reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Dzien dobry,

nocka troche lepsza...tzn Tymek znowu sie obudzil z krzykiem, placzem ale ok 5. Dostal pic, posmarowalam dziaselka zelem (i pol jego buzi bo tak sie wyrywal) i przysnal. Nie wiem na jak mdlugo, bo potem go E przynisol i dospalismy do 7:30, co czesto sie nie zdarza.

Dzis po 13 ma przyjsc pielegnairka srodowiskowa, bedzie wazyc mala i chyba tyle. Potem pewnie wyjdziemy na spacer.

E dzis poszedl godzinke pozniej do pracy, bo po umowil sie z 2 kolegami na piwko. Niech idzie poki mama jest :laugh2:

Palin
- ale ranny ptaszek z Mikiego ! jak pakowanie ??? zebym ja miala pewnosc ze to zeby...ale nic innego mu sie nie dzieje, dlatego stawiam na to. Ile Miki ma juz zabkow ?? ktorych brakuje /?? alez ruszyly !

Mikotko - jestes moja Mistrzynia :-p Kochana dodalabys mnie do FIT MAM na fb ?? trzeba sie powolutku braqc z mojego brzuszko-flaczka :-p:-pmama wyjedzie i ruszam z Chodakowska :-D

Terii - Daria mnie zaskakuje z dnia na dzien tak pieknie mowi i wiadomo co chce . Z Tymkiem zgadywanka. Poki co Nelka jest przeciwienstwem Tymka, jesli chodzi o spanie w dzien...zje i idzie spac (a przy Tymku dziwiwlam sie ze Wasze dzieci tak moga), a nawet jak nie spi to lezy i sie rozglada ;-)

Robaczku - super noc za Wami, oby takich wiecej. Muffinki wyszly przepyszne, mieciusie , polecam :-D

Madzia - nie wiem czy rumianek dziaal, ale warto probowac, nie zaszkodzi :-p

Lece bo mala domaga sie mleczka :-p

reklama
Laura już śpi. Taka dziwna ta pora na drzemkę :sorry2: ale niech śpi, bo w nocy sie nie wyspała. Mnie też się oczy zamykają...
Madzia ambitne plany masz, nie dość że praca to jeszcze mycie okien... Moje też czekają na umycie i nie wiem kiedy się doczekają :dry:
Gosiak cieszę się że Wasza nocka lepsza :tak: już zapomniałam jak to było cudownie jak Laura wypijała mleczko, kładłam ją do łóżeczka i spała. Nie była problemowym noworodkiem. Problemy zaczęły się jak zaczęły wychodzić zęby.
Teri super że Daria znów ładnie pije mleczko. Fajnie że udało Ci się sprzedać rzeczy po Darii. Zawsze to troche kasy wpadnie nakolejne zakupy :tak:

Chyba coś zjem i się trochę położe...

Madzia ale masz plan :-) super! Też lubię pizamowo-szlafrokowe poranki :-)

Teri super, że udało się sprzedać! :-) u nas jakoś dziwnie się zrobiło, niby słońce,ale niebo zasnute chmurami, bez wiatru, nawet listek nie drgnie.

Gosiak Palin dodała nas, odkąd mam osobne konto na fb nie było mnie w grupie :-( zaczynasz od skalpela?

Kingusia Zosia tez juz śpi. A ja mam czas na śniadanie. Tak to już jest, nic nie jest nam dane na zawsze, ani bezproblemowe dzieci, ani czyste okna :p ;-) moje tez czekają na mycie ;-)

Zupa się gotuje, poodkurzalam, zrobiłam.porządek w zabawkach Zosi. Jeszcze kurze w salonie :-/

Mikotko - tak zaczne od sklpela :tak: od tego zaczelam pomiedzy ciazami, wiec wiem czego sie spodziewac czyt. nie zrobienia calosci przez pierwszych pare dni :-D no i koniecznie musze wage kupic ! bo elektroniczna sie popsula nam, wiec teraz kupie zwykla , posluzy z pewnoscia na dluzej ...a moze wymienie baterie i jeszcze zadziala...choc niedawno wymienialam

wymienialm baterie...od porodu spadlo 7 kg....nie jest chyba zle :p zwazylam tez Tymka i wyszlo w ubranku i pieluszce 11,4 kg :D

Ostatnia edycja:
Jakoś się nie mogę zebrać do tych okien tzn do jednego okna :-p Poza tym co wstaję z kompa, to przychodzi jakiś mail i wracam :baffled:

Gosiak dobrze, że Nelcia taka bezproblemowa :tak: U nas też tak było chyba że męczyło nas ulewanie i kolki. MM rozwiązało wszystkie problemy aż do pojawienie się ząbków, chociaż u nas bardziej marudzenie z tego powodu było..
Oj ja też jeszcze SKALPELA całego nie zrobiłam i też go lubię bo go znam
yes2.gif

Mikoto Ty już tyle zrobiłaś? Jaką zupkę gotujesz? U mnie dziś ryba na parze z brązowym ryżem i surówką z kiszonej kapusty :tak:

Kingusia ja jak mam możliwość, też dosypiam z Tymciem :-D

Teri gdzie sprzedałaś ciuszki? Ja mam wystawione na olx i jakoś mi nie idzie :zawstydzona/y:

Gosiak super! Ja bardzo lubię skalpel ;-)

Madzia tyle? Dopiero :-/ a teraz wsiaklam na stronie internetowej home you 25% na wszystko ;-)

reklama
Do góry