reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Witaj Kari :) Gratuluje II kreseczek i zycze spokojnego ciazowania :) Rozgosc sie wsrod nas i moze opowiesz nam cos o siebie :) Narazie jest tu malo mamusiek potwierdzonych, wiekszosc czeka na testowanie i oczywiscie czerwcowego bobaska :-)

reklama
kari witaj wśród nas :) Widzę że masz juz synka :) Fajnie coraz więcej nas :)
Pam a który to twój dzien cyklu? Widzę że bardzo się nakręcasz;) objawy masz typowo ciążowe więc też mam nadzieje że zobaczysz II krechy.

mama wikusi.... dzien cyklu... hymm 25dzien cyklu a cykle mam 29dniowe... wiec juz koncowka cyklu... staram sie nie nakrecac ale chcialabym wiedziec czy to jest ciazowe czy jakas choroba mnie bierze

Ja mam na 30stego.... testy najczulsze jakie mogla kupic to byly 15... mysle cze poczekam do 1wszego i jest @ nie bedzie to zrobie test pierwszego.... jeszcze 5 dni :-:)-(

Oooo jakście się rozpisały :):)
Pam rób ten test nic ci nie zaszkodzi najlepiej rano
Ja robiłam dziś o 5.30 rano bo juz z nerwów nie wytrzymałam tylko najpierw musiałam wygonić chłopa do roboty aby mu niespodziankę zrobić i się udało
Ale nie mam jak mu teraz pokazać tych II kresek bo moja wredna suczka dopadła sie do niego i zgryzła :( ale nie ma to jak ktoś sie przygotował i jutro rano zrobię nowy na pewności ale jestem pewna na 100%
Już mnie mąz do lekarza wyganiał żebym jak najszybciej prace przerwała i nie ryzykowała a będe druga z mojej zmiany tylko ze koleżanka z pracy ma termin na listopad

Dziewczyny jak mnie dzis chwyciło na wymioty ( ale lepiej wam nie powiem po czym bo juz mi to zbrzydło ) nawet apetyt odzyskała i muszę sie dziś koniecznie zważyć bo jak miesiąc temu sie ważyłam to było na liczniku 43 - 44 kg wiem ze mało ważę ale to przez prace

reklama
Zrobie w sobote bo moj V. mnie wczesniej nie pozwoli... on nie chce zbym sie nakrecala.... i on sam sie boji

a zrobilabym wczesniej w ukryciu ale boje sie ze wyjdzie I kreska bo za wczesnie i bede smutna...

Do góry