reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Mikoto jestem i czytam. weny brak.
w pracy zapie****,
w domu jakaś dziwna atmosfera.
Tymcio marudny, płaczliwy, mamowaty,
Matt niby ma wakacje, ale więcej siedzi w domu.. bo dzieci powyjeżdżały,
moja mama marudzi mi przez telefon, albo ma prośby albo pretensje,
Łukasz jak to Łukasz - nie rozumie mojej nostalgii z powodu zbliżającej się 30stki :baffled:

nie chcę Wam smucić.
Buziaki Kochane :*

reklama
Madzia usmiechnij sie,po 30-stce zycie tez jest fajne,ponoc nawet kobiety zamieniaja sie w nimfomanki ku uciesze mezow;)
Chociaz ja mam 33 i libido zerowe-chyba jakas do dupy jestem;)
U nas tez mala jakby znowu miala lek separacyjny,chyba to wlasnie ten czas tzn.13miesiac na takie odchyly. tylko mama i mama i wisi na nogawce.

Witam się porannie!

Wisienka bylysmy u mojej przyjaciółki :-) trzymam kciuki za P.&&&& przepis na marynate zapisze, brzmi smakowicie!

Asiulka to i tak sporo ;-)

Gosiak cudne wieści! dobrze, że E. Był z Tobą :-) Zosia w basenie miała pieluche kąpielowa. Z racji,że w Wodzie były inne dzieci, tak było higieniczne w razie gdyby było siku ;-) chociaż nawet jak byłaby sama to na dłuższe posiedzenie bym.pieluche zalozyla.,

Emka Ty masz 33 lata? Mało o sobie piszesz, jakoś mi umknęło :-(

Justa o.matko! tak wcześnie? :-o jak Filip znosi te upały?

Madziu smucenie jak najbardziej wskazane! Od tego.tu jesteśmy,by te smutki przepedzac :-D Tymcio zabkuje? Matt pewnie się nudzi :-( Męża zagon do pomocy w.domu, zrozumie w mig Twoja nostalgie ;-) a Ty się nie.smuc! 30 stka to.kolejny etap, mega świadomy czas. U mnie za rok ;-) i pisz częściej! Jak dietowanie?

Wczoraj z dworu zgonily nas grzmoty i ciemne chmury, ale nie spadla nawet jedna kropla deszczu :-( do 20 Jezdzilysmy na rowerze. Zosia w nocy poplakiwala kilka razy, ja spać nie mogłam :-/ zaraz się klade, może dospie jeszcze :-/

Wlasnie wstalysmy. Idę po mleko dla Zosi i kawe dla mnie. Podwójna.

Ostatnia edycja:
Kochane dzien dobry

Chciałabym wszystkim odpisac ale bardzo kiepsko mi się pisze bo Łobuziak wyrwał mi klawisz spacji igo złamał .....

Jak czytam Wasze narzekania na upał tomi ciśnienie podnosci :) Ja tak kocham takie upały i tak tęskono mi było za niimi więc sieszę się każdym górnym stopniem na termometrze - narzekania wybaczę tylko ciężarnym :)
Jużodliczam dni do piątku bo mam zaplanowane że w piątek sobote i niedziele będziemy na plaży :)

S pojechałwczoraj do Warszawy :( :( dobrze, że mam już tą moją nianie,to ciut łatwiej mi będzie.

Po pracy jadę do Korby i tak kawusie bedziemy spijac z Kingusią :)

Mikotko,pijesz kawkę ? Mam i dla Ciebie zaparzone :) dobry mąż z J :) widać,że Cię kocha :) piekan Zosia w baseniku :*

Gosiaku,chyba też się wybiorę do fryzi kosmet. wieki nie byłam. I też jakiś kolorek by mi się przydał bo coraz bardziej siwa jestem :(Odliczam dni do /twojego przyjazdu :)

Palin przez klimę to mówię jak podobrym przepiciu ale fakt bez niej to w auto nie wsiądę.
Hubi zapetytem to różnie - najchętniej je sam.

Justa strasznie wcześnie wstajesz! Nad jeziorkiem też dziś będe :) Moze w weekend do Sopotu się wybierzecie ?

Madziu mojokochana, 30-tka to fajna sprawa :)Też miałam doła prze 30 urodzinami a;e okazało się,że niepotrzebnie :) i tak czuję się młodo i mam ochotę na wygłupy i imprezy i wciąż noszę bardzo krótkie spódniczki - jak ubieram mimo,że moja mam uważa że w tym wieku powinnam zakładać do kolan :D Atmosfery w domu współczuje - moze urlopu Wam potrzeba ? Tulę i ściskam :*

Emka mi bardzo urosło libido jak zakończylam laktację - chyba jest wyższe niż przed ciążą:)

A jednak coś dało się napisać:)

Miłego dnia kobietki, jak nie będę miała urwania w pracy to jeszcze zajrzę :)

Robaczku Kochany! Kawa w połowie wypita. Ja zazdroszczę Wam morza, sopockiego molo, i całej reszty nadmorskich atrakcji. Spotkań Waszych tez zazdroszczę :-( my z Bona i Teri blisko mieszkamy,a ciągle nam nie po Drodze, by się spotkać :-( Robaku :-* ;-) masz rewelacyjne nogi!!! mini jak najbardziej wskazana!

