reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Mikotku - Tymek troszke sie rozkrecil przed kapiela i kolacja, ale jak nigdy pokladal sie i chcial tulic, co ostatnio rzadko mu sie zdarza, bo tyle do zrobienia jest. Po kolacji zasnal ladnie. Poki co sie nie kreci , nie przebudza, zaraz zmierze temp. aby spac spokojnie

Emka - a tak liczylam juz na poprawe u Was :-( ucaluj Ninke od nas i w paluszek i w czólko :* Bidulki nasze :-(

Kochane trzmajcie kciuki, Emil ma jutro 2 sesje maluszkow. Dziewczynka 5 tygodniu ( tu bezplatnie jeszcze), a potem chlopczyk 2 tygodniowy :tak: biedny maz lata mi tu jak poparzony i sie szykuje, rozpisuje na kartce co zrobic. Oby tylko poradzil sobie z ukladniem maluszkow, bo wprawy w tym nie ma, a ja mu nie pomoge (choc ja tez wprawy nie mam, ale jak to kobieta troche wiecej sie tego czegos ma ).

Na obiad jutro zrobimy pomidorowke na kurczaczku, wiec i miesko na drugie bedzie :tak: a w niedziele nie ma zmiluje sie maz samzy nalesniki !!!!

reklama
Dzień dobry. Mikołaj dał na się wyspać przed imprezą - zarządził pobudkę o 5 rano! O zgrozo! Na szczęście całą noc spokojnie przespał. Pewnie zaraz w końcu mu się akumulatory wyczerpią i pójdzie na drzemke...

Pogoda puki co brzydka, ale może troszkę się poprawi. Trzeba jeszze kupić papier, żeby prezent opakować i oczedzac siły, żeby nie odpaść za szybko :p
A o 13 chwila relaksu - fryzjer. Kurze cieszę się na niego pawie jak na imprezke :p

Witam się porannie!

Emka jak noc? Kciuk?

Gosiak jak noc? Tymek spal spokojnie? Trzymam kciuki za sesje! Plany kulinarne, Mniammm :-D

Palin wcześnie zaczeliscie dzień :-o co fajnego kupiliscie młodym? Co zrobisz z włosami?

Zosia dzisiaj wiercila sie w nocy :-/ wstala przed 8. Pogoda fatalna, mokro i zimno :-(

Kingusia wyspaliscie się?

Dzien dobry,

Tymek przespal calutenka noc !!!! ani razu nie wstawalam i tak do 5:40 az sie wyspal. Pokrecil sie u nas na lozku troche, a potem zaczelismy dzien.

Dzis na obiad rosol i potrawka z kurczaka, a jutro roslo przemienie w pomidorowke :-D siostra robi na soku pomidorowym wiec raz dwa i bedzie gotowa. W sumie tylko sok doleje

Palin - wybawcie sie porzadnie, bo potem nie bedzie kiedy ;-)

Emka - jak nocka ??jak Ninka ???

Mikotku - jakie plany na dzis ?? u nas na szczeci poki co nie pada, wiec jest szansa na spacer.

Tymek zasypia, ja za to w kiepskim nastroju. Przytlacza mnie ciagly niead w domu i to nawet nie za sprawa Tymka, tylko E. Nie wiem jak my sie pomiescimy z meblami i tym wszystkim co nazamaiwal po narodzinach Nelki. Mam dosc, a do niego nie dociera nic. I tylko slysze damy rade, na co jeszcze bardziej sie zlosszcze :-(

Gosiak wspaniale wieści! doskonale Cie rozumiem z tym nieladem. Mnie przytłacza zagracona przestrzeń :-/ ale pamiętaj i ratuj się myślą, że to przejściowe :-*

Wlasnie wrocilysmy z dworu, piękna pogoda się zrobiła. Usypiamy sie. Dwie kawy za mną, pora na śniadanie.

Mikotku - ciesze sie, ze pogoda u Was ladna. Ja wiem, ze to przejsciowe, ale jak pomysle, ze moja mama przyjedzie i to wszytsko zobaczy to mi poprostu wstyd. Salon jadalnia i kuchnia z lazienka, wiadomo posprzatane, ale sypilnie to bedzie tragedia . Moja mam wie, ze niby do kwietnia mamy tu byc, ale to nie zmienia faktu.

