Ja musze Wam bardzzooooo wszystkim podziekwoac, ze tak z niecierpliwoscia czekacie na Nelcie (ale beda jaja jak chlopak sie urodzi - padne chyba na porodowce
). Kochane jestescie
MatkaEwa - witaj , witaj... podziwiam Cie, ze z 4 dzieci, domem na glowie i jeszcze TAK odpowiedzialna praca dajesz rade. Fajni, ze macie takie spotkanie dla terapautow, ale z pewnoscia Wam to potrzebne, bo praca ciezka psychicznie. Kto by tam liczyl lata, ja w nastepnym roku 30 koncze kompletnie nie czuje lat - tzn. hmmm odpowiedzialnosci z nich wynikajacych...
Dmuchawcu - ja widze, ze juz samo pisanie poprawia Ci humorek !!! a faktycznie buziaczka i serduszka to tu brakuje ;-) albo my takie przzywczajone do fb
Palin - pikenie wygladacie, a Tobie w grzywce super !!! az samej mi sie zachcialo...tylko ze mi wlosy faluja i musze to prostownica ogarniac, a czasu coraz mniej ;-)
Anielek - o tak tak, jak tylko wstaniesz suwaczek !!!!
Emka - swietnie sobie radzisz, ja z poczatku ratowalam sie imionami dzieci bo to pamietalam
Mikotku - nie rob wiecej, bo ja az mam wyrzuty sumienia
Tymek zjadl stara sie zasnac, ale wlasnie smoka wyrzucil lub mu uciekl... ja czekam az fyty sie zrobia...juz nie moglam sie powstrzymac
Kochane wiecie moze co u Marys i Dzikiej - dawno oby nigdzie nie widzialam ??