na część sylwestra i tatusia :)

Moje postanowienie na nowy rok to codzień pić kawkę na bb - dzięki aplikacji na tel , którą zachwala Mikotko mam nadzieję, ze się uda :)

Jakie macie postanowienia/ plany na 2015 ?

Jak wiecie u nas ma być rewolucja :)

Mikoto gin Z tonikiem
Robaczek witaj i mam nadzieję że dotrzymasz obietnicy moje postanowienia dieta i ćwiczenia
Matko kochana jak tu głośno strzelają jakoby już północ była a pod urzędem jakieś ludowe słychać masakra

reklama
Kurde zazdroszcze popijanek,siedze przy Pikolo;( Z nocnymi pobudkami malej kiepsko bym sie widziala po procentach. U nas tez juz strzelaja,o dziwo maruda spi,ale pewnie okolo polnocy juz nie da rady. Ogladamy polsat. Jako tako postanowien nie mam,ale dostalam karnet na silownie ,wiec bede zmuszona chodzic..mam cykora..chyba,ze to polubie.,
Bawcie sie dobrze:)

Do góry