reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Dzien dobry :)

Nocka u nas dobra, takze z zebow chyba nici :-p

Mikotko - kobieto !!!!! to co Ty robisz w jeden dzien ja bym miala zajecia i wizyt na trzy dni !!!! Gratulacje dla Zosienki - pieknie chodzi !!!! tez myslslam, aby zrobic sosoik grzybowy (kurki uwielbiammm), ale gulasz tez dla Tymka ;-)Klocki bardzo fajne, oczywiscie najlepsza zabawa z tymi jezdzacymi :-)

Wisienka
- jak Tos przez noc?? jak teraz ???

MY dzis czekamy na kuriera aby zabral paczke a potem pewnie na spacer pojdziemy tylko pytanie o ktorej to bedzie :eek: pogoda taka sobie spomiedzy chmu jakos slonce sie przebija ale chlodno poki co

Dzien dobry

Wisienka, oj zdroweczka dla Toniego. Żeby się nie rozkrecal z tym chorowaniem.

Teri, co tez tam mojej synowej dokucza?

Mikoto, wracamy w przyszłym tygodniu, bo jeszcze mamy kilka spotkań poumawianych. W domu przepranie rzeczy, przepakowanie toreb, Ara szczepienie, nasza wizyta połówkowa u gin i ruszamy dalej.

Z tymi treningami to się inaczej nie da, bo Miki tylko oczy otworzy i woła DADA. Za wyjście na dwór zrobi wszystko: i ładnie zje i grzecznie zapełni nocnik, i posprzata zabawki, i zrobi wszystkim papa i rozesle buziaczki. Od chmur nawracania jest ten Mikołaj :p Juz i tak wyrecza nas trochę babcia i zabiera go a to na działkę a to do piaskownicy, ale Miki wydaje się być niezmordowany.

Randka udana. Co prawda objechalismy 3 knajpki zanim znaleźliśmy cos dla siebie odpowiedniego, ale było super. Rzadko udaje się gdzieś wyjść bez Cara Mikołaja, wiec i byle frytki z McDnalda by mnie cieszyły ;-)

Brzuszkowy bobas zaczyna się rozkrecać. Juz go nie muszę wieczorami szukać, w ciągu dnia tez juz się czasem odzywa. No i juz zaczynam mieć czym go karmić ;-)

A do spotkania zostało 15 dni!!!!!!!!!!!!!!

Hej, nie pamietam kiedy ostatnio pisalam na bb, postaram sie czesciej zaglądać, ale lato jest i cale dnie na dworze jesteśmy, u obiad zrobic, w czasie drzemki staram sie chate ogarnac lekko chociaż i tak na nic nie mam czasu, jak widze łóżko to oczysame mi sie zamykają nawet nie mam sil na "nic innego"
Palin super ze randka udana,
U nas impreza roczkowa bedzie dopiero 19 lipca bo na chrzesyna czekamy az zjedzie z dojczlandów ;)
Bartej zbój najwiekszy chyba, mąka, , cukier, fruwają po kuchni. Wxzoraj zbierałam całą paczke makaronu z podłogi...

Witam się.z.druga kawą!

Pierwsza wypiłam w towarzystwie szwagierki i męża. Pora na.kolejna ;-)

Wisienka czekam na wiesci!!!

Gosiak przydałoby się wydłużyć dobę, przynajmniej o 5 godz. Wtedy zrobiłabym wszystko, co zaplanowalam. U nas zapowiada się ciepły dzień :-)

Palin.super,że randka.się.udała! Mikołaj bardzo.Samodzielny juz jest,pieknie!

Asiulka pisz.częściej!

Hejka!

Wisienko- i co z Antosiem? Wiesz coś więcej????

Miktoku- super, że mieliście taki udany dzień!!! A widoku chodzącej Zosieńki już nie mogę się doczekać!!! Czekam tylko na urlop i się spotykamy :tak:

Palin- randka? Ale Wam superrrrr!!! My są domatory, więc ostatnio pizza i drinki były, ale w salonie :-D:-D A to się Konradek rozszalał w brzusiu ;-)

Marta- daj znać, jak po szczepieniu Wojtusia. My idziemy we wtorek.

Teri- jak Daria?

Wczoraj byłam świadkiem potrącenia 8-letniego chłopca przez samochód... Wracaliśmy autem z Misiem z placu zabaw ok. 19.30 i nagle na skrzyżowaniu słyszę huk, patrzę, a tam leży chłopiec na drodze :szok: Na szczęście, kobieta, która go potrąciła, jest pielęgniarką, więc udzieliła mu pierwszej pomocy, a ja zadzwoniłam po karetkę i policję. Przeżycie straszne... Dziś dzwoniłam do koleżanki i dowiedziałam się, że chłopiec zostanie w szpitalu na obserwacji do poniedziałku, ale na szczęście nie stało się nic poważnego, jest tylko mocno potłuczony.

Wracam do pracy, miłego dnia!!!

Kochane przepraszam ze dzis tylko o sobie. U Antosia to rota i zeby razem. Byl tu i nas wirus i Toś pewnie podłapal. A do tego 4 *4. Wszystkie na raz. Pewnie dlatego go tak męczy. Musiałam od wołać Miki urodziny. Będą tylko Dorośli i 2 dzieci plus moje. Akurat te po rota już. Lecę do
Tosia znów wymioty ma

reklama
Bidulek. Trzymajcie sie dzielnie i szybko pozbadzcie tego cholerstwa. Cos ta zebuszka sadystka jest.

Do góry