reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Dzien dobry,

my na nogach standardowow od 6:30 Tymek pieknie przespal nocke, ja tez nie najgorzej. A przynajmniej lepiej spalam niz wczoraj. W lozku wyladowalam juz o 21 :-p Pogoda dzis sliczna, tzn jest slonce, choc chlodno, ale od razu sily do zycia sa. Tymek tez mniej lobuziuje ;-)
Teraz poszedl wreszcie na drzemke, nawet nie probowalam klasc szybciej, ale jestemy po szybkich nizbednych zakupach.

Wcianm skitelsy popojajac 7up :sorry2: i nadrabiam :tak:

emka - tak napisalam o tej aptece, ze az z robie u nich zakupy. Mamie co rusz dodawalam cos do listy, takze zaowie wszystko w jednym miejscu plus penie jakies kosmetyki i bedzie gotwe :tak:

Robaczku - ojj myslimy o zimie myslimy. Czapke juz mamy , teraz poszukuje kurtki, niby na ebay mozna cos trafic tylko mam problem z rozmiarem. Sa 12-18 m-cy i 18-24 i ktory tu brac. CHyba ten mniejszy...sama nie wiem. W H&M mniejszy bylby dobry, ale w innych sklepach... butki wypatrzone mamy, wiec wiem gdzie kupowac :tak:

Palin - wlasnie wczoraj Emilowi opowiadalam o kuchennych podbojach Mikiego i ze podziwiam Ciebie za cierpliwosc, bo mi Tymek rozniosby kuchnie a nie mowiac a sprobowaniu wszytskiego ;-)choc pewnie jakbysmy bramki do kuchni nie mieli (tu ze wzgledu na schodki) to moze nie byloby takiego szalenstwa jak juz sie tam dostanie :sorry2:Ja tam czasami w nosie mam np pozmywanie, czy odkurzenie E wraca i prosze w prost aby to zrobil bo ja sil nie mam...jak przypilnuje to zrobi (czyt. powtorze si pare razy)

Kinia
- tez sie obawiam chorb. CO prawda katrek mamy ale tragicznie nie jest. Choc mam problem z czyszczeniem bo smarknac mu ciezko, a z frida tymabrdziej. Najbardziej "wydmu****e mi noska" do golek reki podczas mycia zabkow :-p ooo zazdroszcze tego wieczoru ! o szczegoly nie wypytuje :-p

Przerwa w zasypianiu - Tymek uslyszal kosiarke i musial do okna pojsc i popatrzec ;-)

Korba
- a moze Zosia ma 3-dniowke ??? My tez dajemy tran od niedawna plus takie witaminki w kropelkach

Mikotku
- nie poci sie Zosienka w takich welurkowych ?? moze i ja sie skusze juz sama nie wiem ...jakos na noc ten welur wydaje mi sie niezbyt a Nelce tez cos musze sprawic

Ale produkcja, az milo nadrabiac !!! Ja lece gotowac pomidorowke na dzis, warzywa na saltke koncza sie gotowac wiec popoludniu skroje. Choc mam w planach pojechac SAMA do sklepu. Fajne ramki widzialam w necie, ale chcialabym na zywo zobaczyc no i do dzis jest -20% wiec moze sie uda :-p

reklama
Gosiaczku.super,że Pospaliscie! Zosia nie poci się w końcu nocy, a dzisiaj było jej idealnie :-) ja z kolei nie wstawalam co chwilę i nie okrywalam jej. Do jakiego sklepu się wybierasz?

Hejo kochane!

Ja dziś w dobrym humorku. Wczoraj byłam w pracy. Musiałam posegregować papierzyska. ALe nawet fajnie mi się szło. Tylko, ze byłam tam 4 godziny. Po 2 miałam dość. :-p Robota dla głupiego po prostu, No ale zrobione, odfajkowane i git. Dziś mam motorek w dupce (co mi się rzadko zdarza), więc działam. Sprzątam, gotuję, piorę. Mam dość tego oszczędzania się. Psycha mi siada, mimo, ze nie należę do perfekcyjnych pań domu raczej do chpd (kto widział tę grupę na fb, ten wie), to już mnie ten bałagan szczerze wnerwiał. :)
Dziś mam wizytę, więc nieśmiało o kciuki proszę. Mam nadzieję w końcu ujrzeć to serduszko.

Widzę, ze szykujecie się na zimę. ło mamo- szczerze powiedziawszy w tej kwestii jestem w czarnej..... dziurze. ;-) Muszę zrobić przegląd magazynu, poprzymierzać dzieciakom i oblukać. Tak naprawdę to wydatków ostatnio multum: to ubezpieczenie w szkole, to klasowe, to RR, to kurka wizyty moje i leki... Echhhh kasa rozpływa się szybciej niż napływa. Dlatego też o zimie póki co nie myślę. :no::sorry2:
Mam nadzieję, ze jakoś to poogarniamy i będzie ok.

Teri, Mikoto: a te butki w lidlu to zimowe? Od kiedy będą?
Gosiak: skittelsy i 7up: :szok: chyba by mnie zmuliło! :-D
Koniec tego dobrego Adaś się obudził i płacze. Uciekam!

Anilek mocno zaciskam kciuki!!!! Kochana, buty będą od 2. Października, na bb wstawilam post.

Załączniki

• 1411554360666.jpg
    1411554360666.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 54
  • 1411554372102.jpg
    1411554372102.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 42
  • 1411554381765.jpg
    1411554381765.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 42
  • 1411554391623.jpg
    1411554391623.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 69
  • 1411554407162.jpg
    1411554407162.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Gosiak: sałatka jarzynowa! O taaaaaaaaaaaaaaaaaaak! Zjadłabym. Póki co smażę mięsko na obiad. Tak mi się chce naszych wielkopolskich pyrów z sosem. Mniam. Dla mnie teraz najlepszy posiłek dnia: OBIAD. Podobnie miałam z Adasiem. :) Ale sałatkę se zrobię. Nie wiem czy dziś, bo nie wiem jak mi zejdzie u tej gin. Ale na pewno wkrótce zrobię. Mmmmmmmmm...

Mikoto: dziękuję. U nas nie ma lidla, co prawda, ale u mojej mamy jest. Tylko jak se pomyślę o tych wariacjach przy kupowaniu. I to jeszcze butów.... Chyba nie mam sumienia jej prosić. :sorry2:

Ale pachnie mięsko.... :-p

Do góry