emka01
Szczęśliwa mama:)
Czesc pracusie i kuchareczkiWidze,ze przygotowania ida pelna para
Ja jak co roku ide na gotowe,z jednej strony fajnie ale jak tak dalej pojdzie to za 10,15 lat nie bede umiala sie ogarnac do wlasnej Wigilii...
Palin ja tez wieszam mokre firany. Tak podczytuje i stwierdzam,ze super dajesz sobie rade z dwojka
Gosiak rowniez dzielne mamuski ciesze sie,ze z Tymka zasypianiem jest lepiej.
Kciuki za mieszkanko.
Madzia no prosze-juniorek w przedszkolu na medal a w domu jeczydupka jak ta moja. Do tego jaki zdolny mam nadzieje,ze szybko przejda mu te dolegliwosci i placzki. Odpocznij choc troszke.
Teri a to Ci spioch maly juz jest taka dorosla,zeby caly dzien nie spac?szok.
Mikotku Ty nasz perszingu przekochana masz coreczke,ze tak ladnie daje Ci wszystko porobic.Ostatnia piatke juz widac? To od niej te placze? Bidulka mala.
Marys u mnie tez swiateczne porzadki w czarnej d...
To ja pisalam o chodzeniu na paluszkach. Ta moja akrobatka ma tak umiesnione nogi,ze az jej zazdroszcze
Wenusjanko moje zakupy wygladaja podobnie-z tel w rece.
Milego dnia kochane.
Ja jak co roku ide na gotowe,z jednej strony fajnie ale jak tak dalej pojdzie to za 10,15 lat nie bede umiala sie ogarnac do wlasnej Wigilii...
Palin ja tez wieszam mokre firany. Tak podczytuje i stwierdzam,ze super dajesz sobie rade z dwojka
Gosiak rowniez dzielne mamuski ciesze sie,ze z Tymka zasypianiem jest lepiej.
Kciuki za mieszkanko.
Madzia no prosze-juniorek w przedszkolu na medal a w domu jeczydupka jak ta moja. Do tego jaki zdolny mam nadzieje,ze szybko przejda mu te dolegliwosci i placzki. Odpocznij choc troszke.
Teri a to Ci spioch maly juz jest taka dorosla,zeby caly dzien nie spac?szok.
Mikotku Ty nasz perszingu przekochana masz coreczke,ze tak ladnie daje Ci wszystko porobic.Ostatnia piatke juz widac? To od niej te placze? Bidulka mala.
Marys u mnie tez swiateczne porzadki w czarnej d...
To ja pisalam o chodzeniu na paluszkach. Ta moja akrobatka ma tak umiesnione nogi,ze az jej zazdroszcze
Wenusjanko moje zakupy wygladaja podobnie-z tel w rece.
Milego dnia kochane.