Witam się sobotnio!

Michaś spi już 2,5 godziny. Ja zdążyłam w tym czasie zrobić wszystko, co miałam na dziś zaplanowane, a nawet o dwa okna więcej :-) Rano byliśmy w Małogoszczu na zakupach, a przy okazji skoczyłam do ginekologa na kontrolne badanie. Wszystko ok i to chciałam właśnie usłyszeć. Cytologia za rok, bo robiłam dwa lata temu.
Wczoraj po pracy tradycyjnie przebrałam się i pojechaliśmy z Misiem na plac zabaw aż nas pogoda przegoniła po 18.00.

Gosiak- świetne zakupy dla Tymka i Nelci :happy2: Ta kurteczka jest rewelacyjna!!!

Mikotku- u nas też pogoda się psuje :wściekła/y: Chcieliśmy jutro pojechać do Sandomierza, ale chyba nic z tego nie wyjdzie... Mam nadzieję, że chociaż na plac zabaw dziś skoczymy :cool:

Emka- biedna Ninka :no: Wszystko naraz... Ty pewnie już na rzęsach chodzisz...

Palin- bawcie się dobrze i czekamy na zdjęcia!!!

Kingusia- śliczną kurteczkę będzie miała Laurka. Kolor jest świetny, więc na pewno dopasujesz super czapkę i szalik!!!!

Kurcze, w domu już tak chłodno... Ja chcę ciepełko!!!

Zosia spi, obiad się piecze. Pogoda zmienna,ale do tej pory udało się Pojeździć na rowerze i pospacerować :-D

Gosiak zobacz co znalazłam Make Cooking Easier - blog o gotowaniu musze kupić dzisiaj składniki na tarte i sernik,a co! :p zaraz robie listę zakupów ;-)

Bona pogoda zmienna jak kobieta :p pięknie Misio śpi! Ty jak.zwykle torpeda! :-o dobrze,że wracasz od lekarza z pomyślnymi wiesciami :-D

A my chyba pojedziemy na zakupy :what::confused:

A my w domku siedzimy bo pada co chwilke.
Emil wlasnie dzwonil, ze jada do nas na sesje bo u drugiej osoby nie ma na tyle szerokiego pokoju aby sie ze wszytskim rozlozyc. A ja wlasnie usypiam Tymka tzn. stara sie zasnac :dry: kiespko widze jego spanie w takim razie.

Dobrze , ze posprzatalismy z syniem, zostala tylko do wysprzatania porzadnie kuchnia i lazienka, ale skonczylo mi sie mlekczko do czyszczenia i pozniej pojedziemy na jakies zakupy chyba.

Mikotko - ten sernik wyglada bosko !!!! az zaslinilam kompa :-p

Bona - super, ze po lekarzu wszystko dobrze i Misio dal posprzatac mamie...

I znowu leje :sorry:

Czekaz az przyjada i pytanie czy z trojka dzieci, bo byl plan paru zdjeci chlopcow czy daruja sobie i tylko z maluszkiem .... bylo by ciszej:sorry:

reklama
Mikoto spóźnione życzenia :*

wybaczcie że tylko o sobie ale mam doła..... :-(

Mój mąż pojechał z rodzicami i dziećmi do bratanka na urodziny, ja nie bo bylam na urodzinach w środę (między tymi dziećmi jest 4 dni różnicy oprócz roczników) i prezent Michałowi już daliśmy, pozatym oni olali moje imieniny (czwaretek) i Bartoszka ROCZEK.
w Bartka roczek szwagierka była w pracy a szwagier nie raczył nawet na kawe z dziećmi przyjechać bo on bez żony ani ruszy dupą.
Mówie mojemu że ja nie jadę a on jako porządny mąż powinien ze mną zostać tak jak jego brat jest za żoną, na to słysze "ty masz swoje poje... farmazony to se siedź" zabrał sie i pojechali...

i jak tu mam nie płakać jak właśnie mój mąż mi pokazał że ma mnie głęboko w du.... a jest za bratem i rodzicami swoimi??
powiem mam że szczerze przeszła mi myśl o tym że nie pasujemy do siebie i rozwód nas czeka :-(

Do góry