reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Gosiak ja jeśli nie dam Laurze od razu smoczka to się wybudza. A tak wciskam jej smoka na śpiąco, ona przewraca się na bok i śpi. Wolę już to niz ma się obudzić i tańczyć po łóżeczku. Czekan na zdjęcia łóżeczka :tak: a jaki macie wózek bo jakoś mi umknęło?
Bona nie pytałam jeszcze pediatry o to Laury nie spanie ale chyba po niedzieli pójdę. Zobaczymy co powie... Super rzeczy kupiłaś :tak:
Mikotku NEXT __ extra kurteczka BOMBKA na JESIEŃ/ZIMĘ r.86 (4513901167) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. kurtka taka ;-)
Co tam porabiacie z Zosią?

U nas rano było 7 stopni, myślałam że jest zimno, wyszłyśmy z Laurą na dwór a tam ciepło ;-) rozbierałyśmy się z kolejnych warstw aż do krótkiego rękawka. Teraz trzeba ubierać się na cebulkę ;-)

reklama
Hej, nie nadrabiam nie mam szans..
Ponad tydzień nie miałam neta, jeszczw troche prZERYWA ALE PANOWIE caly czas cos wymieniają wiec moze w koncu bedzie jak ma byc
Z bartkiem idziemy w srode na szczepienie, tu szczepią nie mmr tylko ta drugą wiec może nie bedzie źle, oby

Postaram sie byc na bieżąco już teraz ;)

Spakowani, ale wyjazd się opóźni. Aro dziś dłużej musiał zostać w pracy. Miki się nie doczekał taty i poszedł na drzemke. Zapowiada się ciekawa podróż, bo juz w aucie raczej nie zaśnie.

Teri, nic nowego nie wylazło. Stan uzębienia nadal 2 sztuki. Ale juz tak blisko, że niebawem powinno cos być. Juz widać, tylko o łyżeczke nie puka.

Bona, niewatpie, że Aro rozkocha się w córce. U mnie tata miał nas 4 i 1 syna, wiec był totalnie dziewczynowy zawrót głowy :p Fajne ubrania będzie miał Misio.

Mikoto, zrelaksuje jeśli Miki nie będzie cyrkował w nocy.
Wszystkiego najpiękniejszego Kochana :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Kingusia, dokładnie, trzeba na cebulke bo to się pogoda zmienia co chwile. U nas dziś ładnie i nawet dość ciepło, 16 stopni.

Asiulka, dobrze, że net wrócił. Juz teraz &&&& za szczepienie.

Bona - Misio super wyglada w bryce :-pu nas takich w Ikea nie widzialam, choc wybralabym sie z checia. Moze namolwie EMila :-D tez uwielbiam spodenki z nexta i georga. George to niby z supermarketu ale maja naprawde fajnej jakosci bluzeczki, spodenki itp. Gorzej z bodziakami, choc mamy sporo i bawelna super mieciutka, tylko jakos mi zawsze z rozmiarem nie tak :tak:

Kinia - Sliczna kurteczka !!!! wozek mamy taki : easwalker-duo-gondola-wozek-dla-blizniat-podwojny.jpg tez czarny. Uzywka wiec po stelazu to widac ale reszta w fajnym stanie. Dokupie jeszcze maluchom wkladki do spacerowek :tak: a lozeczko bedzie takie : lozeczko.jpg

Poki co bedzie zlozone bo miejsca brak, ale jak tylko nastanie ta chwila , ze je zlozymy i obleke wszytsko wrzuce fotke koniecznie, bo juz nie moge sie doczekac jak bedzie posciel wygladac :-D

Palin - u nas tak z dolna dwojka, jest juz taka biala megaaaa kropa jakby na wierzchu a nie kluje :confused2: oby to kwestia tej nocki u Was byla ! spokojnej podrozy

Tymek usypia, wiec zaraz z psem pojde.

Dzis na obiad zjedlismy makaron z twarogiem tak na slodka UWIELBIAMMMMM u Tymka jakos szalu nie bylo, choc zjadl :sorry:

Załączniki

• easwalker-duo-gondola-wozek-dla-blizniat-podwojny.jpg
    easwalker-duo-gondola-wozek-dla-blizniat-podwojny.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 27
  • lozeczko.jpg
    lozeczko.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 23
Wrocilysmy, wlasnie sie usypiamy. Cudna pogoda :-D bylysmy na rowerze, spotkałam.się tez ze znajoma, także fajnie nam minal czas.

Kingusia bardzo fajna kurtka! Zosia w ubiegłą zime podobna nosiła ;-) wlasnie, dobrze,że upralam Zosie na cebulkę, bo albo coś zdjemowalysmy albo znów zakladalysmy.

Asiulka my szczepulysmy się w ten poniedziałek. Pisz co u Was? Kiedy zaczynasz szkołę?

Palin dziękuję :-* bezpiecznej podróży :-*

Wrocilysmy, wlasnie sie usypiamy. Cudna pogoda :-D bylysmy na rowerze, spotkałam.się tez ze znajoma, także fajnie nam minal czas.

Kingusia bardzo fajna kurtka! Zosia w ubiegłą zime podobna nosiła ;-) wlasnie, dobrze,że upralam Zosie na cebulkę, bo albo coś zdjemowalysmy albo znów zakladalysmy.

Asiulka my szczepulysmy się w ten poniedziałek. Pisz co u Was? Kiedy zaczynasz szkołę?

Palin dziękuję :-* bezpiecznej podróży :-*

Gosiak super wózek i łóżeczko! Zosia nie lubi sera z makaronem, woli same kluchy :p

Gosiak super wózeczek i łóżeczko! :-)
Mikotku mam nadzieję że kurtka nam się sprawdzi. Teraz tylko dylemat jaką czape do niej :-p

Laura się właśnie budzi. Zje i wybywamy w gości ;-)

Kingusia mamy te z hm z uszkami brązowa, ale ona raczej na wczesną zime a nie na miejscu siarczyste mrozy ;-) milego Goszczenia się :-*

Przywiozłam od mamy pomidory koktajlowe, także będzie grecka sałata ;-)

Oj kusicie tym jedzeniem, a ja widze na etapie co uslysze/ przeczytam na to mam ochote :p wiec na liscie juz sa nalesniki i teraz grecka !!!!

Tez szukam kurtki na zime, EMil sie smieje ze chyba troche wczesnie, ale teraz latwiej cos upolowac niz na przelomjmie pazdziernika i listopada. Poki co znalalzam tak : 12-18 boys winter jacket | eBay
Czapke bedziemy miec brazowa wiec by pasowala ;-)

reklama
Gosiaczku :-D ja mam.ochotę na jakieś Mega pyszne ciasto, daaaawno nie jadlam :-/ fajna ta kurtka :-) Zosia na.zime ma.dwie, jedna mega ciepła, a druga coś na.styl narciarskiej :-)

Do góry