reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Kingusia, Miki tylko na pralka reagował płaczem. Inne urządzenia go kręcą.
Buty kupi my jak treafimy na takie, co wejdą na jego szeroką stopę.

reklama
Kinia - pieknie Laura wyglada, my mamy tez kubecxki ale zestaw 5 roznej wielkosci z dziurkami do kapieli ;)

Zjedlismy obiad, polozylam Tymka mam nadzieje, ze usnie bo jak nie to nie wiem jak przetrwamy ponad 4 godz do mycia :(

Zdjęcie1041.jpg Proszę Mikotku :*

Załączniki

• Zdjęcie1041.jpg
    Zdjęcie1041.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 44
Mikotku nie Tymek nie zasnal :confused2:ale malz juz jest takze on harcuje z Tymkiem po podlodze i troche smiechu jest. Ja na takie zabawy nie mam dzis sily poprostu :-(

Katar troche nam zgestnial wiec to nie od zabkow, ale w buzce wydaje mi sie ze cos dziac sie musi bo slina kapie momentami

U nas tez pada, chcialam choc do warzywniaka podskoczyc, bo naszla mnie ochota na salatke jarzynowa i kilku rzeczy brakuje, ale nie ciagnelam Tymka juz

Kinia
- slicznie Laura wyglada !!!! :-Dpo raz kolejny dzis ;-)

E wrocil, wiec ja wyszlam na spokojnie z psem i jakis pitbull zaczal sie rzuca na Snacka :wściekła/y: zero odpowiedzialnosci w tych ludziach , takie psy bez obrozy bez niczeg kaganca puszczaj. Niby ten im uciekl, ale maja szczescie, ze tylko zaczal skakac bez zebow bo biedny by moj byl. Nie mialaby szans z taka szczeka :crazy:

witam Daria z tych nudów poszła spać o 16.30 teraz wstała je parówkę
Mikoto kingusia ja chcialam zamówić też ten komplet z fb ale nie mogłam się zdecydować na jeden a jak juz podjełam decyzje to pisalam do tej Pani ile trzeba czekać i tak jak piszesz mikoto to 3 tyg :-(zrezygnowałam bo pod koniec pazdziernika to chyba juz cieplejsze czapy bedziemy ubierac ale rozmawiałam w sprawie zimowych wersji maja byc pod koniec pazdziernika to moze wtedy sie zdecyduje na zimowy komplet ?
mikoto mamy takie kubeczki ze zwykłego sklepu dziecięcego nie wiem nawet czy nie z pepko kosztowały 11 zł ;)
kingusia fajna czapa widziałam na allegro te czapki rozmiar faktycznie mega :szok:

reklama
Do góry