reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
JUPI wypogodziło się bylismy troszkę na dworku
teraz Daria już spi swoją drzemkę a ja robie królika duszonego w warzywach wczoraj w lidlu zakupiłam króla ;-)
Mikoto na pewno pyszna ta sałatka tylko ja nie lubie tych paluszków krabowych :-p:sorry:ok dam znać ;-)
Wisienka dzięki za radę o kuchence ja nie myślałam akurat o tej konkretnie do kupna dałam link pierwszy z brzegu żeby pokazać o co mi chodzi ;-)rozumiem że dziś smuteczki z wczoraj odeszły ?
Kingusia oj to faktycznie ma rozbite te drzemki u nas jak Daria nie dośpi minimum 2 godzin to juz wiem że będzie do wieczora marudna dlatego jak spi to zachowuję sie bardzo cichutko żeby jej nie budzić ;-)ma dni że pociągnie ze spaniem 2,5 h a czasem nawet 3 h :eek:
Gosia no tak masz rację ze zaraz 2 latka :-) tylko zima i wiosna zleci i już :-D kciukam za rozwieranie się :-D:-D

No i masz Ci los.
Znów się zagapiłam i tyyyyyle do czytania, ja nie wiem czemu narzekacie na brak ruchu na bb... ;-)
Gosiaczku biedny: końcówka ciąży i to czekanie na poród to nie lada męczarnia... Wiem, pamiętam, łączę się w zniecierpliwieniu, ociężałości, zmęczeniu, marudzeniu i wkurzaniu się na pytania typu :"Jeszcze nie urodziłaś?" ;-)

Ja ostatnio-odpukać- czuję się trochę lepiej. Nie mdli mnie tak mocno już, spać nie chodzę codziennie w dzień. Cycki robią się wrażliwsze. Mam nadzieję, że to początek tego "lepszego" trymestru, choć to troszku za wcześnie. ;-) Ale co tam, jak czuję się lepiej, to chyba dobrze. Czy nie? Kurka, bo już sama zwątpiłam. :eek:

Ostatnia edycja:
hej my już po obiadku był pyyyyszny ale oczywiście Daria nie zjadła tyle ile bym chciała :sorry:kurcze jaki mam ostatnio problem z nią żeby coś zjadła :baffled:normalnie musze się prosić ile się nagadam naproszę o każdą łyżeczkę musze się prosić a ona i tak zje kilka i już wcześniej jadła jakoś więcej nie wiem może dla niej ok bo jak zje to sobie odbije jakby była jakoś mega najedzona a ona jak ptaszek dziubnie :baffled:jak zrobię rybę czy królika i tak mega mi zależy żeby zjadła a ona tak zje porcje ptaszka to normalnie chce mnie coś trafić :baffled::crazy:chyba rośnie mi niejadek :no:

laptopik zamówiony ;-) sprzedawca miał jeszcze takie fajne klocki drewniane z sorterem to wziełam jeszcze ;-)Daria lubi bardzo sortery to zanim przesortuje 100 sztuk klocków to jej trochę zejdzie :-p
o takie może się ktoś skusi :-p
KLOCKI DREWNIANE 100 sztuk z sorterem DABO zabawki (4674129678) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

dobra lecę kolorować bo jestem już zawalona kredkami mam robić pisiu pisiu : ka (piłka ):-D

Teri tez nie przepadam za samymi paluszkami krabowymi, ale w tej salatce smakują wybornie. No i koperek,który uwielbiamy ;-) pokazałam tego laptopa Mikotkowemu, mówi żeby zamawiać ;-) klocki super! U nad na topie malowanki z naklejkami ;-) Zosia tez dzisiaj wzgardzila obiadem :-( za to wypiła całą szklankę koktajlu truskawkowego z jogurtem naturalnym :-o

Anilek co teraz szydelkujesz? Cieszę się, że czujesz się lepiej :-D

Zosia spala zaledwie godzinę, potem wyhasala się na dworze ponad 2 godz. Jeździła sama rowerkiem trojkolowym pamiętającym czasy Czechosłowacji chyba :p zobaczyła u sąsiada moich rodziców i nie było przebacz. Tylko gdzie ja teraz taki rowerek znajdę??? :-o

Umylam lodówkę, wysprzatalam kuchnie, wyszorowalalam łazienkę, powiesiłam 4 prania, zebralam i uplasowałam 3, zmieniłam Zosi pościel, poodkurzalam. Zostało pomyc podłogi i zetrzeć kurze. I spakować Mikotkowego :'( jutro już jedzie :'( znów musimy nauczyć się i.przywyknąć do wyjazdów i przyjazdów.

Anilku cieszę się że czujesz się lepiej :*
Gosiaczku jeszcze nie urodziłaś? :-D przepraszam :zawstydzona/y:
Mikoto przykro mi że mąż musi już jechać... wszystko co dobre szybko się kończy.

Czekam na Wasze recenzje o tym laptopie :tak:

Teri nie chciałabyś takiego niejadka jak ja mam :-p

M. wrócił szybciej z pracy i spontanicznie wyciągnął mnie do sklepu. Efekt jest taki że kupiłam ramoneskę :-p
Czuje się dalej słabo. Najgorszy ten cieknący nos.

Laura na szczęście ok. Pospała w południe godzine i 10 minut a teraz właśnie się kąpie z tatą.

Kinia - niestety my nadal duo...

Mikotku - oj moge sobie tylko wyobrazic jak ciężko Wam bedzie bez Mikotkowego

Ja mam dzis gorszy dzien, poklocilam sie z E juz niby przeprosil, ale mi ogólnie juz zle , ciezko nogi spuchniete do granic mozliwosci...wysiadam powolutku :(

Teri - fajne te klocki !!! Poszukam tu z takim sorterem a jak nie znajde to zamowie te i w grudniu do nas przyjda ;)

Chlopaki przed obiadem pojechali nad morze Tu, ek znowu wedrowal i wedrowal, przujechali zjedlimy i ziewal i ziewal, ale nie usnal...zaraz idziemy sie kapac wiec padnie jak kawka ;)

reklama
Kingusia czekam ;-)

Gosiak pierwsze dni będą ciężkie :-( kładz się spać :-* Tymek śpi?

Zosia śpi. Mikotkowy zamawia laptopa dla Sofii i ogladamy Mam talent.

Do góry