reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2013

Witam wieczorkiem,

ale cisza tu ...

Palin - ja niby czekam na polskie lato ale troche sie boje...juz patrzylam ze w dniu przylotu ma byc 28 st ;-) zobaczymy jak moj organizm bedzie to zosic.

Terii - jak Daria ???

Mikotku - co u Was, cudna Zosia widzialam foteczke na fb :tak:

Asiulka - jak Wam dzien minal ??

Gdzie reszta ?? - Robaczkek, Wisienka, Saraaaa (worcilas z wakacji wiec nie ma taryfy ulgowej ! ) Anulaaaa (masz troche ulgi bo sie urzadzacie ;-)) calaaaa, calaaaa reszta !!!

reklama
witam ja jeszcze nie śpię chłodze sie na balkonie ;)) dopiero teraz mozna żyć na termometrze 22 st !! to tyle tydzien temu w dzień było :/ masakra jaki żar leje sie z nieba w dzień

dziękuję kochane Daria już bardzo dobrze buzia już prawie czysta wczoraj jeszcze wyglądała zle krostki bardzo rzucały sie w oczy a dzis wieczorkiem bylismy na dworku i nawet nikt nic nie zauważył że cos jej dolega ;) bylismy kontroli węzły chłonne juz ładne więc juz jestesmy na prostej mamy pozwolenie na bycie na dworku ale w cieniu w sumie nawet i bez tej różyczki na słońce byśmy nie wyszli w taki skwar wiec życie wraca do normy ;) ale ząbków nie ma hmm lekarka stwierdziła że 4 zeby to ładnie jak na 14 miesięcy hihiihi :-Dmówi ważne ze są a wyjdą w swoim czasie hurtem

Palin fajnie że piszesz daj nacieszyć oko zięciuniem stęskniłam się za tym urwiskowym spojrzeniem fotki z wakacji !! co sie dziwić takie upały po tak intensywnych dniach jeszcze w ciązy że jesteś zmęczona oszczędzaj się troszkę kochana

Mikoto nie miałam już jak odpisać może być taki stan podgorączkowy też od upałów co sie dziwić taki skwar !! ale jednak obstawiam ząbki pewnie zaraz się wyklują jak Zosia pluskała się juz w basenie grzybku ? ;-)Daria jakby nie ta różyczka pewnie by sie moczyła a tak do lipa już zapowiadają burze cały tydzień po takich upałach to moga byc znów grozne burze ależ J romantyczny fiu fiu bransoletka super !!! Zonia jak zawsze cudna i uśmiechnięta kochana myszka :)

asiulka ja tez dziś z Daria poszłam na drzemkę bo już oczy mi leciały same po godzinie wstałam jak nowo narodzona ;)

kochane piszcie cośśśś taka cisza :(

Hej
A ja lubię upały. Tak mało mieliśmy w tym roku lata. Teraz u nas już chłodem zawiewa. Na niebie złote całusy burzy. Lubię burzę.
Tosiu znów zrobił 4 brzydkie kupy Ale nie wymiotuje. Zmieniłam probiotyk. Tyle kasy na nie idzie. Szok. Teraz śpi spokojnie. Chciałam jutro jechać z P do Wro oby Toś już w końcu był zdrowy.
Teri
Dobrze że Daria już zdrowsza oby żadne wiecej powiklanie jej nie dopadło
Asiulka
Oj pewnie upał ci dokuczyl i zasnelas dlatego
Palin
Który rozrabia Kondzio czy Mikuś?
Spokojnych nocek

Hejka,, wczoraj jak wstalam to szyszki zrobiłam :) obiad, mężo wrócił z pracy i pojecjalismy do moich rodziców ogorki zawieźć bo jej kupiłam w niedzielę w hurtowni,
Pozniej do polomarketu i biedronki, w polo jest karczek z koscia za 10.99 wiec kupiłam juz na roczkowy grill w zamrażarke wsadzilam ;)

Asiulka
Szyszki mniam
Jadę dziś do Wro to może wpadnę do Polo :sly:
Kiedy roczkowy grill. Znam ekstra przepis na musztardowa marynatę jak chcesz to dam przepis
U nas noc w końcu dobra. Zebyi jeszcze męczą ale już jadł sinlaca bez chlustania. Nie było też jeszcze kupy. Może enterol zadziałał bo dicoflor nie dawał rady. P walczy nauką coraz bardziej zestresowany ta obroną. Trzymajcie kciuki bo to już jutro. Ja pije kawę i walczę z lobuzem co chce ciągle stać na fotelu. Nic z tym moim Tosienkiem nie da rady zrobić.

