reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Laura właśnie zasnęła.
Sprawy na mieście poogarniane z wyjątkiem butów dla Laury. Miałam kupić jej w coccodrillo takie granatowe trampki ale były tylko różowe i chyba zamówie przez internet...

Jak ja się cieszę że piszecie MatkaEwa, Anilek, Dmuchawiec :-)

reklama
Matka Ewa, dziękujemy. Staramy się. W dodatku to ulubiona bluzka Mikołaja, zawsze każe mi ją ubierać ;-)

Anilek, czekam na wpis :-)

Mikoto, nie ma najmniejszego problemu z szelkami. W ogóle nie zwraca na nie uwagi. Jeszcze wczoraj to chodzi ciągle "napięty", jakby szybko chciał wybierać się, zanim znów trafi do wózka. A dziś juz z poczatku bieghl, a potem juz szedł spokojnie, że prawie " smyczka" nie była potrzebna. Myślę, że kilka spacerów i w ogóle będzie się nam super chodziło ;-) Tylko teraz muszę się zaopatrzyć w jakiś plecak na różności, bo torebka jakoś malo wygodna.

Kingusia super! Jakie te buty?

Palin fajnie,że Mikołaj taki otwarty na nowości i pozwala się ujarzmić ;-)

Zosia śpi. Paznokcie mi schna. Podłogi pomyte, klatka poodkurzane, umyta i okna umyte. Zaraz biore sie za szykowanie drugiego dania.

Ja musze Wam bardzzooooo wszystkim podziekwoac, ze tak z niecierpliwoscia czekacie na Nelcie (ale beda jaja jak chlopak sie urodzi - padne chyba na porodowce :-p). Kochane jestescie

MatkaEwa
- witaj , witaj... podziwiam Cie, ze z 4 dzieci, domem na glowie i jeszcze TAK odpowiedzialna praca dajesz rade. Fajni, ze macie takie spotkanie dla terapautow, ale z pewnoscia Wam to potrzebne, bo praca ciezka psychicznie. Kto by tam liczyl lata, ja w nastepnym roku 30 koncze kompletnie nie czuje lat - tzn. hmmm odpowiedzialnosci z nich wynikajacych...:sorry2:

Dmuchawcu
- ja widze, ze juz samo pisanie poprawia Ci humorek !!! a faktycznie buziaczka i serduszka to tu brakuje ;-) albo my takie przzywczajone do fb :-D

Palin
- pikenie wygladacie, a Tobie w grzywce super !!! az samej mi sie zachcialo...tylko ze mi wlosy faluja i musze to prostownica ogarniac, a czasu coraz mniej ;-)

Anielek - o tak tak, jak tylko wstaniesz suwaczek !!!!

Emka - swietnie sobie radzisz, ja z poczatku ratowalam sie imionami dzieci bo to pamietalam :-p

Mikotku - nie rob wiecej, bo ja az mam wyrzuty sumienia :sorry2:

Tymek zjadl stara sie zasnac, ale wlasnie smoka wyrzucil lub mu uciekl... ja czekam az fyty sie zrobia...juz nie moglam sie powstrzymac :-p

Kochane wiecie moze co u Marys i Dzikiej - dawno oby nigdzie nie widzialam ??

Gosiak, na porodowce upewnij się co do płci zanim jeszcze odetnął pepowine ;-)
Ja mam włosy prosto-falowe, w ciąży mi masie bardziej wyprostowany, ale jak są dłuższe to w ogóle są tragiczne. Ratuje się gumkami. Podoba mi sie, ze juz tyle urosły, ale juz się zastanawiał czy niensciac na krótko, jak przy Mikim....

Mikołajowi ostro drgnęły te dwójeczki. Ma lekki stan pod gorączkowy i jest mega drażliwy. Dobrze ze choć apetycik mu dalej dopisuje.

Korba, zapraszamy na fryteczki! :p

Gosiak ;-) Nelcia to nasza forumowa Corunia, czekamy na.nią, ale w terminie ;-) DzikaBez pracuje, jest zaganiana :-( Marys tez wróciła do pracy,ale dawno już.nie pisała :-(

Palin a może zapuścić na Boba? Mnie ostatnio prosta grzywka kupila ale obeszlam się smakiem :p biedny :-( pewnie go boli :-(

Mikoto, mnie prosta grzywną średnio pasuje, najlepsza na skos. Bob-no nie wiem, on dodatkowo zaokrągla twarz, a ja juz mam swoje kraglosci :p
Myslalam, że po takim spacerze będzie zmęczony, nogi będzie oszczędzał. A tu po i obiedzie i nurofenie szaleje, skacze po kanapie, albo po Aro. :O

Palin - a myslisz ze wepchal spowrotem jak bedzie chlopak ??? :-p:-p:-D Biedny Mikus :-(

Mikotku
- pamietalam wlasnie ze Marys pracuje, a nie wiedzialam kompletnie co u Dzikiej, ciesze sie w takim razie, ze znalazla prace :tak: och ja mialam prosta grzywke i sobie chwalilam , no ale prostowac trzeba bylo eee moze nawet zdjecie znajde zaraz poszukam ;-)
HA mam :

zdjęcia2010.jpg

Bylismy na szybkich zakupach bo w Aldim promocja pieluszek , wiec warto bylo kupic no i zapas chusteczek nawilzanych bo jak dla mni lepsze niz pampers chusteczki

Załączniki

• zdjęcia2010.jpg
    zdjęcia2010.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Fajnie tak poczytać znów i napisać znów ....
Mikotku - nie śpi tak długo zazwyczaj . Jedną drzemke ma rano - zazwyczaj od 11 do 13 :tak:. Dzisiaj wyjątkowo długo . No i teraz zasnął już przed chwileczką i pośpi do 6.30 :tak:. Nie jest źle .
Anilek77 - śpisz jeszcze ????:-p:-)
Gosiak - też ładnie w ciemnych włosach i z grzywką :tak:

Jutro jedziemy w góry na dwa dni . Średnio mi sie chce . Zmęczona jestem . No ale nalegają i są w większości :sorry2:. Urodziny będę świętowała z mężem razem za tydzień dopiero .

Do góry