reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Dzien dobry,

dzieci posnęły praktycznie w tym samym czasi, choć Nelka coś się kręci, ale miejmy nadzieję, że chwilke będę miała dla siebie :tak:
Nocka Nelki na starym mleczku o wiele lepsze, spała spokojniej i dłużej, nie miała problemów aby po karmieniu zasnąć. Kupka choć luźniejsza, to odpowiedni kolor i zawartość...i póki co tylko 2 dzisiaj w tym jedna w nocy.

Tymek za to popłakiwał przez sen chyba z 4 razy wstawałam do niego.

Ale produkcja ! czytałam pobieżnie wcześniej, ale teraz zrobię to dokładnie ;-)

Dzisiaj i E w lepszym nastroju, oby tak zostało

Madzia - oby gorączka rzeczywiście na ząbka. Tymek trzyma palce w buzi nie wiem jak długo a te 4 leniwe jakieś

Terii - wczoraj Tymek jej nie ruszał, dziś pare razy złapał za gałązkę z tym swoim łobuzerskim uśmiechem, ale nie pociągnął - no i wącha a tu nie pachnie :-p tutaj karpia nie ma :sorry: tzn mozna kupić w polskim sklepie (baaa nawet zapisy są na niego), ale raz kupiliśmy i nie był zbyt dobry (świeży - no ale jak go z Poslki wiozą to co się dziwić) WOW alez masz machine teraz !!!! przydałby mi się taki !!!!:-D

Palin - pamiętam, że jak mój brat był mały, to do barszczyku miał ziemniaczki a pierogi ruskie mama mu lubiła :-p miałam w planach robic paszteciki do barszczyku, bo uszek nie mam weny lepić, ale nie wiem z czym Tymkowi pasztecika zrobic...suchego ???

Ankaka - -no mój też woła "eee" jak zawartość już w pieluszczce :confused2: jakby nie czuła :-pja mam upatrzony też robot kuchenny i kiedys na pewno kupię . Filipek jest sliczniutki ! widze , ze i u CIebie drewniane puzzle królują

Kinia - i jak zrobiła Laura kupkę ?? coś zjadła, że tak się męczy ?? co za dużo taty w domu to też nie zdrowo :-p

Na 16 Emil jedzie z psem do weterynarza. Mam nadzieję, że pobierze próbkę - kasy pójdzie na to, ale muszę wreszcie wiedzieć co jest . Najgorsze, że parę tygodni juz minęło, a nieleczony chłoniak w ciągu takiego czasu może doprowadzić do najgorszego :-( a leczy się go z dość dużym powodzeniem (tzn. wyleczyć się nie da, ale spowolnić wszystko )...

Zaraz powrzucam zdjecia tylko z tabletu juz to zrobię

reklama
A oto i fotki

Załączniki

• 1418651381051.jpg
    1418651381051.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 61
  • 1418651395007.jpg
    1418651395007.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 51
  • 1418651407633.jpg
    1418651407633.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 54
  • 1418651419976.jpg
    1418651419976.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 55
  • 1418651432761.jpg
    1418651432761.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 51
Opcji ustawien dzieci jest duzoooo jakmjuz oboje w spacerowkach. Tu niby moge zamienic aby gondolka byla u gory, ale cos mi Tymka siedzonko nie chcialo sie wtedy wpiac...musze popróbować

Kingusia oby ruszyło po tych śliwkach!

Palin ale Mikołaj pięknie mówi! :-o dalej ma dwie drzemki? Juz 3 tygodnie! Ale czas zasuwa! Z telefonu nie widzę suwaczkow :-/

Ankaka. Pamiętamy, także proszę o nas pamiętac ;-)

Gosiak oby wyniki były Dobrze rokujace! Kochana, ja mam zamiar robić paszteciki, dla nas z kapusta i grzybami, a kilkanaście z samym mięsem. Myślę o indyczym mięsie. Ale super ten wózek wygląda! Wydaje mi się, że takie ustawienie jest bardzo dobre. Nelka nie wymaga aż tyle uwagi na spacerze co Tymi, który pewnie na wszystko zwraca uwagę i dopytuje co i jak ;-) pięknie ozdobilas choinkę! Cudowne ozdoby!

Zosia dzisiaj tez nie spala w dzień. Marudzi bardzo. A spać nie chce. Zrobiłam racuchy, wstawię jeszcze pranie.

Gosiak ale super ! :) a drogi taki wozek?

Nie wiecie gdzie kupie tanio zwykle biale koszulki lub body dla malego? Chce mazakami ozdobic :)

Mikotku- właśnie przejrzałam ustawienia wózka i Tymek może być na dole ale twarzą do gondolki,więc bez sensu, a jak piszesz on jednak bardziej ciekaw świata niż Nelka :-ptak też myślałam nad mięskiem ;-)

Ankaka - nam udało się kupić za 350 funtów czyli jakieś 1600 zł(z gondolką, foliami przeciwdeszczowymi i adaperami do fotelika no, a i drugie siedzonko do spacerówki nowiuteńkie jeszcze w kartonie ;-) i wydaje mi się, że to jeszcze przystępna cena za wózek dla 2 maluchów, tymbardziej, że może być też dla jednego dziecka - wystaczy wyjąć dolne adaptery i już :tak:

Super autobus mi uciekl do domu i musze tyle czekac :/

Gosiak no bo tez bede musiaka o taki pomyslec w razie w. :D 1600 to spoko cena. My mielismy za 1300 2w1 dla Filipka.

reklama
Mam jeszcze pytanka do was.

1. Zarosly juz waszym dzieciom ciemiaczka? Fifi dalej ma :/
2. I do mam chlopczykow .. odciagacie siusiaczka?

Do góry