reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Teri to musze zajsc do wiekszego sklepu bo kolo mnie w biedrze, lidlu, syokrotce i carrefour express tego noe bedzie :p chyba kupie od razu kilka paczek ;-)
Mikoto karmi woda deszczowka (jak mam) i nawozem uniwersalnym ;-) u mnie tez na wschodnim stoja, ale w lato bede musiala je przestawic bo za mocne slonce bedzie.. Haha czasem mam ochote mu powiedziec, ze nie jestem jego mama :p jak mnie wkurzy to w koncu mu tak powiem.. Ciekawie dzien zaczelyscie ;-)
Justa tez bym chciala zeby przestal grac.. Ehh.. A tesciowa noe moze sie zajac przez dwa dni Filipkiem? Albo mezu niech wezmoe 2 dni wolnego?
Gosiak no coz Tymek uparciuch ze smoczkiem ale sie nie daj ;-) trzymam kciuki za odsmoczkowanie ;-) u E nieciekawie w firmie e zmiany sie szykuja? No ja to Cie podziwiam, ze tak jezdzisz tam ;-) ja bym chyba zglupiala :-D wiele razy prosilam M zeby nauczyl mnoe jezdzic.. W tym roku dal mi sie przejechac przez 1,5km... Ale mialam radoche :-D ryjek mi sie cieszyl jak noe wiem, a czesto jak nierze wolne to moglabym sobie autkiem podjechac do pracy i szybciej wrócić do domu, albo nawet na zakupy czy do kokezanki pojechac bo tak to musze sie zawsze prosic :-/

Mloda spi, M wstal to od razu go wygonilam z lozka co bym zdarzyla z myciem podlog przed wstaniem Kariny.. Schnie na razie w kuchni i pokoji, zostanke jeszcze przed pokoj i lazienka, i jeszcze dwa prania ale to poczekam az kurtka namoczy mi sie w vanishu :p

reklama
Marys hihi uwiez ze pocaatki tu nie byly latwe z racji, ze malo wogole jezdzilam, ale E wykupil mi 2 godzinii z instruktorem i od tamtej pory smigam. Potrzebowalam nabrac pewnosci siebie. U E w firmie ogolnie oki, ale szykuja sie ogolnoswiaypwe zwolnienia w ich firmie i ich działu nie wykazali w nowej rozpisce ... zobaczymy co zrobia ;)

Wisienko maz i dzieci musza byc dumne,maja w domu zadbana kobiete:) u mnie o makijaz ciezko..ni to lenistwo ni brak czasu...a najsmiesniejsze jest to,ze lata temu zrobilam sobie szkole kosmetyczna..czyli szewc bez butow chodzi;)

Mikotku ja tez przytylam i to 4kg,u mnie to duza roznica..czas zmusic sie do diety albo cwiczen,ale ani tego ani tego nienawidze!
Mala miala podwyzszone monocyty i od dawna ma ciagle zanizony odsetek granul. Wiadomo-dr google swoje nastraszyl...

Teri ta Twoja Daria to niezla pociecha:)

Milego dnia dziewczyny:)

Gosiak ojej az ogolnoswiatowe? Moze przeniosa do innego dzialu albo nowy stworza? Nie wiem czy by mi 2 godziny wystarczyly na ogarniecie ich lewostronnej jazdy :p no ale grunt to wlasnie pewnosc siebie ;-)
Emka ale jezeli lekarz mowi, ze ok to chyba nie ma czym sie martwic? Oby to co przrpisal szybko pomogly unormowac wyniki ;-)
Madzia to chyba do Emki? ;-) co do wagi to ja wrocilam do tej z przed ciazy (czyli mozna powiedziec ze jest ok), ale flaczek brzuszkowy jest o_O

My juz po obiedzie, w carrefoure jesg promocja na pomelo (4 zl :-D mniam mniam) i na wolowe miesko wiec przydaloby sie wybrac, przy okazji kupilabym foremki na muffinki :-D przepis jest na bb?

Aaa i Mloda jadla dzisiaj metalowa lyzeczka, sama :-D z malym kompanem ;-)

Załączniki

• 1416062948285.jpg
    1416062948285.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 34
Od rana próbuje do was napisać. Czytam ale nie,daje rady. Teraz wróciliśmy z dworu. Tosiu zasnął na fotelu. Będzie długi wieczór. P w pracy ja z Milcia będę zaraz piec mufinki.
Co do balu to nie jest on żaden wielki. Idziemy ze znajomymi z dawnych lat. Dzieci będą u teściów. My 5 km dalej.
Jeśli chodzi o makijaż to mam fatalna cerę i muszę się maskować. Nic przyjemnego. Wolałabym pociągnąć usta blyszczykiem , przeczesac włosy i pędzić.
Poodpisuje w następnym poście bo muffiny wołają

Madzia palenie rzucilam w jeden dzien,wiec niby powinnam miec silna wole...ale jesli chodzi o cwiczenia,sport czy diete to ni cholery nie moge sie zmusic..od lat sobie obiecuje,ze do nastepnego lata bede najzgrabniejsza sztuka na plazy i dupa zimna;););)

Marys - prowadzi sie naprawde latwo :-ppieknie zajada ;-) tez sie dzis czailam na pomelo, ale w koncu nie wzielam nie wiedziec czemu :eek:

Wisienka
- moja cera tez pozostawia wieleeee do zyczenia...non stop zaskorniki , cos wiekszego wyskoczy brrrr...czasami sie czuje jakbym miala nascie lat :confused2:

PO Tymka drzemce pojechalismy do parku, oczywiscie synio pod koniec juz na syrenie...ida mu te zeby jak nic bo reke prawie do lokcia wsadza momentami do buzi,. ale moglby sie cokolwiek sluchac :crazy: potem pojechalismy do tesco i lidla i tak zrobilismy wszyskie zakupy... Nelka caly ten czas a byly to 4 godzinki przespala, dopiero jak wrocilismy przebudzila sie na mleczko. No cud Malina :-p
Tymson teraz grasuje z ciu-ciu (lokomtywka) poki co w dobrym nastroju. Zbilza sie pora kapieli wiec juz niedlugo chila odsapniecia ;-)

reklama
Do góry