reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Teri my też mamy buciki z nelli blu ale troche inne Zdjęcie1050.jpg
Super Daria wygląda!

Załączniki

• Zdjęcie1050.jpg
    Zdjęcie1050.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Mikoto czekamy na zdjecia kurtki i butów !!:-p super że zakupy udane :) buciki rozm 23 mierzone na rajstopki i skarpetkę i jeszcze luz jest 24 były ogromne :confused:
Kingusia o też super butki oby zimę przetrwały ;-)

dobra koniec laby podłogi już dawno wyschły :sorry2::shocked2:

Kupiłam jasna, chociaż zakochałam się w tym zielonym kolorze, niestety najmniejsza okazała się za duża w pasie i zwijala się z tyłu.

Załączniki

• 1414501623793.jpg
    1414501623793.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 51
  • 1414501634913.jpg
    1414501634913.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 46
  • 1414501647112.jpg
    1414501647112.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 52
Jestem kochane.

Napiszętylko króciutko o sobie.

Dostałam antybiotyk by zmniejszyć stan zapalny i zabieg w drugiej połowie listopada. Będą dzwonić.
W sumie gdyby mój lekarz miał dobry zespół jutro to bym jeszcze dziś byłabym przyjęta na oddział.

Tylko mam problem, nie mogę mieć @ podczas zabiegu a przepada mi na ok 20 listopada. Co mam zrobić ? Iść szybko do gin po tabletki anty ? Da się jakoś przesunąć @

Przepraszam, że tylko o sobie ale dopiero co wróciliśmy, S też był, i jego da się leczyć bezoperacyjnie ale do specjalisty si nie w dostał mimo, że ma skierowanie. Będzie próbować drogą okrężną :)

Dziękuję kochane za kciuki :* :* :*

Mikoto wow jakie elegancie !!!!!!! kurcze ja to dziwna jestem nie lubię chodzić tak elegancko a bardzo mi się podoba u kogoś :sorry2::shocked2:wyglądasz cudnie !! a w tej zielonej to bardzo szczupło wręcz chudooooooo w tej jasnej to po prostu szyk i elegancja jak milion dolarów !!!!!

reklama
Aż sama przykimałam.

Kingusia, Mikołaj jeszcze śpi. Godzinę temu się przebudził, wstał, ale jeszcze otulilam szybko kocem i złapał sen. Pewnie zanim skoncze posta to wstanie, takie moje szczęście :p

Teri, cudnie Daria wygląda. Butki śliczne. Tak się zastanawiam, bo Miki dziś dostał na spacer nowe butli, wydzielane kożuszkiem miał rajstope i skarpetki, a mimo to paluszki chłodne. Nie trzymają ciepła, czy to może dlatego, ze jeszcze nieco przyduże?

Mikoto, masz racje. Na kilku przyjaciolkach od serca się przejechałam, na rodzinie niestety tez. Mam nadzieje, ze z Sylwią nasza znajomość przetrwa próby czasu i zdarzeń. Świetna kurtka :-)

Robaczek, dobrze, ze termin tak szybko się znalazł (jak na te nasze polskie realia). Oby nie pokryło się to z @ Może wizyta u gin i tabsy to nie głupi pomysł, tylko czy one nie skomplikują sprawy? W końcu tez oddzialowuja na organizm, krew itp.
Szkoda, ze u S juz tak gładko z wizytą nie poszło, ale dobrze, ze leczenie farmakologiczne wystarczy. Niech się bierze ostro za siebie. Musi być zdrowy dla Was!

Do góry