reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Mikoto link do płaszczyka proszę :-p Darunia się wystroi na niedziele w koszule to będą fotki ;-)u nas też nadal pada koleżanka dzwoniła z lidla że są jeszcze u nas te dresiki w rozm 86/92 jak widać u nas sobie leżą i leżą ... może kupię po przecenie :sorry2:
Palin heh czyli zaprawę z 2 maluchów już masz :-D oo chętnie bym skoczyła do Was na kawkę macie sucho ale Wam dobrze :blink:

jakby mi sie dzisiaj tak chciało jak mi się nie chce to byłoby dobrze :-p

reklama
ha ha ha siedział cicho, więc myślałam, że śpi.. a to starszy brat dał mu autko do łóżeczka i Tymcio się grzecznie bawił :-p teraz już nie ma sensu się męczyć, bo po 16 idziemy do DR.. :baffled:

Kingusia współczuję jeśli masz to codziennie :* mój mąż drugi dzień z rzędu zjadł mi moje wymarzone śniadanie. wieczorem starszak jadł hot dogi na kolację i ja sobie jednego robiłam, żeby rano zjeść, a ten wstaje pierwszy więc.. :angry:

teri mikoto u nas też deszczowo, zimno.. chociaż rano lało, teraz świeci słońce. z racji tego, że mamy sierpień - okna są uchylone, ale zawiewa zimnem :(

Palin zazdroszczę lepszej pogody :-) super, że wytrzymałaś z dwójką - niebawem Miki i Krysia będą się sami sobą zajmować, a Ty będziesz mogła leżeć i pachnieć :tak:

Tak piszecie o jesiennej garderobie i ja uświadomiłam sobie, że nic nie mam :zawstydzona/y: chyba czas o tym pomyśleć, bo to nie to samo lato, co rok temu..

postaram się nadrobić wieczorem :*

Mikotku - druga drzemke mial 2 godzinna. Wstal o 13 w dobrym nastroju. teraz poszli z tata na spacer, a ja upajam sie bloga cisza :-D nawet radio wylaczylam :-p

Kochane podrzcam raz jeszcze link do ksiazki o usypianiu dzieci moze pomoze !!!
dr Eduard Estivill Ja wczesniej sama zaczelam tak robic, wiec jak Tymek budzil mi sie terazw nocy malo skorzystalam, choc nie wchodzilam od razu na byle jakniecie i to pomaga.

Madziu
- ja juz nawet o zimowej kurtce zaczynam myslec. U nas juz pogoda na bluze i bezrekawnik niestety . W sobote musze koniecznie kupic Tymkowi czapeczke na teraz bo wieje czasem i to chlodno

Kinia - ja mojemu zaczelam pisac na karteczce rzeczy do zrobienia. Nie na jeden dzien tylko takie, ktore w najblzszym czxasei chcialabym aby zrobil. Poki co jedna cala wykonal. Dzis powstala druga. Zrobi - skresli i ma z glowy . Fakt , ze czasem musze mu przypominac o niej, ale coz....

DObrze, ze jutro juz piatek. U nas teraz dlugi weekend z tym, ze poniedzialek wolny. W sobote Emil robi 2 sesje, wiec i tak go praktycznie caly dzien nie bedzie :-( Musze cos nam zorganizowac z Tymkiem tylko bez autka nawet do parku daleko nam bedzie :sorry2:

No i wiadomości powizytowe:

Wszystko elegancko w normie. Maleństwo wielkościowo adekwatne do wieku (główka starsza o ok tydzień). Wazy ok. 995 gram. Ułożone główką do dołu. Serduszko ładnie bije. Łożysko na tylnej ścianie, puchate
Cukrzycy nie mam; mimo, że w badaniu wyszly bakterie posiew wyszedł ujemny, wiec bez antybiotyku (jednorazowo mam jakąś saszetke na te bakterie).

No i najwazniejsze: Bałda pełną szparką ;-)

Moi panowie świetnie sobie pod moja nieobecność radzili, choć Miki bez buziaki od mamy zasnąć nie chciał. Teraz śpi spokojnie. Oby do rana, bo na drzemiący poplakiwał, narzekał na ząbki. Ale chyba się wreszcie przebijają.

Teri, ano zaprawa była, egzamin zdałam ;-) Miedzy nimi jest różnica taka jaka będzie miedzy moimi bąblami, wiec tym bardziej jestem zadowolona. Jedynie płcie się odwrócą (ona będzie młodsza), no ja wtedy raczej nie będę w ciąży :p

Madzia, oj zanim oni sami sobą się zajmą na tyle, żebym mogła poleżeć i pachniec to jeszcze minie czasu. Ale chciałabym, żeby moje Bąki bylyu takie grzeczne jak Emi.

Gosia, na pewno cos wymyślicie z Tymkiem.

U nas znów weekend wyjazdowy. Jedziemy na wesele. Sukienka juz czeka, gajer też, fryzjer zamówiony. Będzie,będzie zabawa... ;-)

Melduję się wieczornie!

Madzia jak po.wizycie? Jak Tymek? Mam nadzieje, ze lepiej,że temperatura spadła, biedny Tyle się wycierpi :-(

Gosiak i u nas chłodno wieczorami, dzisiaj założyłam.tylko bluzę u.zmarzlam :-( Zosia ubrana w bluzę polarowa i.bezrękawnik, a to przecież nadal sierpień! Dzisiaj założyłam juz pizame z dlugim :-/ bardzo fajny patent z karteczka :-D

Palin wspaniale wieści! To czeka Was super zabawa! Wesele z dala od domu? Kto zajmie się Mikołajem?

Emka czekam na wiesci!

Witam wieczorem
Udało mi się wcześniej wrócić z pracy. Po obiadku i zabawie P poszedł z maluchami na spacer a ja 2 godziny sprzatalam. Oczywiście błysku nie ma ale jest ciut lepiej. Jej co się dzialo. Blaty, podłogi, lustra, kurz. I to 3 dni kiedy nie miałam czasu jedynie ogarnialam. Do tego 3 prania .
Teraz już skończyłam i jem budyń z nogami do góry bo mi odpadna. Miki już śpi, Tosiu prawie
Gosiak
Mój P pracuje w weekend więc i ja sama z maluchami. Nie lubię tego
Palin
Cudnie ze Krysia to Krysia i zdrowa i silna. Miłego wesela
Mikoto
Śliczny płaszczyk. A ty sama w weekend czy J jest .
Kingusia
A to dziad jeden. Może z kolacją się zrehabilituje
Madzia
Ja też bić nie mam jesiennego. Zwłaszcza że schudłam ...

reklama
Wisienka J. Nie przyjeżdża teraz :-( matko! Sporo zrobilas jak.na.dwie godziny :-o tez dzisiaj Poscieralam kurze, poodkurzalam, umylam lodówkę. Jutro od rana do 14 nie Będzie u nas pradu :-/ u mnie bedzie problem z jesiennymi i zimowymi okryciami wierzchnimi, ale ponoć oversize modny :p ;-) odpoczywaj Kochana! Należy Ci się!

Do góry