emka01
Szczęśliwa mama:)
Hej dziewczyny. Na kontroli ok-buzia sie goi,ale chyba gdzies glebiej w gardelku musi sie cos jeszcze zaleczyc skoro nadal nie chce jesc. Lekarza zaskoczyla tak niska temp w nocy..mam 3 rozne term,w tym dwa do pupy,wiec nie ma mowy o pomylce. Wiec albo to odchyl po antyb,albo faktycznie po tylu dniach goraczki musial przyjsc taki spadek. Rano zrobilam jej morfologie,mocz i crp. Mocz super,morfologia zakrecona przez chorobsko,ale anemii nie ma,crp 7.55 a norma jest do 5. jutro zadzw.do lekarza i zapytam co sadzi,czy to pozostalosci po poczatku choroby czy cos jest na rzeczy i ponawiamy.
Co do tych zimnych potow-nie wiadomo co robic,bo tak ja opatule bo jest taka zimna to poty wracaja i temp.w dol,jak ja rozbiore na maksa to jest lodowata ale temp rosnie,potem sie martwie,ze marznie,choc w pokoju ma 24-25st.
Dzis kolejna nocka czuwania,padam na gebe doslownie..
Dziewczyny obiecuje,ze jak nabiore sil to nadrobie Was i przestane pisac tylko o sobie. Nawet nie mam glowy do fb,choc pojawia mi sie usmiech jak wyskakuja mi Wasze "glowy"w tym kolku od messengera
. Myslalam,ze to bedzie sie pojawiac tylko jak zaloguje sie na fb.
Madzia co jest Tymkowi?Zdrowka!
Buziaki dziewczyny i dziekuje za wsparcie.
Co do tych zimnych potow-nie wiadomo co robic,bo tak ja opatule bo jest taka zimna to poty wracaja i temp.w dol,jak ja rozbiore na maksa to jest lodowata ale temp rosnie,potem sie martwie,ze marznie,choc w pokoju ma 24-25st.
Dzis kolejna nocka czuwania,padam na gebe doslownie..
Dziewczyny obiecuje,ze jak nabiore sil to nadrobie Was i przestane pisac tylko o sobie. Nawet nie mam glowy do fb,choc pojawia mi sie usmiech jak wyskakuja mi Wasze "glowy"w tym kolku od messengera
Madzia co jest Tymkowi?Zdrowka!
Buziaki dziewczyny i dziekuje za wsparcie.