reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Witam się porannie z kawą!

Od rana w biegu. Wyjście na dwor póki chłodno, zmiany pościeli, dwa prania, podszykowanie obiadu, odkurzanie. Teraz się usypiamy.

Bona udanych biedronkowych zakupów ;-) wczoraj była kalafiorowa, dzisiaj łosoś z warzywami. Musze kupić mięso na pulpety i pomrozic, jak dziewczyny robią.

Teri Darii jest ślicznie w kolczykach! Jakie macie plany na dzisiaj? Przybij piątkę! Wieki juz nie pilam herbaty :-/ super,że myślicie o swoim :-D

Ankaka. Dobrze, że już jest ;-) teraz trzeba się przebadać ;-) spokojnie, jeszxze nie wszystkie czerwcowe dzieci chodzą.

Emka o widzisz sosu tez doleje, dziękuję :-* co dzisiaj porabiacie?

Justa mam nadzieje ze dobry humor dopisuje od rana :-*

Asiulka do Boszkowa, pierwszy raz słyszę o takiej miejscowości, wybieracie się? Kiedy?

Gosiak mocno trzymam kciuki za konsultacje!

Palin ciesze się,że mieliscie tak dobra noc! Oby kolejne były Jeszcze lepsze!

Zosia usnela. Lecę po śniadanie.

reklama
Mikoto wlasnie usypiam mala..a za oknem halasuje koparka,mam juz dosyc tych kolesi. Ciekawe jak dlugo beda walczyc z tym podjazdem u sasiada. U mnie ciag dalszy dola,jakos ogarnac sie teraz nie umiem...patrzec na eM juz nie moge...jestem chodzacym nerwem.

I jestesmy po..uczucia mam mieszane. Pan konsultatn nie byl lekarze, ale widac, ze za sie na rzeczy. Byl Szkotem wiec czasami mialam problem aby go zrozumiec ;-)ALe do rzeczy. Dla nich punktem wyjsciowym bylo to, ze Tymek byl przenoszony i jest duze prawdopodbienstwo, ze tak bedzie i tym razem, ze wtedy szyjka tez mogla byc krtoka, a poporstu nie wiedzielismy. Wytlumaczyl do kiedy jest porod przedwczesny (co juz wiedzialam). Niestety na podszycie jest za pozno o ... tydzien. Bo ich granica jest 28 tydzien... ale zaproponowal sterydy na plucka aby w razie czego malenstwu bylo latweij. Mielismy isc od razu etraz, ale musielibysmy czekac, a Emil i tak wyskoczyl z pracy a na 11:30 musial byc z powrtem. Idziemy dzis na 16 i jutro na II dawke.Powiedzial, ze skoro biore progesteron to on nie ma nic przeciwko, ale jesli nie mialabym swojego zapasu nie przepisalby mi go tutaj. Moge robic wszytsko jak do tej pory , bo on nie widzi przeciwskazac, skoro nie mam skurczy innych niz B-H, ani krwawienia czy plamienia. Ale za to znowu w moczy wyszla mi krew...wyslali probke na badania.

To tyle... Tymek zasypia bo juz ledwo dawal rade, tyle sie naczekalismy, wiec zasnie to ide z psiakiem

Emka - oni wstepni mocz badaja takim papierkiem i odczytuja wynik. Ja od poczatku ciaz mam z tym problem, ale 2 dni temu u poloznej byl oki a dzis znowu. Ale za kazdym razem wyniki wychodza dobre , wiec nie wiem skad to sie bierze

Emcia :-* nie smucicmy się, nie dolujemy! :-* porozmawiajcie szczerze, bez nerwów :-*

Gosiak bez powodu nie zaproponował, podjęłas słuszna decyzję. Wszystko musi być dobrze! :-*

U nas grzmi bardzo u leje.

witam

no i rozpadało się na dobre dziś od rana co wyszliśmy to za chwilę deszcz nas zganiał ale popadało 10 minut i znów słonko i tak cały dzień a od 14 to już leje na dobre i pogrzmiewa Daria jeszcze śpi ja już wszystko porobiłam z nudów nawet poukładałam w szafkach kuchennych :baffled: jakoś tak mi dziś nudno .. chyba przez to że Dawida nie ma :sorry2:

Mikoto
planów dziś nie było tak jak pisałam tak mi dziś jakoś dziwnie ...

Emka co to za smuteczki ??? może chwilowy kryzys ..

kur....a aż mam łzy w oczach właśnie wydarzeniach mówili że ojciec zgwałcił 2 letnią córeczkę !! no kur....a jajca bym mu ucięła i wepchnęła do gardła jak tak mozna !! :wściekła/y::wściekła/y::no::no::szok:

Gosia decyzja na pewno dobra kciuki oby tak było :tak:

Ostatnia edycja:
Teri to zapraszamy do nas. Gorąco, siedzimy przy wentylatorze. Jakiś ten dzień dziś taki, Miki spał standardowo, a ja zdążyłam ogarnąć mieszkanie, wylepic pierogi na obiad i jeszcze sobie poodpoczywać. Pewnie dlatego, że do tej 14 było chjlodniej, nawet przyjemnie.
Czytalam o tym facecie. Ech, niech by tak jej ktoś zgwałcił, kaktusem!!!

Emka, nie dolujemy się!

Gosiak, ech chciałabym, żeby Mikołaj tak sobie dosypiał. Ale on jak juz się obudzi to musi wstać, skontrolować dom, załatwić toaletę, zjeść kasze, pobawić sie - i dopiero idzie do-spać. Oj ta krew, niech sobie z moczu znika. Myślę, ze będziesz spokojniejsza po tych sterydach. Choć ja myślę, że Nela poczeka z przyjściem na ten świat.

No i znow problem kup powrócił. Ale z tego, co opowiadała julix to typowo zębowe. Tylko Biedulek sobie odparzyl dupsko i siedzieć mu ciężko. A miała do skory dostęp 5 minut nie więcej... :-(

Dziewczyny u mnie mega kryzysowo i to od dawna,nie zapowiada sie na pozytywne zakonczenie.

Teri co ci ludzie w glowach maja!?jak mozna takie male cialko okaleczyc?! To pierdla z gnojem i niech go tam gwalca najgorsi zwyrodnialcy!!!

Palin cholerka,ze tez objawem zabkowania musza byc te kupy,faktem jest,ze sa bardzo odparzajace,bidulek maly.

Dzisiaj mala pierwszy raz az tak wybrzydzila mi obiadki-i to az 3! Najpierw pomidorowke,zjadla 3 lyzeczki i potem juz plula,nastepnie dalam jej gotowca ze sloiczka-tez plula,na koncu ugotowalam ziemniaka z mieskiem-3 lyzeczki i koniec. Ja jej dam tak marnowac jedzonko...

reklama
emka - obyscie jednak z kryzysu wyszli obronna reka ! tyle razem przeszlisci, ze na pewno sie dogadacie :tak:

Palin - achhh te kupki ... pewnie krochmal najbardziej by pomogl , choc u nas nigdy sie nie odparzylo nic

PO zastrzyku, dostalam go w posladka, bolalo, troche nadal czuje , ale to nic . Macie racje, jestem i bede spokojniejsza, ale postanowilam myslec tylko i wylacznie pozytywnie, wiec nikomu nigdzie sie nie spieszy !

Do góry