Witam się porannie!
Pełnia jednak ma.wpływ na spanie Zosi. W Październiku tez nie mogła spać w czasie pełni, dzisiaj od 2 do 4.30 tez nie spala. Wiercila się, nie mogła zasnąć. Dospala do 7.10, właśnie je mleko.
Justa mam nadzieje ze noc była w miarę spokojna, dużo zdrówka dla Filipa!
Palin spaliscie?
Madziu jak Tymek?
Aska :-* wyobrażam sobie, jak Ci teraz ciężko, ale czas leczy rany, a Ty pielęgnuj wspomnienia w sercu :-*
Teri jak Daria? Próbowałas jeszcze podać Jej mleko?
Kingusia Laura spala spokojnie w pełnię?
Gosiak jak noc? Tymek spał całą noc? Kochana, akurat z hydrauliki nie jestem za mocna
ale potrafię odpowietrzyc kaloryfer i zmienić śrubunek ;-)
Marcysiowa Kochana, moja Mroweczko! Czas kiedy są Babcie wykorzystujesz pracowicie, a mogłabyś usiąść i nic nie robić ;-) a jak dziąsła Ewci? Jeżeli się prezy,to może brzuszek???
Wisienka jak Mila? Wyspaliscie się?
Pełnia jednak ma.wpływ na spanie Zosi. W Październiku tez nie mogła spać w czasie pełni, dzisiaj od 2 do 4.30 tez nie spala. Wiercila się, nie mogła zasnąć. Dospala do 7.10, właśnie je mleko.
Justa mam nadzieje ze noc była w miarę spokojna, dużo zdrówka dla Filipa!
Palin spaliscie?
Madziu jak Tymek?
Aska :-* wyobrażam sobie, jak Ci teraz ciężko, ale czas leczy rany, a Ty pielęgnuj wspomnienia w sercu :-*
Teri jak Daria? Próbowałas jeszcze podać Jej mleko?
Kingusia Laura spala spokojnie w pełnię?
Gosiak jak noc? Tymek spał całą noc? Kochana, akurat z hydrauliki nie jestem za mocna
Marcysiowa Kochana, moja Mroweczko! Czas kiedy są Babcie wykorzystujesz pracowicie, a mogłabyś usiąść i nic nie robić ;-) a jak dziąsła Ewci? Jeżeli się prezy,to może brzuszek???
Wisienka jak Mila? Wyspaliscie się?