reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

U nas dziś już się ochłodziło, cały dzień pochmurno i deszczowo. Trochę ochłodzenia się przyda po tych upałach, w sypialni i tak jest 27 stopni.

mikoto super Zośka wygląda z kolczykami. Dzięki za info też wybiorę się do Lidla ale ciekawe czy coś dostanę jak pójdę po pracy 18.08

Palindromea
fajny czas przed Wami, przygotowanie pokoju, my nie możemy się zmobilizować aby zrobić Filipowi pokój, pewnie zimą mąż będzie miał trochę wiecej czasu

teri114 to ja też mam nadzieję, że mój gapcio zaczai do czego nocnik służy, bo inaczej z nocnikiem i smoczkiem pójdzie do przedszkola, He He

asiulka918
dużo zdrówka dla D

Kingusia91 już wiesz, że Laura jak chce to idzie, taki mały leniuszek z niej chyba. Laura kolejna księżniczka w kolczykach, super

Bona87 jak to Michas jedynakiem? Nie planujecie kolejnej dzidzi? Filip też zwykle wyjeźdża z kościoła po 5 minutach bo mąż woli z nim wyjść niż za nim biegać.

_anula bywaj częściej, ale się u Was dzieje, grzeczy Filipek się Tobie trafił bo ten nas to mały brojek

reklama
Ale zescie naprodukowaly :) nie nadrobie was.
Co u nas? Gardlo mnie boli i zas mnie zly humor lapie .. eh.
Za tydzien wizyta w koncu u ginekolog. Ciekawe co i jak. Mam zamiar sie zapytac czy po drugiej ciazy moj problem sie poglebi. Jak nie zaprzeczy to pewnie bede sie wahac jezeli chodzi o drugie dziecko, ale mam nadzieje, ze bedzie ok.

W pracy spoko. Jeszcze 2 tyg i urlop. Ciekawe czy przedluzy umowee ..

Przyszly barwniki spozywcze i na weekend bede te farbki robic. Przy okazji jakies kolorowe ciasto :D
Duchota jest. Mam dosc.

I kopnijcie mnie w cztery litery zeby mi humor wrocil :)

Witam wieczorem
Położyłam dzieci co nie znaczy że śpią. Toś tak. Miki nie bardzo. Zmywarka cicho szumi, pralka tez. Ja zmeczona bardzo a jutro czeka mnie długa trasa.
Mikoto, Kingusia, Teri piękne wasze ksiezniczkowe panienki w kolczykach.
Mikoto
Ja fanka Lidla czekam na buty i dresy.
Palin
Biedny Miki z kupkami. Co do pokoju to czekam na foty. Trzymajcie się tam dzielnie bez Ata.
Asiulka
zdrowia dla D
Justa
U nas też gorąco w domu mimo że na dworze chłodno
Bona
Ja to święte dzieci rodze bo moje siedzą cała mszę ? Naprawdę jedynak? Szkoda piękne dzieci rodzisz
Anula
I Love you
Ankaka
Zdrowia i powodzenia z umową w pracy

Anula nareszcie! Skrót mnie zadowala ;-) ale teraz, w miarę możliwości, prosze pisać na bieżąco :-* dzieje się u Was :-o zazdroszczę prywatnego lowczego ;-) :p :-D

Kingusia widzisz, mialam zdjęcie wstawic, zaraz uzupełniam ;-) brawo dla Laury! Pięknie wygląda w kolczykach!

Palin Zosia wlasnie zasnela, Miki chyba przeważnie tak wcześniej chodzi na noc spać? O.której wstaje? Zdjęcie Mikołaja w sukience mnie rozwalilo :-)) :-D

Emcia, tak jak Kingusia pisze, stal chirurgiczna. Nie.uczula, uszy się dobrze goja. Kolczyki kupujesz u kosmetyczki, są w cenie przeklucia. Dobrze, że masz w.okolicy takiego specjalistę. Daj znać jak.juz zdecydujesz.się.na.konkretny model.

Justa u nas pół dnia lalo. Różnie z tym towarem w Lidlu,ale czasami potrafi mile zaskoczyć. Powodzenia! ;-)

Ankaka. Zdrowka! Humoru! Nie ma co się nastawiać! Wybywacie gdzieś na urlop?

Wisienka kocham Twoje posty. Krótko, zwięźle i.na temat ;-) kladz sie spac i nabiera.sił na jutro! Też chciałabym zobaczyć buty, spodnie i bodziaki. Dresów mamy kilka kompletów ;-)

Kingusia zdjęcie kurteczki

Załączniki

• 1407787694338.jpg
    1407787694338.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 49
Mikoto
Piękna kurtka. Ja czekam na P zaraz bedzie w domu to jeszcze pogadamy przy herbacie bo to tyle się teraz widzimy. Czytam teraz Rój i odpoczywam. Wszystko zrobione więc to sprawiedliwy odpoczynek. Dzieci śpią razem w naszym łóżku. P idzie do łóżeczka a ja do łóżka Mili. Hehe

Mikoto
Piękna kurtka. Ja czekam na P zaraz bedzie w domu to jeszcze pogadamy przy herbacie bo to tyle się teraz widzimy. Czytam teraz Rój i odpoczywam. Wszystko zrobione więc to sprawiedliwy odpoczynek. Dzieci śpią razem w naszym łóżku. P idzie do łóżeczka a ja do łóżka Mili. Hehe

Dziękuję :-* znam to poczucie obowiązku ;-) ale wtedy odpoczynek lepiej smakuje :p :-D

Mikoto sliczna kurteczka:)

Wisienko niezla macie zamiane miejsc na noc;)

Przed chwila wchodze do pokoju zerknac czy mala ladnie spi,patrze a na czole ma babel...kuzwa krew mnie zalala,znowu cholerny komar! Tylko skad? Co noc lapie kilka:( moskitiery w oknach..no nienawidze tego latajacego dziadostwa!

reklama
Emka dziękuję :-* posmaruj Fenistilem, mnie.tez do.szału doprowadzają te komary. Zosia Chodzi z bablem na.czole :-/ mamy raid w kontakcie przy oknach. Ale na.dworze jest masakra :-(

Do góry