reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Witam się porannie z kawą!

U nas pochmurno :-/ znow :-/

Ankaka. Jak się czujesz?

Wisienka jak Teściowa się spisała?

Bona super,że dzień mieliscie.udany! Mam nadzieje, ze dzisiaj juz dobrze się czujesz :-*

Teri jaka pogoda u Was? Kiedy teraz znów zobaczycie się z siostra? Dzieci bardzo szybko się przywiązują, dla.nich rozstania chyba są najtrudniejsze :-( Kochana, z Ciebie to.chudzinka jest! J.wraca w przyszły piątek. Zrobilas w końcu to pranie?

Sklabka jak się czujesz? Mdli? Jak Natalka? O.której masz wizyte u lekarza?

DzikaBez strasznie fajnie brzmi to,co byś robila, gorzej z finansami :-/ ja miałam taki sam jak dylemat. Praca w przedszkolu, 8h, umowa zlecenie, 780 zł, dojazdy 450 :-/ zrezygnowałam, mimo że wtedy jeszcze nie było Zosi. Z tym ze p.dyrektor zagrała w.otwarte karty i z marszu powiedziała,że nie ma.możliwości dalszego zatrudnienia. Trzymam.kciuki za Ciebie!

reklama
Witam i ja z pracy. Pije kawę bo po prostu padam. Nie wiem co się stało Ale dzieci wstały o 4,30. Jak jechałam do Wro ciągle mi oczy się zamykały. Balam się ze zasne za kierownicą. Już 3 dni nie śpię dłużej niż 4 godz.
Mikoto
jak remont ? U nas też po pochmurno i chłodno.
Dzika
Szkoda że musisz inwestować. Stać cię na to ? Jeśli tak to ja pewnie bym zaryzykowała. Fajne rzeczy byś robiła. Może kiedyś mogłabyś otworzyć swoją firmę.
Skalbka
Jeżdżę po twojej okolicy może kiedyś jakaś kawę wypijemy? Jak samopoczucie ?
Teri
A siostra daleko mieszka ?
Buziaki dla wszystkich

Wisienko :-( :-* uda Ci się w weekend odespc? Remont? Hmmm z jadalnią się Uporalas, malowanie, przemeblowanie. Z budynkiem gospodarczym póki co stoimi w miejscu :-/ czekamy na wrzesień, wtedy wchodzi ekipa od elewacji. Po.niedzieli jestem umówiona z fachowcami od schodów. Porownam oferty i mam.nadzieje,że uda się wybrać.

O, od wczoraj już nieco więcej wpisów :-D

Wczoraj spędziliśmy miłe popołudnie z chłopakami w Kielcach. Najpierw galeria, M kupił sobie buty, potem pojechałam z Michasiem do znajomej, która dwa miesiące temu urodziła Oliwkę - było bardzo miło :tak: Po 20.00 wróciliśmy do domu, kąpanie i usypianie Michasia, szykowanie kanapek do pracy, szybkie sprzątanie, ćwiczenia przy Seksie w wielkim mieście, kąpanie i łóżeczko :-D Od dziś do poniedziałku nie ma M., bo będzie w pracy, ale na szczęście zostawił mi samochód, więc sobie z Misiem pojeździmy na lody, plac zabaw, skoczymy też do Kielc do parku (Mikotku, Teri- planujecie coś na sobotę??? Może spotkamy się w parku przy Staszica?) Nie gram wesela, więc cały weekend mam wolny i całkowicie poświęcę go Michasiowi :-) Ale będzie fajnie :tak:

Skalbka- współczuję mdłości... Ale już coraz bliżej magicznego 12 tygodnia i mam nadzieję, że potem już nie wrócą! ;-)

Wisienka- uważaj na siebie, bo za kierownicą wystarczy chwila dezorientacji... Martwię się o Ciebie, nie możesz tak funkcjonować, śpiąc po 4 godziny dziennie :no:

Dzika- szczerze mówiąc, brzmi mega ciekawie i rozwojowo!!! Porozmawiajcie z mężem, może uda się wygospodarować trochę kasy na te szkolenia. Kursów nikt Ci nie zabierze, a może pomogą Ci w przyszłości znaleźć super pracę, jeśli z tej nie będziesz zadowolona? 17 km to w gruncie rzeczy niedaleko, ale rozumiem, że dzieci najważniejsze ;-) Trudna decyzja przed Wami :szok:

Wczoraj nie najlepiej się czułam i przez to zjadłam na śniadanie tylko parówkę, a w pracy jedną kanapkę i powiem Wam, że fajny jest taki detoks! Dziś czuję się super!!! Jeszcze te ćwiczenia (robie gym break z Kasią Kępką) i może zobaczę wreszcie upragnione 53 kg (zostało tylko 2,5 kg)!!!

Miłego dnia!!!

Bona :-* jak tylko goscie potwierdza/odwolaja przyjazd dam znać ale jestem na tak!!!! ćwiczenia z seksem :-D :-D :-D na.pewno zaowocuja Kruszynko!

Teri????

Ostatnia edycja:
Bona
super ze masz wolny weekend. 53 kg OMG! Jaka ty chuda będziesz ? Ile masz wzrostu. Ja dobilam do 60. Co do spania to nic tu ode mnie nie zależy. Jak się kładę szybko to dzieci warjują.
Mikotku
Co tam za gości masz ? oj jeszcze kupa roboty przed wami. Były fotki jadalni ? W weekend P pracuje więc nie odespie

Wisienka, żadna chuda, bo mam 160 cm i to w dodatku tylko w dowodzie!!! :-D:-D:-D Ty jesteś wysoka, a ja malutka, to muszę się pilnować z każdym kilogramem :baffled:

Mikotku- w takim razie czekam na wieści!!! Teri, a Wy??? Dałybyście radę przyjechać do Kielc?

Mikoto ciężko jakos. Wczoraj cwiczylam, a raczej chciałam bo mi sie w glowie krecilo. Dzisiaj chyba zrobie test, a jak bedzie jedna kreska to nie wiem co mi jest .. moze byc takie oslabienie przed okresem?

DzikaBez a jaki masz zawod :) fajna praca ale pewnie bym sie nie zdecydowala. Wolałabym z Filipem posiedziec :)

Bona 53 chcesz wazyc : i tak malo wazysz ja 66 :((

Wisienka sporo do zrobienia,ale jeszcze więcej już zrobione ;-) może.siostra mogłaby Do.Ciebie podjechać i.pomoc :-( chrzestny mój z.żona ;-)

Bona dam znać :-D

Ankaka. Rób test i nie trzymaj siebie i nas w niepewności :p ile masz wzrostu?

reklama
Do góry