Witam się niedzielnie!
Zosia ma drzemke.
Emcia z kuchnią szalała Teri ;-) ja z jadalnią ;-) zdążyłam
efekt taki,jak zamierzylam :-) u nas tez są sytuacje,kiedy wychodzę z pokoju,a.Zosia juz wola mama,mama. Wtedy wołam.do.niej, żeby poszukala kotka w książeczce, albo dala.pić kaczce. Odwaracam jej uwagę, tak.by skupiła.się na.tym.co wokół niej :-) ja w takie upały nie.szczepilam i w Czasie ząbkowania, Zosia Ciężko Przechodzi, nie szczepilam, za radą lekarza. W sumie to.tylko pierwsze Szczepienie Zosia miala.w terminie :-/ a dlaczego dopiero za miesiąc? U nas w przychodni szczepia w każdy dzień tygodnia,za wyjątkiem wtroku.
Natis bezpiecznego lotu! :-* bawcie się dobrze!
jeżeli tylko.będziesz mogła być na łączach,napisz! :-*
Asiulka a może dieta jest doskonałą okazją to zmiany nawyków żywieniowych? Kto gotuje,ten rządzi
Wisienka co u Was? Dzieci dały pospać?
DzikaBez podjęłas decyzję?
Minnie, Wenusjanka co u Was?
Bona, Teri jeszcze raz pięknie dziękuję za wspaniale spędzony czas! Mam niedosyt! Z racji, że to spotkanie odbyło się w galerii, akurat bylo mnóstwo atrakcji dla dzieci, następne zrobimy na łonie natury
i.tez.spontan! historia pokazuje,że tylko.takie dochodzą do.skutku ;-) dzieci przekochane! Cudne! Och!ach! Zakupy z Wami to prawdziwa przyjemność!
i.kawa lepiej smakuje
Dzisiaj od rana przygrzewa. Póki co jesteśmy w domu,ale chyba będziemy miały gości,także musimy podjechać do Biedronki.