Pogoda się popsuła. 25 stopni ale nawet grama słońca nie ma :-o

Oj fajnie być w domu. Aż mnie dziwi, że we własnych ścianach czuje się lepiej niż w rodzinnym. Widać juz "wyfrunelam z gniazda" całą sobą ;-)

Miki tez dziś wiele spokojniej spał. Miał swoje marudny koło 23, ale szybko mu przeszło i spał prawie do 7. He he, na wyjeździe mieliśmy ochotę govudusic za taka porę pobudki, a w domu jakoś się nie odczuło tego.

Robaczku, jak to możliwe, że my żyjemy w jednym klimacie? Co do upodobań pogodowych jesteśmy całkiem odmienne. Nie powiem, że nie lubię ciepła, ale to co za oknem to zdecydowanie za dużo. I ciąża nie ma tu nic do rzeczy. Tesknie za zimą!!!

Mikoto, 25 stopni byłoby dla mnie wystarczajace, nawet bez sloneczka (oczy by mi odpoczely). U nas 25 przeminęło koło 7, teraz juz idzie w górę...

Madzia, a komu miała byś smecic, jeśli nie nam? Wylewaj z siebie wszystko.

Justa, wcześnie zaczyunasz dzień, ale pewnie robilabym podobnie. Ja lubię burze, a Mikiego w ogóle nie ruszają. On ma w nosie hałasy, a efekty świetlne lubi.

Boziuniu, taki upał, ze chyba się przeprowadzony do łazienki i będziemy się tuluic do kafelek. Co tu robić, bo na dwór strach iść.

Gosi dla mnie to skromnie, bylam ostatnio na komunii na 60 szt ludu, to male wesele bylo
Wisienka dziękuje za przepis, na pewno skorzystam ;*
Madziu nie łam sie, życie zaczyna sie po 30stce, 20 lat to jeszcze gówniarze, tera bedziesz sexi 30 :*
A u nas sloneczko wychodzi ale na szczescie nie ma takiego upalujak wczoraj czy w poniedziałek, zaraz uciekamy do sklepu po chlebek :*

Palin w domu jednak najlepiej ;-)

Asiulka komunia na 60 osób??? Wow!

Umylam okno w kuchni, umylam kwiaty, starlam kurze, Sprzatnelam sypialnie i kuchnie. Umylam balkon. Zupa się gotuje. Poodkurzane. Pora na druga kawe.

Justa- o tak nastroj od razu sie poprawia, ale i tak na pozytywnego nastawienia nic mi juz nie popsuje do wyjazdu :tak: dzis znowu na 6 szlas ze tak wczesnie wstawalas ???

Madzia
- Kochana zycie zaczyna sie po 30 glowa do gory. Mnie to czeka w nasteonym roku ;-)

emka - cieszcie ze ze slyszycie mama, bo moj maly tylko tata i tata w kolko :-) no chyba ze sie uderzy to wtedy leci i mamamamama :-D

Mikotku - u nas wczoraj burza byla, a popoludniu jak wyszlismy z Tymkiiem juz chlopdno i malo przyjemnie bylo

Robaczku - no ja chyba jakies przeswity siwizny tez mam choc fryzjerka twierdzi, ze nie, a siostra mowi ze w moim wieku to juz siwa jak stara baba byla . Wejdz na fb bo menu trzeba wybrac :-pplazy zazdroszcze. Ja nawet stroju nie mam choc bardziej na gorze mi zalezy niz na dole bo nogami w majtaskach i tak bym niue swiecila. Spodenki krtokie mam. Moze jeszcze jutro sie wybiore. Tylko czy sie odwaze nawet przy rodzinie z brzucholkiem chodzic :sorry2: Udanego popoludnia i pozdrowcie Kinie od nas . Hihiiihi jakos nie wyobrazam sobie Ciebie w spodniczce do kolan, a moze taka ciut za :rofl2:

Jak wczoraj nocka byla super tak dzis juz mniej :sorry2: ok trzeciej Tymek sie przebudzil i jakos sie krecil, wiercil, siadal, kwili. Przysunelam lozeczko, wsadzilam lapke wiec sie lasil jak kotek az wkoncu zasnal.Nie wiem czemu miewa takie noce, nic sie nie zmienia upalow tu nie ma, zeby nie chca wyjsc. CHoc te 2 gorne calutkie widac przez dziasla, czuc je tylko wyjsc musza.

Wypatrzylam wozek ! musimy napisac i podpytac o szczegoly, bo moglibysmy go odebrac w sobote. Jeste niedaleko Londynu :-) co prawda nie ma gondolki tylko 2 foteliki samochodowe, ale sprzedalabym jeden i na gondolke by bylo , aby dokupic ;-)

Lece po sniadanie

reklama
Mikotko :* :* :* Gdzie planujecie urlop ?
Mi to morze właśnie nie pozwala podjąć decyzji o przeprowadzce z powrotem do Warszawy :( Kocham morze, piasek, fale..
A co do spódniczek to jak już nosiłam to takie ledwo pupę zakrywającą :) wczoraj też miała ubrane mini i szłam na spacer z chłopakami to dwa razy na mnie auta trąbiły :d hihi Pewnie wyglądam " z tyłu dwudziestka, z przodu trzydziestka :D "

Do góry