reklama
pam_x_pam
Fanka BB :)
monia_bed fajny nick ja za kawe podziekuje nie pijam.... ale herbatke moze...;-) ah duzo sexu jest bo moj sie niewyzyty... pozytywne nastawienie tez wiec mam nadzieje ze sie uda
u mnie tez szaro i ponuro... a musze na godzine 14 isc na rehabilitacje mojej kostki...eh chce mi sie strasznie
Ja wam tez cos jeszcze o sobie napisze..... Nazywam sie Pamela (Pam) mam 20 lat i od 6 lat mieszkam na wyspach wiec bede wam zazdroscic wczesnych usg bo tutaj dopiero w 12tym tygodniu robia ale moze ublagam mojego GP zeby wyslal mnie wczesniej z wiazku z poprzednia ciaza
u mnie tez szaro i ponuro... a musze na godzine 14 isc na rehabilitacje mojej kostki...eh chce mi sie strasznie
Ja wam tez cos jeszcze o sobie napisze..... Nazywam sie Pamela (Pam) mam 20 lat i od 6 lat mieszkam na wyspach wiec bede wam zazdroscic wczesnych usg bo tutaj dopiero w 12tym tygodniu robia ale moze ublagam mojego GP zeby wyslal mnie wczesniej z wiazku z poprzednia ciaza
pam_x_pam
Monia wszyscy mi to mowia... ze za mloda itp... ale mam ich ze tak powiem w dup*e.... gdyby nie to co sie stalo mialam bym 4letnia corke... a tak to odczuwam pustke, a pozatym stac mnie na dziecko i wiem ze sobie poradze... i problemy zdrowotne popychaja mnie do wczesnego macierzynstwa
ps. sorki za bledy i brak polskich liter... polskich poprstu nie mam a bledy... po 6 latach z tylko angielskim mam prawo :-)
ps. sorki za bledy i brak polskich liter... polskich poprstu nie mam a bledy... po 6 latach z tylko angielskim mam prawo :-)
pam pochwalam Twoją decyzję, fajnie być młodą mamą.
Moja mama urodziła mnie jak miała 21 lat i mamy świetny kontakt :-)
Bardzo współczuję Ci odejścia córeczki... :-( Drugie dzieciątko pozwoli Ci choć troszkę zapomnieć i obrócić się ku innym sprawom, dlatego z całego serca Ci kibicuję!!!
Moja mama urodziła mnie jak miała 21 lat i mamy świetny kontakt :-)
Bardzo współczuję Ci odejścia córeczki... :-( Drugie dzieciątko pozwoli Ci choć troszkę zapomnieć i obrócić się ku innym sprawom, dlatego z całego serca Ci kibicuję!!!
pam_x_pam
Dziekuje moja mama mnie urodzila jak miala 22.... ale juz teraz wiem ze jesli bede w ciazy to nie bedzie zadowolona... ale coz moje zycie:-) ja tobie tez kibicuje z calego serca bo to tak fajnie jak sie komus udaje nawet jak samemu sie polegnie
moze pisalac ale przeoczylam.. kiedy bedziesz testowac?
moze pisalac ale przeoczylam.. kiedy bedziesz testowac?
pam Ja również dziękuję
Testować będę koło 5.10, no chyba, że mnie wcześniej podkusi
A co do Mamy to się nie przejmuj, na pewno po urodzeniu dzidziusia będzie szczęśliwa. Moja oszalała na punkcie wnuczki, świata poza Lenką nie widzi.
Testować będę koło 5.10, no chyba, że mnie wcześniej podkusi
A co do Mamy to się nie przejmuj, na pewno po urodzeniu dzidziusia będzie szczęśliwa. Moja oszalała na punkcie wnuczki, świata poza Lenką nie widzi.
reklama
paulinka109
pam tym razem będzie dobrze zobaczysz :-) Czuję to we flakach
monia no i wychodzi na to ze testujemy w podobnym terminie :-) Trzymam kciuki!!
monia no i wychodzi na to ze testujemy w podobnym terminie :-) Trzymam kciuki!!