Dzień dorbry kochane !
W końcu pogoda u nas przypomina, ze to lato
Cieplutko, słonecznie - aż chce się żyć ! Nawet to że zbudziłam się z okropnym bólem głowy nie przyćmiewa mi radości ze słonka
Wczoraj, tak spontanicznie, po 19 pojechaliśmy sobie z dziećmi do Sopotu na spacer po Monciaku
Było wręcz cudnie ! Nawet Hubi nie miał ochoty spać i do 22 siedział sobie w wózku
Dziś do Sewerynka przychodzą urodzinowi gosci - koledzy jego i robię mu uroczystość. Iak wczoraj sobie przypomniałam, że od 8 lat na jego urodziny zawsze jest słońce i upał
I jak Go rodziłam to też było potwornie gorąco. Więc jest to dobra pora na urlop
Mikotko, jak J noga ? lepiej ? Namiotu nie kupiłam ale mam wybrany - musze tylko usiąść i ostatecznie podjąć decyzję i kupić. A pochwalę się
POTĘŻNY NAMIOT ICEBERG TUNEL, 3000mm H2O (4345283590) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. S chciał duzy, by swobodnie zmiescić wozek, walizki, stolik, krzesła, wszsytkie akcesoria plażowe. W mniejszym, którym mieliśmy co roku polowa rzeczy byla w samochodzie i przy namiocie. No i pomieścimy też gości wiec zapraszamy
Za malowanie sie zabrałaś ? Toć Ty nie mozesz chwili usiedzieć
Buziaczki Ci za ten power
Palin cieszę się, że randka udana ! Pisz wiecej o maluszku i ciążowym stanie, tak fajnie sie to czyta !
Gosiak, Ciebie też nawołuję - pisz więcej o ciaży ! o ciuszkach, wózkach, nowych przygotowaniach itd itp !
Asiulka pisz wiecej ! Hehe, mąka, cukier - to co Urwiski lubia najbardziej : )
Bona o Matko święta ! Dobrze, ze nic się temu chłpcu nie stało. W Wieku Sewerynka. Tak strasznie się zawsze boję jak on gdzieś idzie a jak już idzie to nigdy nie na ulice.
Martam Wojtus ma identyczną wagę co Hubi
Dzielny :* Oby mdłości ciążowe Cię omineły. Pewnie, że ciesz się ciążą ! To kolejny Cud ! Zobaczysz, że za chwilę, nie będziesz mieć najmniejszych watpliwości ! I też pisz dużo o Twym stanie ! Też chcieliśmy w tym roku jechać do Chorwacji ale nie da nam się
nie możemy na zostawić całkiem firm. Pojedziemy tylko nad nasze morze, aż15 km poza dom.... Pediatry rady raczej weź na dystans. My Hubisia wzięliśmy do Dani jak miał 3 m-ce Też autem. Co jedno warto zdrobic na wszelki wypadek - wykupić dodatkowe ubezpieczenie zagraniczne na zdrowie by na wszelki wypadek śmiało iść do lekarza. No i oczywiście zabierz wszystkie niezbędne leki.
Wisienko ciesze, że Toni lepiej. Tobie tez przeszło ? To imprezujemy dziś razem ?
To lecę intensywnie przygotowywać. Na 13 goście