reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Kawa z bitą śmietaną - mniaaaam :)
Emka moja koleżanka notowała właśnie co jadła - raz na 2 tygodnie miała spotkanie z dietetykiem i zbierała ochrzan za niedozwolone produkty. Tym sposobem wyeliminowała wszystko co zakazane i schudła bardzo bez ćwiczeń :-D

Marys cudna łobuziara :*

Nocka dobra. Tymek o 6 wylądował u nas i po mleczki dospał do 7:20. Potem nocnik-wreszcie wracamy do starych przyzwyczajeń :-D I do 9 bawił się z Bratem-jeden przed kompem, drugi na bajeczkach, trochę razem - ważne że my dospaliśmy :-)
Kuchnia po śniadaniu ogarnięta, teraz czas na sypialnię. Żadnych konkretnych planów na dziś nie mamy.. zaraz pójdę z Tymciem na spacer, a potem się zobaczy :p

A jakie Wy macie plany?

Mikoto? Ty jeszcze śpisz? :p

Ostatnia edycja:
Emka schudnac mozna bez cwiczen, ale moze zostac flaczek skory tak jak mi na brzuchu o_O oj lobuziara straszna, ale w domu jeszcze nie ma tragedii z ganianiem za nia, gorzej na dworzubi w sklepie :p wtedy to sie naganiam ;-)
Nayaa ale smaka robisz.na kawe.z bita smietana :-D
Madzia no to poranek super ;-)

Mloda wstala po 9, M juz przy kompie, ja leze w lozku.. A co raz mozna dluzej polezec ;-) trza isc do sklepu, a pogoda nie zacheca do.wyjscia :-(

Witam się porannie!

Druga kawka juz. Ale za oknem tak buro, pochmurno, mgliscie i wietrzenie, że ciężko się zebrać :-/ z mala przerwa w spaniu i zmiana pampersa dospalysmy do 7.50.

Nayaa zaczynamy eliminacje cukrów, mnie to najbardziej gubi, bo tak, naprawdę jem zdrowo i chudo. Jak Wojtus? Co dzisiaj będziecie robili? Kanapa się nadaje?

Marys pamiętam, że scieliscie włosy Karinie ;-) Karina jest śliczna!

Madziu energię czerpie z Waszych postów ;-) jak czytam ile co która robi, to i ja biorę się do roboty ;-) nie od poniedziałku, tylko od teraz :p bardzo się rozbestwilam w ostatnim czasie :-/ Zosia uwielbia bawić się w bawialni. Sprawdziliśmy kilka, zawsze wracamy do tej samej.

Emka ja też najpierw słodkie :-/ u nas dzisiaj tak wieje :-o

Gosiak dzisiaj Teściowa przyjeżdża? Jak noc?

Palin jak się czujesz?

Kingusia zostaliście na.Noc u rodziców? Jak Laura spala?

Dzisiaj nir gotuje, idziemy na.Obiad do mojej mamy. Pojedziemy tez na wybory i zaplanowalalysmy z koleżanką i jej synkiem.wypad do Mrówki ;-) Nayaa od wczoraj miałam być ozdoby o.których rozmawialysmy. Bona dala.cynk, że u Nich w Biedronce pieluchy w kartonie po 50 zł. Może zajrzymy. A Tymczasem robie oko i czekam na aż owoce rozmroza się. Będzie koktajl na kefirze z płatkami owsianymi.

Załączniki

• 1416129585840.jpg
    1416129585840.jpg
    38,9 KB · Wyświetleń: 32
Nie nooo koktajl? Eh zginę przy Was :p

Ja właśnie jem mało słodkiego ale za to tłusto i wieczorami :-/ Nie wiem jak z tym walczyć. Miało być prościej bo Ł miał mieć delegacje i owszem w przyszłym tygodniu ma ale w Krakowie więc codziennie będzie w domu..

Nayaa jakie ozdoby? Ja wczoraj w Lidlu kupiłam naklejki świąteczne na okno i lustra-myślę że Tymek będzie zafascynowany :-)

Marys, Madziu kefir 0 tłuszczu, bez cukru,albo z brązowym, owoce samo zdrowie, a zblendowane z tym wszystkim płatki owsiane dadzą uczucie sytości i usprawnia perystaltykę jelit. Taki koktajl to idealne rozwiązanie na drugie śniadanie i podwieczorek ;-)

Madziu ozdoby holenderskiej firmy, ale ostatnio wyjmowane juz były bombki i cala reszta świątecznego arsenału.

Mikoto platki owsiane gotowane czy takie suche? Hmm.. Chyba zaopatrze sie dzisiaj w kefirek i owoce :-D a moze byc jogurt naturalny? Nie przepadam zbytnio za kefirem :p
Madzia a co takiego tlustego jesz na wieczor? Ja jem 3 posilki dziennie w tyg, a w weekendy moze 1 lub 2 :-/

Jajecznica zjedzona z malym pomocnikiem ;-) brzuch boli a M powyjadal wszystkie przrciwbolowe i zostawil puste opakowanke... Po prostu bosssssko... :-/

Marys suche, one i tak specznieja w koktajlu. Jasne, że może być ;-) maślane, jogurt, kefir, co kto woli i co jest akurat w lodówce. Wygon męża do apteki albo sklepu.

reklama
Mikoto zostaliśmy na noc i Laura całkiem nieźle spała. Ma tu łóżeczko po mojej siostrze to nie jest źle ;-) za to my się nie wyspaliśmy bo u rodziców w domu nad ranem zimno a łóżko niewygodne :sorry:

Właśnie zapakowaliśmy gokarda do sprzedania. Nagimnastykowaliśmy się żeby takiego wielkiego klamota poowijać.

Laura właśnie ma drzemkę, wstanie zjemy obiad i wracamy do siebie.

Do góry