Dzien dobry :)

Nocka u nas dzis dobra., pierwszy raz po smoka wstalam dopiero po 4 takze wyspana jestem ;-) Pogoda nie za ciekawa, bo mrzy dosc mocno i jakies grzmoty slychac (co nie zdarza sie czesto) ale ma byc do 20 stopni.

Palin
- kiedy macie polowkowe ???

Wisienka - ciesze sie ze Sinlac zjedzony i nie zwrocony ;-)

Terii
- korzystajcie z pogody i niech Daria juz nie choruje. Nam tez przyslali list z data szczepienia ale musimy przelozyc bo jest na 15 lipoca. Zreszta pielegniaqrka srodowiskowa powiedziala mi , zebysmy lepiej poszli na to szczepienie po powrocie, aby na wakacjach efektami ubocznymi sie nie martwic. Przeloze to dzis :tak:

Dzis mamy spotkanie u poloznej, poslucham serducha corci, a ta fika od wczoraj jak szalona , ale jak chce juz nagrac to cisza :laugh2: Mam nadzieje, ze Emil nie ma dzis w pracy waznych spotkan to wzialby pol dnia urlopu i zalatwilibysmy reszte spraw zakupowo-wyjazdowych.

A jutro fryzjer i paznokietki u stopek :-D:-D:-D

Wisienka dawaj na pw ta marynate gril juz 19lipca czyli niewiele czasu mi zostało, costalam jeszcze od moich rodziców 2kg mięsa na schab, i ok1,5 kg szynkę na roczek, zebym nie musiala kasy tracić na kupowanie, mam sie dobrze z rodzicami, jeszcze mama mi placek upiecze ;)
Bartek zasnął ale znowu z buntem, cos ciężko mu zasnąć w te upały w dzień, amnie reka prawa tak boli ze podnieść jej nie moge nawet pustej, a mialam w planavh okna umyc bo w piatek goście wakacyjni z mikolowa nas odwiedzą nakilka dni, wiec bedzie pełna chata

Dziewczyny super,ze dzieci zdrowieja.
Teri ladne mi pocieszenie,ze zeby pojda hurtem,u nas bedzie to samo,mamy dwie dolne jedynli i jedna gorna,wtedy te dolne szly z tygodniowa roznica a teraz cos tej drugiej gornej nie widac.

Wisienko cena probiotykow to jakis zart! A kupuje w aptece internetowej,u nas w aptece biogaja 49zl a w internetowej 27zl. to samo z zelami na zeby i camilia-mega tanio maja,na dostawe czeka sie do 4-5dni ale warto.

Wiecie co ostatnio przeczytalam-ze w 13miesiacu nasze smyki miewaja bunt na jedzenie,bo juz go tyle nie potrzebuja,juz wolniej rosna i nie maja takiego zapotrzebowania. A ja myslalam,ze mala przez upaly tak wybrzydza.

Hej dziewczyny,
u mnie straszne dni ostatnio mdli mnie okrutnie jestem nie do życia niestety, a jeszcze te upały wczoraj w pewnym momencie było 38 w cieniu, dziś 32 i tak wieje, że coś okropnego. W czwartek do ginekologa idę i już umieram ze strachu masakra. Mam strasznego doła od kilku dni i jeszcze cały czas rycze z byle powodu:rofl2: Oby juz się ten pierwszy trymestr skończył bo ja padne:/
Dzisiaj moja koleżanka rodzi jest już właśnie na porodówce :) Ma wywoływany poród po 9 dni po terminie trzymam kciuki, żeby było ok :)
Przepraszam , że tylko o sobie ale nie pamiętam co miałam komu odpisać co prawda dużo nie nadrobiłam Was ale zawsze coś ;)

reklama
Do góry