reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Madziu to czekamy na zdjęcie po ;-) ale masz tempo Kobieto!

Teri dobrze,że macie to.juz za.sobą. Ale Daria sryciula :-D Widziałas te poszewki w Biedronce? Te z jeleniem świetne!

Ciasto na pierniki gotowe. Zostało je zabunkrowac na strychu ;-) Pora sprzątnac kuchnie. Akurat drugie pranie się skończy.

reklama
Hej Dziewczyny!

Wczoraj był mega zakręcony dzień. Zaczęło się już we wtorek po pracy, bo musiałam służbowo pojechać do Grójca :wściekła/y: A miałam Misia zabrać na zabawę andrzejkową :wściekła/y::wściekła/y: Wróciłam o 2 w nocy, o 6 już szykowałam się do pracy, a po przyjeździe na miejsce okazało się, że w nocy było włamanie do biurowca :szok: Nie mogliśmy wejść do budynku, ale też nie wracaliśmy do domów na prośbę policji, bo potem każdy oglądał swój pokój. Złodzieje szukali jakiegoś dokumentu, bo z cennych rzeczy nic nie zginęło, magazyny z gadżetami nietknięte, a tam nieźle by się obłowili.

Jutro impreza - Barbórka, więc umówiłam się dziś po pracy na paznokcie, ale niestety pojadę dopiero o 21, bo M musi jechać do pracy :-( Wrócę po 22, znów się nie wyśpię... Ehhhhh...

W pracy dużo pracy, bo wczoraj przez to włamanie nic nie zrobiłam, bo nie miałam jak :wściekła/y: Ale już widzę światełko w tunelu :-)

M kupił wczoraj cały sprzęt, a my z Misiem siedzieliśmy u znajomych, który mają rok starszego Kubę. Chłopaki super się bawili, aż miło było popatrzeć.

Madzia- Ty masz dziś wolne, że jesteś w szale sprzątania? :-) Śliczny Tygrysek! Co do Mateuszka, to może faktycznie udajcie się do psychologa dziecięcego... Wydarzenia ze szkoły mogą potem odbić się na Jego psychice i relacjach w późniejszym życiu.

Teri- super, że szczepienie macie już za sobą :tak: Pięknie Darunia rano śpi!

Wisienka- ale pięknie mąż Cię zaskoczył! Aż się wzruszyłam :-D Ja też nie jestem typem chomika - oddaję albo wyrzucam ;-) Oby ząbki Tosia szybko wyszły!

Gosiak- widzę, że Tymcia dalej męczą ząbki :-( Niech już wychodzą!!!

Anula- zakonnice nie powinny uczyć w szkołach :no:

Emka- Michaś też na początku nie był skory do dzielenia się zabawkami, wyrywał z rąk itp. Uczyliśmy go, że nie może bawić się wszystkim naraz i trzeba się dzielić. Jest ogromna poprawa, u Was też tak będzie, zobaczysz :tak:

Justa- myślicie już o drugim dziecku?

Wracam do pracy, buźka!!!

Bona włamanie !!!:szok::szok: jej ale jestes zabiegana :-(pewnie dopiero w świeta odpoczniesz ? :-( nam tez przepadła impreza andrzejkowa mieliśmy iść dziś ale wypadło nam szczepienie

Mikoto widziałam poszewki ale mam renifery z zeszłego roku ;-)nie było u Was ksiazeczek ? ja wzięłam ostatnią odgłosy zwierząt

ale dziś zimno mglisto i wiatr ostry brrr Daria śpi oby nie miała gorączki

Bona ciekawe czego włamywacze szukali :-/ Dobrze że nic nie zginęło!

Mikoto Teri jakie poszewki?

Teri jak Daria? U nas dziś było slonecznie ale bardzo zimno..

Mikoto gdzie jesteś?

Zmęczona dzis jestem ;-) Ogarnęłam mieszkanie wg planu! Potem fryzjer.. a mnie męczy takie siedzenie :-/ Zakupy, wizyta na poczcie i podróż do żłobka po 16-niby 3km a korki mega :-/ Popołudnie z Tymkiem męczące. Płaczek z niego dziś straszny.. nawet ciocia skarżyła w żłobku. Dostał mleko już o 18:30 i od tej chwili delektuje się ciszą ;-)

Dziewczyny kupujecie na allegro? Jak zainstalujecie aplikację w telefonie to dostaje się kupon rabatowy w wysokości 30zl na zakupy za min 100zl w dziale zabawki :-D

Ehe jęczy z łóżeczka.

Dziekuje dziewczyny za odzew w sprawie tej mojej malej terrorystki. Oj charakterek to ona ma..juz ponosze kleske wychowawcza a co bedzie dalej...

Co te zebiska tak drecza nasze maluszki?! Ukochajcie cierpiace smyki.

Jak tam chorobki?Lepiej?

Spokojnych nocek.

jejku dziewczyny nie wiem co robic :-( dalam dzs Tymkowi ibuprofen na tyle wczesnie, ze do czasu kladzenia go na pewno zadzialal, dodoatkowo posmarowalm zabki zelem. Wsadzilam do lozeczka a tu histeria, placz, krzyki - starszne to bylo :-( trawalo jakies 20 minut, juz szlam do niego, ale nagle sie uspokoil i zasnal. teraz bylam go okryc. Tak mi go zal bylo i nie wiem skad to zachowanie. Nic go bolec nie moglo :-( w pokoju sie nic nie zmienilo kompletnie, przed snem robimy wszystko jak zawsze.
Stwierdzilam, ze moze za szybko po bajce (oglada przy kolacji) go kalde...jest kapiel - kolacje- mycie zabkow-lozeczko. I jutro sprobuje po umyciu zabkow poczytac mu jeszcze, posiedziec z nim chwilke. Moze bedzie lepiej, nic innego mi do glowy nie przychodzi

Melduje się wieczornie, a w zasadzie to już nocnie :-/

Po Obiedzie pojechalysmy zostawić auto u mechanika. Mam do wymiany świece, klocki hamulcowe przednie, olej i filtry. Potem Jeszcze do Lidla. Moich rodziców i do domu. Zosia po 20 juz spala.

Bona dawno.Wróciłas z paznokci? Baw się dobrze na imprezie barborkowej ;-)

Teri jak Daria? Bez gorączki? Mam nadzieje, ze śpi spokojnie. Były książeczki ale z autkami :-/

Madziu pod koniec posta wstawię poszewki. Ja mam z ubiegłego roku. Daj zdjęcie koloru włosów. Przez aplikację na telefonie jeszczr nie kupowałam :-/ a Ty?

Emka żadnej klęski wychowawczej nie poniosłas! Zapamiętaj to, bo Mikoto prawdę mówi! Taki etap, minie. Uparcie powtarzaj, pokazuj jak trzeba robić. Dzieci chlona i pokazują swoje umiejętności w najmniej oczekiwanym momencie. Co.ładnego wyczarowalas?

Gosiak u nas przez jakiś czas.było.dokładnie to samo, pamiętasz,jak pisałam.,że.Zosia nir chce zasypiać w łóżeczku i tak.strasznie płacze wtedy ratował nas wózek. Nie wiem.co.Ci doradzić. To minie. Musisz być silna.

Właśnie skończyłam sprzątać. Tak, tak. Zamiast kłaść.się spać pomylam moja ceramikę, witrynke i komodę w.salonie, szkliwo, żyrandol, lampy, obrazy. To tylko część, ale juz zaczęłam.

Madziu teraz takie poszewki na poduszki w Biedronce

Załączniki

• 1417127863792.jpg
    1417127863792.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 34
reklama
Do góry