reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

heeeeeeeej kochane

widze że spotkanie udane ale inaczej być nie mogło rozumiem że zdjecia dopiero przed nami Gosia na pewno będą nieziemskie już przebieram nóżkami do kiedy jesteś w PL ?
u nas cudny czas siostra jeszcze jest co dziennie gdzies jedzimy nie ma czasu na nudę i kompa w sobotę wybawiłyśmy się do rana na weselu Daria wytrzymała do 12 !! wcale nie chciała jechac spać ;)aż żal że dni tak szybko lecą jeszcze 2 dni i siostra pojedzie :((

reklama
Witam :)
Ja na szybciocha, brat właśnie wylądował, więc pewnie gdzieś w ciągu 1,5 godz będzie u mnie :) muszę trochę ogarnąć mieszkanie a w totalnej rozsypce jestem :p za tydzień idę na parę godz do pracy co by dziewczyna przekazała mi zmiany jakie zaszły w pracy bo odchodzi.. normalnie chyba melisę zacznę pić z tych nerwów :p

Asiulka fajnie, że impreza roczkowa udana :) koniecznie wrzuć fotki :)
Justa zdrówka dla Filipka! Tydzień szybko zleci ;) ruszacie gdzieś na urlop?
Ankaka fajnie, że weekned udany :)
Bona pogoda i do tego jeszcze zęby :( u nas znowu fala upałów, w niedziele było fajnie, rześko.. brakowało mi tego :)
Madzia zaraz na pewno ruszy ;) plan rowerowy osiągnięty ?
Skalbka daj spokój, 3 godziny jechać autostradą :(
Teri cieszę się, że tak super spędzasz czas z siostrą :)

Miłego dnia kobietki :*

Oj ja chyba bede testowac w nastepnym tygodniu jak nie dostane okresu. Tak marnie to sie dawno nie czulam, a od dwoch dni mam gule w gardle jak cos zjem, ale jakby sie okazalo, ze dwie kreski to na prawdę musialby to byc cud. :D
Siedze w pracy i nie chce mi sie. Mysle caly czas o szkole. I nie wiem co z nia zrobic.

Super, ze wam sie udalo spotkanie :) super sprawa :)

Kurcze dziewczyny co tu takie pustki? Mi komp padł chyba juz na dobre, nie idzie formata zrobić bo sie wyłącza w trakcie formatowania, a mielismy oszczędzać na wlasne M i kollejny wydatek nie przewidziany :( juz mnie to dobija
A i u mnie nie ma czasu na nuuude codziennie rower wieczorem dziś jeszcze bieglam na okola zalweu dodatkowo, kurcze jak patrze na metke na ciuchach to załamana jestem, 42-44 w porywach do 46, moja mamama 46, 48 :(

Witam.się z drugą kawka!

Kingusia jak Laura? Odstawiliscie juz propranolol? Co u Was? Na.fb tez Cie nie ma :-(

Wisienka jak w pracy? Jak Dzieciaki? Dajecie rade? DOCZYTAŁAM,że w ostatniej chwili odwołali Ci Szkolenie :-/

Teri odezwij.się,jak zrobi się u Was spokojniej! Szalowo wyglądałas na weselu!

Madzia podziwiam Was za ta jazdę na.rowerze :-o

Gosiak czekam na zdjęcia :-*

Skalbka :-*

Marys kiedy wracasz na.stale do.pracy?

Ankaka. Nie gadaj głupot :p :-* testowanie? Jest coś na rzeczy?

Asiulka a mnie padł internet domowy :-/ nadaje z telefonu, musze zgłosić awarie :-/ Kochana, nie dolujemy się,tylko pracujemy nad sobą! Dasz rade! Dieta, ruch i nastawienie!

Emka co u Was?

Wenusjanka, Minnie odezwijcie się,dawno.nie pisalyscie.

Witam :)
Młoda ma drzemkę, a ja czekam na brata :) jutro lub w piątek miał lecieć do Tel Awiwu ale nie wiadomo czy poleci bo LOT odwołał wczoraj rejs ze względu na sytuację jaka tam się dzieje.. no cóż zobaczymy :) jeżeli nie będzie padać i grzmieć (bo zapowiadają cosik) to później wybierzemy się do parku z moimi braćmi i dziewczyną jednego z nich :) no i może pies będzie, Karina będzie miała radochę :)
Ankaka a co ze szkołą? co się dzieje? może spróbuj teraz testowania jeżeli masz ku temu powody ;)
Asiulka może dysk padł? może zamiast kupować cały komputer oddajcie do naprawy i niech sprawdzi co się sypnęło? zawsze coś się oszczędzi wydając na jedną część a nie na cały komputer. Nie załamuj się! Dalej jeździj na rowerz i biegaj, a za niedługo zobaczysz efekty :) ja po miesiącu jeżdżenia na rowerku stacjonarnym przez godz dziennie straciłam jakieś 2 cm na udach ;) Głowa do góry! :)
Mikoto a wiesz czemu padł Ci net? na stałe jestem od 5 sierpnia... przez pierwsze 4 dni będę na 6 godz, a później już normalnie 8.

Ostatnia edycja:
Marys nie mam pojęcia :-/ wyjście do parku się udało?

Zosia zapatrzyla się na.Gosiaczkowego Tymcia, mamy dwie trojki,druga dolna i.górna. Stan uzębienia na dzisiaj - 15 zębów :-D

Marys . Mysle czy isc czy nie :)
A z moim okresem nigdy nie wiadomo kiedy nadejdzie wiec poczekam po weekendzie :)
Oj chciałabym dzidzie, ale we wrześniu sie dowiem czy dostane umowę o prace :)

reklama
Hej,widze,ze wszystkim sloneczko sluzy:) Panie zadowolone:) Spotkania tez udane:) Ja ostatnio cieszylam sie,ze komp mi zaczal dzialac a ta cholera znowu padla:( u nas z nowosci to zeby ruszyly hurtem...tak jak byly tylko 3 jedynki,tak teraz mamy przebite 2 dwojki,ostatnia jedynka i kolejne 2 dwojki juz widac pod dziaslem..wiec juz sama nie wiem czy jeczenie i ryczenie malej,do tego na apka albo wiszenie na nodze to przez zeby czy mamy kolejny etap leku separacyjnego..jestem umeczona.
Poza tym mialam cudna noc-u sasiada bylo pepkowe,po polnocy urywaly sie tel i jeden najodwazniejszy zapukal nawet do drzwi z zapytaniem czy moga przyniesc mojego meza i czy go ladnie poloze spac! Kuzwa pies oczywiscie podniosl alarm,mala obudzona i w ryk. Pogonilam dziadow,powiedzialam,ze niech no tylko jakies spite geby zobacze za furtka to wszystkim rowno napizgam-tak wlasnie w tych nerwach takie slowo nawinelo mi sie na jezyk. Dzisiaj wszyscy zdychali na kacu. Brak slow.

Spokojnych nocek:)

Do góry