Tak wiem dawno mnie tu nie było, ale u nas tyle zmian. Fifi rośnie. już ma 12,5 miesiąca. Jest jeszcze bardziej kochany i mądry. Tyle rzeczy już potrafi.Jednak jeszcze nie chodzi ! a za rączki jak go trzymam to potrafi biec boi się pościć po prostu, ale wszysto w swoim czasie. Na zegar mówi Tik tak a na lampę pampa i "nie ma" jak się jedzenie skonczy, A JE ZA DWÓCH ! Czasami wiecej ode mnie bo ja na dietce jestem sprząta swoje zabawki z czego jestem dumna <3 ostatnio mu szajba odbija i co najważniejsze uwielbia sie do mnie tulić co ja też kocham bardzo ! całuski mi daje i zaczepia. az czasami trudno mi uwierzyć, że mój Ci on
Ja znalazłam pracę na recepcji, więc mam mniej czasu dla niego. Jestem tak wymęczona, że wieczorem marzę o łóżku i wole poczytać niż włączyć kompa. Marzy mi się druga dzidzia, ale musimy poczekać jeszcze trochę żebym miała jakąś normalną umowę. Może dopiero po nowym roku zaczniemy się starać. Chyba, że zdarzy się "wpadka"
Chciałam iść do szkoły na opiekunkę dziecięcą bo mi się zawsze marzyło i w sumie dalej się zastanawiam, ale nie wiem czy chcę poświęcić czas z Filipem na naukę. Życie to jednak jest ciężkie
Moja siostra za dwa miesiące rodzi .. dziewczynke. Super już nie mogę się doczekać. Tyle u nas
Ja znalazłam pracę na recepcji, więc mam mniej czasu dla niego. Jestem tak wymęczona, że wieczorem marzę o łóżku i wole poczytać niż włączyć kompa. Marzy mi się druga dzidzia, ale musimy poczekać jeszcze trochę żebym miała jakąś normalną umowę. Może dopiero po nowym roku zaczniemy się starać. Chyba, że zdarzy się "wpadka"
Chciałam iść do szkoły na opiekunkę dziecięcą bo mi się zawsze marzyło i w sumie dalej się zastanawiam, ale nie wiem czy chcę poświęcić czas z Filipem na naukę. Życie to jednak jest ciężkie
Moja siostra za dwa miesiące rodzi .. dziewczynke. Super już nie mogę się doczekać. Tyle u nas