reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

wpadam na moment.. ja nie wiem, jak my mamy wyjechać dziś, jak jesteśmy daleko daleko z pakowaniem i zakupami

Tymcio współpracuje tak, że ... usypiał przez godzinę, karmił się przez godzinę.. jak byłam w sklepie, to uciekał.. a teraz rozwala wszystko, co ułożę :-p
Mateusz poszedł na dwór o 10.. i tyle go widziałam - czasem słyszę jego śmiech pod oknem :-D
Łukasz ciągle poza domem - najpierw w pracy, potem w garażu, teraz pojechał po trumnę.. a jak wróci, to będzie nosił rzeczy do auta :-p

Aha jedziemy do Włoch - Rosolina Mare. Nocleg w przyczepie za 340euro za 2 tygodnie, więc nie było się, co zastanawiać :-D:tak: Kemping Rosapineta - wczasy nad morzem - Włochy

Może uda mi się złapać tam zasięg, to odezwę się :*

reklama
Madziu - superrrr urlop sie szykuje !!!!! zazdraszczammmmm !!!!!!

Tymek cos markotny popoludniu :-( mam nadzieje, ze to zeby a nie nic powaznego, ale wpycha raczki tak gleboko, slini, sie , za uszka ciagnie, az sie wytraszylam, ze moze go przewialo i zapalenie ucha ma jakies, ale nie ma podwyzszonej temperatury

Dotarlismy na miejsce. Moi juz śpi, mam nadzieje, że dziś będzie spokojniej niż ostatnio. Nie chce mieć worków pod oczami z niewyspania.

Gosiak, fajny wózek. Oj nie pamiętam, kiedy taki obiad jadlam...
U nas Miki też za uszka łapie, a w buzi trzyma smoczek i palce jednocześnie. Zaczepia o dziaselkja, widać cos mu tam sądzi. Ale zebnow nowych brak.
Jak chcesz sprawdzić czy mu uszek nie przewialo, to delikatnie je nacisnij. Jeśli są chore, zareaguje płaczem.

Lece spać i zbierać siły na jutro.

Madzia, a jak Tymek? Udanego Italiowania ;-)

Melduję się wieczornie!

Zosia zasypia. Po Obiedzie Siedzialysmy juz do wieczora w domu, bardzo się zachmurzylo i ochłodzilo :-(

Madzia bezpiecznej podróży. Daj znać jak dojedziecie i jak Tymek zniósł drogę.

Gosiak jejku :-( jak Tymson?

Palin spokojnej nocy! Czekam na weselne zdjęcia ;-) bawcie się dobrze!

Wisienka :-* <3 dziękuję :-*

Emka czekam na relacje? Jak Nina?

Mikoto urodzinki dzisiaj masz? Wszystkiego naj naj kochana,zdrowka,szczescia i milosci:)samych radosnych dni:)

U nas ciag dalszy...poprzednia nocka znowu z temp.od 35 do 35,7. Dzisiaj mam powtorke. Do tego wyladowalismy u chirurga bo malej zraniony kciuk zaczal sie babrac..od czego nie wiadomo..poki co mamy moczyc w korze debu,jak rano bedzie gorzej to powrot do lekarza. Nie wiem dziewczynx co jest grane...
Poza tym nadal nie je...

reklama
Nawet lekarz nie wie skad ta temp,albo po tylu dniach goraczki pojawila sie,zeby za kilka dni zniknac,albo po tym antyb...a palec-kilka dni temu go przeciela,myslalam,ze po odkazeniu bedzie ok,potem juz go nie ogladalam,bo nic przy nim nie dlubala,wczoraj patrze a on juz jakis nieciekawy,dzisiaj gorszy..obdzwonilam cale miasto i nawet prywatnie byl problem,zeby gdzies sie na dzisiaj wepchnac..

Do góry