reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Buty rozmiar 22-25, chce zobaczyć te czarne z fioletowym i.szare pikowane

Załączniki

• 1407753721660.jpg
    1407753721660.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 36
  • 1407753730429.jpg
    1407753730429.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 36
  • 1407753740943.jpg
    1407753740943.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 38
  • 1407753751029.jpg
    1407753751029.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 36
  • 1407753758789.jpg
    1407753758789.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 36
  • 1407753767119.jpg
    1407753767119.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Łooo to dla nas dużo za duże. Laura ma 18 :-p a Zosia jaki nosi rozmiar buta?

Pogoda się nam zepsuła. Pranie mi okropiło. Dobrze że zdążyłyśmy do domu wrócić.

O rany to naprawdę bardzo szybko jej nóżka rośnie. Laura ma sandałki roz 18, kupione były z małym zapasema teraz zrobiły się pełniejsze ale myślę że lato przechodzi.

Mikotku- Zosia cudna i taka dzielna! <3 <3 <3 Świetne te organizery, chyba po pracy skoczę szybko do naszej Biedrony :tak: Zosi noga rośnie w szybkim tempie!!! :szok: Michasiowi kupiłam dwie pary sandałków r. 22 na początku lata (jedne zakrywają paluszki, drugie odkryte) i myślę, że przechodzi do jesieni. Na razie nie widzę, żeby miały być za małe. A kiedy te zakupy w Lidlu planujesz? Ja może też bym się skusiła, ale ostatnie zakupy mnie zniechęciły - wszystkie bluzeczki się rozciągnęły brzydko w praniu :baffled:

Kingusia- najważniejsze, że Laurka pokazała, że umie chodzić, więc nie musisz się martwić, tylko cierpliwie czekać, aż sama będzie chciała się "usamodzielnić" :-D

Emka- wiem, że to denerwujące, kiedy dziecko nie chce jeść... Ale u Ninki to pewnie na ząbki - oby szybko wyszły i problem minął ;-)

Teri- Daria jest mega przywiązana do Dawidka, co? Fajnie, że w niedziele tak się wysypiacie, zazdroszczę :tak:

Asiulka- jak D?

Palin- załatwiłaś, co miałaś do załatwienia w urzędach?

Przepraszam, ale więcej nie dam rady nadrobić :baffled: W weekendy nie siadam do komputera.

Przyszła mi wreszcie bransoletka z Lilou!!! Co prawda, miała być w czwartek, akurat na naszą rocznicę, ale to nic :-) W pracy dużo pracy, kierowniczka wróciła z urlopu, więc teraz trwa przekazywanie informacji :-D Na dworze grzeje, ale chyba coś popada, przynajmniej mam taką nadzieję!

Wczoraj odsypiałam wesele, a potem poszliśmy z Misiem do Kościoła (byliśmy całą minutę, bo nie jestem zwolenniczką biegających i gadających dzieci po Kościele :-D). Plan B to lody i plac zabaw :-) Michasiowi na szczęście minął już okres, kiedy wszystkie dzieci próbował ugryźć, uszczypnąć itp. Teraz, jak próbuje "zagadać", to najpierw wyciąga rękę, a potem pokojowo klepie po ramieniu. Jest taki śmieszny! Ale miło popatrzeć, jak lgnie do dzieci, bo na początku od nich stronił, a przecież będzie jedynakiem, to niech się przyzwyczaja :-D:-D

uciekam do pracy, bo mnie pasterka zastanie!

Mikoto, super te pudełka. Tez byłam dziś w Biedronce, ale nie widzialam ani pudełek, ani niczego ciekawego.
My w tym roku kupilismy 2 pary sandałów, jedne 20 (byly z zapasem), drugie 22 i widzę, ze te większe są na styk. Tylko juz szkoda mi kupować kolejne, bo zaraz koniec lata. Za to kupilismy juz butli kryte.

Kingusia, są rajstopki w Lidlu? To się chyba musimy Mikim wybrać, bo zaraz będzie sezon rajstop.
Dokładnie jak piszesz. Emi, przyjaciółka Mikołaja ma w grudniu kończy 3 lata i ma rozmiar 25-26.
U nas tez trochę teraz kroki, psuje nam to plany, bo mieliśmy iść do koleżanki, żeby Miki mógł się wychasac u NADH na posesji. A tyak czekają nas zabawy w domu.

Bona, tak udało się pozałatwiać juz wszystko, nawet z lepszym efektem niż zakładałam. Teraz zostało nam wakacjowac do czwartku w oczekiwaniu na tatusia.

Mikołaj juz po pierwszym obiedzie. Ten Glodmor wpalaszował miskę rosołu (z marchewka, pietruszka i selerem włącznie), a potem to jeszcze zapoil 150 ml mm. Teraz znacznie śpi i nawet remonty za ścianą mu nie przeszkadzają. Wstanie to zje drugie danie, czyli kopytka i wybędziemy z domu (co by dziadek mógł spokojnie odpocząć). Właściwie to nie dziwię się, że Miki robi tyle kup. On naprawdę dużo je. A co ciekawe, dziś do południa ganial na golasa, bo szalał miedzy domem a basenem na balkonie i nie było ani jednej kupy. Za to jak go położyłam do łyżeczką, zaraz zapełnił pampersa. Wysnulam tezę, ze chyba trzeba Mikołaja odpampersowac to i jego "toaleta" wróci do normy. Co wy o tym myślicieli? :p

reklama
Palin to faktycznie Miki z tymi kupami szaleje;)Najwazniejsze,ze apetyt dopisuje,moze jakis skok teraz ma?

Mikoto kurde ja nawet w poblizu Lidla nie mam,ale moze dzisiaj zahacze o Biedronke.

Dziewczyny jakich marek kupujecie butki? Pilnujecie,zeby mialy skorzane wkladki? mi udalo sie w czerwcu trafic na promocje w Bartku,kupilam sandalki,potem drugie juz bardziej na przodzie zabudowane. Poki co jeszcze pasuja te pierwsze r.20,drugie juz ma 21.

Mam tez pytanie o foteliki? wszystkie smyki juz maja je wieksze? Musze jakis wybrac,ale tyle tego,chcialabym nadal tylem do jazdy. Mala jest drobna,moglaby spokojnie jeszcze w tym pojezdzic co ma,ale juz tak glupio jakos.

Do góry