reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Witam się porannie!

Zosia o 5 przebudzila.się z płaczem i od tamtej pory czuwam u niej w pokoju. Budzi się co chwile :-(

Gosiak jak.noc? Tymek spał spokojnie?

Madziu chylę czoła! Pierogi o tej porze??? :-o i to na dwa farsze??? :-o no, Kochana! Brawo! Naprawdę :-) noc przespana?

Zosia lepiej przyśnie i.idę zascielic łóżko w sypialni, ogarnąć się. Kręgosłup mi pęka :-/

reklama
Dziękuję Mikoto. Noc ok. Po 5 Tymek stał już w łóżeczku ale tylko wołał że chce do nas ;-) Wstał razem z Ł bo on ostatnio ma jakiś czujnik-jak ktoś wstaje z łóżka to Tymek też :-/

Co naszej biednej Zosi jest? :(

Daj znać jak poszły biedronkowe łowy i czy te książeczki są warte swojej ceny :-)

Jeszcze leżę w łóżku. Matt właśnie zbiera się do szkoły. .

Buziaki Kochane :*

Madziu Zosi wyszły dwie dolne piątki, i chyba góra idzie???

Ja już wszystko porobilam, sypialnia, oko, ubrania dla Zosi. A Maleńka jescze śpi

Dzien dobry ,

Tymek o dziwo spal cala noc, a z E rozdzielilismy sie po pokojach abym w razie czego wziela Tymka do lozka, wiec ja sie wyspalam on czuwal nad mala. Oczywiscie Tymek obudzil sie z kupka :-( juz po 5 wiedzialam, ze ma bo bylam go okryc... ile to moze trwac ??

Wstal w zlym humorze, byl placz i krzyk - dostal paracetamol i dopiero teraz jest dobrze, je sniadanie

Mikotku - niech te 5 szybko wychodza i juz bedziecie miec same dobre nocki :* niech odyspia Bidulka

Madzia - zazdroszcze takiego wylegiwania ;-)

Kinia - jak Laura , idziecie do lekarza ???

U nas kolejny brzydki dzien, wiec pewnie znowu nie wyjdziemy na spacer. Walcze z E o wozek :tak:

E zaapplikowal wczoraj o prace w Polsce, mowi ze w sumie ma male szanse, ale nic nie traci... zdziwil mnie tym ;-)

Ostatnia edycja:
Gosiak tak teraz pomyślałam że może E szuka czegoś w PL ale nie mówi Ci o tym żeby nie robić nadziei i pewnego dnia powie: kochanie pakuj się ;-)

Nie doczytałam-co dolega Tymkowi? U mojego też kupy nie takie jak być powinny.. u nas winowajcą jest trójka :-/

Już po zajęciach w żłobku. Tymek zdezorientowany. Uczepiony mnie. Inne dzieci też. Co chwila ktoś płakał. A jak się dziwi oswoiły z myślą że mamy są w żłobku to był koniec zabawy-trwało to pół godziny..
Wróciłam do domu żeby co nie co po wczorajszych pierogach ogarnąć, zrobić pranie i coś posprzątać. Ale najpierw kawka :-) A po wszystkim fryzjer :-D

Załączniki

• 1417083349161.jpg
    1417083349161.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 35
Madziaa- u nas CHYBA 4 w natarciu, a raczej na pewno bo co chwila paluchy w buzi, koszmar z zasypianiem, a jak dorwie szczoteczke do zebow to jezdzi po dole jak oszalay ....zajrzec oczywsice nie da.

Ochhh jakby mi E tak powiedzial to bym nie uwierzyla :-p

foteczki nie wiac, a tak czekalam na tygryskkowe foty ;-)

Gosiak zęby potrafią umeczyc :-( Zosia wstała o 8.30. O 9 byłyśmy juz w drodze.

Teri a u nas książek jak na lekarstwo :-/ kupiłam tylko świeczkę w kształcie choinki. I spożywke dla siebie i dziadków. Koleżanka kupiła ten materiałowy organizer wóz strażacki. Były naprawdę fajne i pomysłowe.

Madziu jaki Tygrysek słodki <3 co robisz z włosami? Idziesz do tego, u którego była Natis?

Zakupy rozpakowane, Zosia zasypia, kawa czeka, pranie się pierze.

Mikoto zapomnialam o książeczkach jadąc ze żłobka :(
Tygrysek Dziękuję :*
Nie idę do fryzjera Natis.. brakuje mi jeszcze 6kg :-D Idę do mojego zafarbować się bo już moje włosy nie są ciemne tak jak lubię :( A normalnie szkoda mi czasu żeby do fryzjera iść

witam
my po szczepieniu rano w biegu wszystko żeby sie na 8 wyrobić a i tak wyszłysmy z domu dopiero 20 po 8 bo musiałam Darię budzić bo smacznie spała i ani myślała wstawać :sorry:ale byłyśmy 2 w kolejce i tu nam sie udało bo zaraz za nami zrobiła się nagle kolejka dzieci sie naszło wszystkie takie maluszki jej Daria przy nich to wielkolud !!! nie mogła sie nacieszyć tymi dziecmi liczyła ile jest 3 3 3 i mówi duuuuzo dzidzi :-D samo szczepienie poszło nawet gładko spodziewałam sie że bedzie gorzej chwile popłakała ale szybko sie uspokoiła dostała naklejki a ostatnio uwielbia naklejki dostała jedną to za mało wyciąga rączkę i mówi drugą to pani jej dała to nie woła jeszcze wysępiła 4 :sorry:
troszkę jej brakło do 11kg waży 10,900 :sorry:i ma 85 cm
jeszcze tylko pneumo pod koniec stycznia i koniec jupi :tak:

madzia szacun za te pierogi o tej porze :tak:śliczny tygrysek :-D my kupiliśmy dzis ksiażeczkę Daria zobaczyła i już sie bawi prezentem mikołajkowym no ale nie łatwo było ja przed nią schować bo ta ksiazeczka jest wielka my mamy odgłosy zwierząt fajna kolorowa ksiazeczka duzo przycisków ryk lwa jest tak .. ryczący :-Dże Daria się go boi :sorry:

Palin foteczki domku prosimy i czekamy na reakcję Mikołaja na siostrę

Mikoto
jak wrócisz pochwal się łupami ;-)

Wisienka wowo super sie mąz spisał !!!!! szacun dla Niego !!!

reklama
Teri jak piszesz o Darii to jakby była wiele starsza od Tymka.. on dużo gada po chińsku :p W żłobku był jeden chłopczyk który nie płakał i bawił się ładnie-myślałam że dużo młodszy bo taki malutki a jego mama mówi że ma 1, 5 roku :-D Ma się to oko do dzieci :p
W spadku Tymek dostał rajtki od syna mojej koleżanki z pracy.. tylko że Szymek jest z końca września 2013 :-/

Kuchnia wyszorowana. Sypialnia ogarnięta. Pralka skończyła prać. Teraz kurze i łazienka..
Obiad gotowy.. nigdy nie zgadniecie - pierogi :-D

Do góry