reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Mamawikusi2010 gratuluję 2 kreseczek :)Witaj karotka00 i trzymam kciuki również za Ciebie:)Widzę, że nie tylko ja staram się o drugą dzidzię.
Moja córeczka Lenka ma dopiero roczek i 2 miesiące.
Mam nadzieję, że ucieszy się z rodzeństwa :)

Pozdrawiam Was serdecznie

reklama
Oh jak milo was widzec Karotko i Paulinko teraz musi was ie udac :) ze mna nie wiem jak bedzie bo mi sie owulka chyba przesunela bo teoretycznie miala byc w poniedzialek ale od poczatku cyklu mierzylam temp i teraz dopiero mi zaczela rosnac i od dzis bola mnie jajniki wiec biore sie dzis do roboty :) moja @ ma byc kolo 2giego wiecpewnie dopiero po tej dacie bede testowac :)

Trzymam kciuki za wszystkie z was :)

Mamawikusi​ gratuluje dwoch kreseczek :) pierwsza z nas :)

Ps. widze ze wiekszasc z was ma juz dzieci.... to bedzie moje pierwsze wiec pewnie bede miala wsio pytan.
Ciaza wsumie druga ale ta pierwsza to byla taka...na duzo nie zwracalam uwagi bo i pozno sie dowiedzialam i zanim sie oswoilam to juz bylo po. ale tym razem od poczatku bede siala panike :-D

a w jakim wieku jestescie ? jesli nie macie nic przeciwko dzieleniu sie ta informacja :-)

ja ma dopiero 20 lat :sorry::sorry: doswiadczenia z dziecmi sporo bo mam 7letniego brata i duuuuzo sie nim zajmowalam:-D

Ja mam 28. Doświadczenia z dziećmi nie miałam przed urodzeniem córki, gdzieś tak czasami z jakimś dzieckiem siedziałam ale sporadycznie. Szybko okazało się że działam instynktownie w przeciwieństwie do mojego P który do dzisiaj zaskakuje mnie dziwnymi pytaniami mimo że bardzo dobrze sobie z Nadią radzi.

to ja pewnie bede najmlodsza tutaj :sorry:

a co do facetow.... moj ojciec mial 24 lata jak ja sie urodzilam... a potem 38 jak urodzil sie moj brat.... niby doswiadczenie i wogole a do tej pory pamietam jego dziwne pytania :-D mysle ze faceci juz tak maja....:-D

styna ty mieszkasz za granica?

Witam w ten zimny poranek brr...
Dziewczyny mocno za was trzymam kciuki i mam nadzieje że szybko nasze grono się powiekszy i zostanie tak już do rozwiązania. Może napisze coś o sobie, mamm na imię Asia, lat 24, mam córcię Wiktorię ma 2,5 roczku i rodzeństwo jest wskazane :) Jutro planowany termin @ ale kolejny test pokazał II kreski :) Udało nam się tak jak z Wiki....za pierwszym podejściem :szok: Dziękuję za gratulacje :)

Mama Wikusi powiem ci tak :-D masz cholerne szczescie i strasznie ci zazdroszcze:sorry2:

mi przy pierwszej ciazy nie wiem czy udalo sie za pierwszym czy za drugim razem bo obydwa to byly gwalty:zawstydzona/y: ale dowiedzialam sie o ciazy gdzies dopiero na poczatku 5 miesiaca(wczesniej mialam krwawienia) i stracilam w 30tygodniu.

Trzymajcie kciuki zeby teraz mi sie udalo :-D u mnie to dopiero wczoraj albo wtorek owulka byla (przesunela sie) i staranka byly :-D jeszcze dopieszcze dzis a najlepiej to do samego konca bede mojego molestowac :-D testowac bede kolo 2ego

reklama
Witam Dziewczynki,
moja mała właśnie robi sobie drzemkę, więc mam chwilkę czasu.

Nazywam się Monika, mam 27 lat i mieszkam w Warszawie.
Moja córeczka ma na imię Lena i jak pisałam wcześniej ma 14 miesięcy.

Strasznie dzisiaj szaro na dworku... Aż nie chce się nic robić. Chyba czas na kawę :) Reflektujecie?

9k=

Do góry