Piszę na szybko, bo Michaś śpi już 1,5 godziny, więc pewnie zaraz wstanie. Dziś obudził się po 5, ale po 6 zasnął w naszym łóżku i spaliśmy do 8!!! (M. nie było, więc spaliśmy we dwójkę, ale i tak zajęłam tylko skrawek łóżka, reszta oczywiście należała do Księcia :-)). Michaś na szczęście już nie gorączkuje, powoli wraca do siebie.
Palin- ja też dziś zrobiłam trzy prania. Chciałam zrobić wczoraj, ale pogoda była do niczego, więc padło na niedzielę.
Kingusia- na temat teściowej nawet się nie wypowiem, szkoda słów
Mam nadzieję, że Laurusia nie złapie kolejnego choróbska!
Mikotku- rower? Super plan na dziś!!! Miłego dnia
Wisienka- jak Wam minął wczorajszy dzień?
Gosiak- napisz, jak dojedziecie :-)
Ankaka- super, że Filipek ładnie je i zdrowo rośnie! Na pewno lada moment zacznie chodzić ;-) Trzymam kciuki za Wasze plany powiększenia rodziny!
Emka- pomalutku na pewno Ninka nauczy się jeść większe kawałki
Natis- Michaś niestety też jak się złości gryzie i szczypie
Na szczęście już coraz mniej, bo dajemy mu do zrozumienia, że tego nie akceptujemy, ale jeszcze niestety się zdarza... Jak Natalka? Z tym antybiotykiem to poszaleli...
Dzięki Mikotkowi dowiedziałam się o przecenach w Endo i kupiłam Michasiowi super kurtkę zimową za 70 zł :-) Jeszcze śliniaczek i sukieneczkę dla córeczki znajomych :-) Jestem mega zadowolona!!!
A, dziś dopiero zauważyłam, że Michasiowi wyszła górna prawa trójka, a we wtorek był szczepiony, więc to się skumulowało i pewnie dlatego tak mocno to przechodził... U Michasia zęby idą bezobjawowo i o ile na dole widzę spuchnięte dziąsła, to u góry nic nie dam rady zobaczyć
Uciekam, miłej niedzieli!!!