reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Teri, juz nasza natura taka, że marudzimy ;-) Nie przyjmuje innej opcji jak z USG.

Gosiak, długa szyjka, ale to zawsze się może zmienić. Zresztą takie napięcia brzucha jak miewam teraz z Mikim miałam dopiero kolo 35 tygodnia, wtedy też prowadziłam spokojniejszy, lżejszy tryb życia. Czas pokaże, kiedy Bałda zechce wyjść z brzuszna.
6 tygodni! O rety jak to juz blisko!

Kinga, co Dziad narozrabiał?

Gosiak oby kolejne noce były tak dobre! Bierzesz magnez?

Teri Zosia wymeczona zabawa i pogoda, ale też marudna :-( także szykuje się do drzemki. Jeżeli nic nie wypadnie i.pogoda dopisze to myślę że przyjedziemy :-D tak leje? U nas teraz kapusniaczek pada :-/ wszędzie zachmurzone, nie zanosi sie na poprawę :-(

Kingusia pisz :-* zawsze, jak się wyrzuci z siebie, lżej na sercu :-*

Od nas właśnie wyszli goscie. Dzisiaj chyba będzie barszcz czerwony, Dawno buraków nie jadlysmy.

Mikotku - magnez lykem ale zawsze rano, o wieczornej dawce zapominam :sorry2:

Tymek poszedl na druga drzemke a to dopiero 11 :szok: ale pierwszej mial z 40 minut wiec nie dospal...oj ciezki dzien przed nami. O ile usnie

Daria śpi drugą kawka się ratuje :baffled:
Mikoto od rana leje rzęsisty mocny deszcz nawet na chwile jeszcze nie przestało nie ma szans na wyjście :baffled:
kingusia jak tam zjadłaś już śniadanie ? pisz kochana z nami zawsze to lżej na duszy ;-)
ja dziś gotuję krupniczek w taką pogodę zupa na rozgrzewkę jest dobra ;-)
aa przyszła koszula na żywo się w niej zakochałam jest super !! ma lekko przedłużany tył i te drobne delikatne kwiatuszki rewelacja :-)

Gosiak długo Tymek pospal?

Teri ja też druga kawa się reanimuje :-/ czekam na.zdjęcia modelki w koszuli. Ja dzisiaj kupilam Zosi płaszczyk jesienny na polarku. Ma być wysłany w poniedziałek, sprzedająca sir urlopuje ;-)

Kingusia nalesniki Mniammm :-D zostań z nami :-* nie ma co tracić nerwów ;-)

Zosia wstala 1,5 godz temu.zjadla kanapke, barszcz gotowy. Nadal pada.

reklama
Uch, przetrwałam! 2 dzieci to w domu sajgon. Ale mieszkanie całe, pyzy przygotowane (i nawet kuchnia nie wygląda tak źle, ale Miki miał radoche przy odciskaniu ziemniaków), dzieci na karmione, wybawione, Emi juz odebrana, a Miki zasypia. Jak juz mocniej kimnie ide pod prysznic się szykować na wizytę.

Kingusia, niestety tak to z dziadkami bywa.

Dziewczyny zapraszam do nas. Może lato to nie jest, ale sucho i dość przyjemnie na dworze. Dzieci się wybawią, a my wypijemy co nie co w filiżankach ;-)

Do góry