reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2013

Mikotku kawa dla mnie z rana na bb z Wami lepiej smakuje niż na tronie z królem :)

Gosiaku
jak przeczytałam o plamieniach to aż mną wstrząsnłęło :( Oby jednorazowe i nie wróciły ! Wiesz, że cały czas myślę o Twoim przyjdździe :zawstydzona/y:

NAtis
cudna nocki ! Teraz to chyba aż zmęczona jestes spaniem :) Udanego wyjazdu dla Natalki ! Dzielna jets. Seweryn chyba nie pojechałby tak długo sam na kolonie. I pewnie w tym roku nigdzie nie pojedzie. Zawsze jeździł do mojej mamy ale ta ma kongo bongo z chora babcą ( coraz bardziej chorą :( ) I nie chce i jego naraźać. Pojedziemy tylko pod namiot. Właśnie wczoraj wybrałam i dziś kupuje.

Więc kto ma ochotę na kemping w Sopocie ?

Teri nie opisuj co masz na obiad bo będziesz mieć gości niezapowiedzianych z Kaszub :-p

Palin no nie dziewie się, że masz ciążowe przypadłości :) Ale Ty ( Gosiak zresztą też ) jesteście itak dzielne ! Gdzie byliście na randce i jak było :)

Wiseinko, Toni lepiej się czuje ?

Maryś my też idziemy na spacer nei raz pieszo - wtedy też spcer któy wózkiem trwa 4 min wydłuża się do 30 :) ALe uwielbiam te zachwyty nad mrówkami , gorzej gdy zauważy peta .... Cudna foteczka !

A nie weicie przypadkiem co u Jeny ?

To poranem mam zaliczony :) KAwa była tak dobra, ze mam ochote na drugą :) No ale to już w pracy. Miłego dzionka kochane !

reklama
Dzien dobry,

nocka u nas dorba, w sumie Tymek przebudzil sie 2 razy ale tylko w poszukiwaniu smoczka i atk ladnie spal.

RObaczku - ja z checia pisze sie na camping pod namiotem ! Uwielbiam, a jakos nam nie wychodzi tu zorganizowac sobie ;-) z plamieniami cisza spokoj, zaczelam sie nawet zastanawiac czy to cos na papierze nie bylo :dry: sama juz nie wiem. Czuje sie dobrze, weic nie mysle o tym :tak: Tez czekam na spotkanie !!!!

Marys - slicznie Karinka z pchaczem wyglada ;-)

Poczytalam wczorasj ale juz sil nie miala opdisywac. Wpadli znajomi i tak siedzieli, ze nawet kuchni nie ruszylam i teraz mam zadanie bojowe.

Jeszcze paczke trzeba dzis spakowac bo kurier jutro przychodzi. Ze soba nie mam problemu bo i ciuchow nie wiele najgorzej z Tymkiem. Nie chce brac za duzo i w sumi chyba nie wezme. Zawsze mozna przeprac ;-)

Dzień dobry,

Wisienko jak się czujecie? Tak blisko mnie jestescie, do kiedy ?
Może jak Tosiu dobrze się poczuje to wpadniecie w odwiedziny?

Gosiu dobrze, że już nic się nie pojawiło :) co do pakowania to ja zawsze mam problem i zawszr biore mnóstwo rzeczy... za tydzień jedziemy na wakacje i już jestem przerażona ilością ubrań :)

Dziewczyny, próbowałyście pampersów do pływania? możecie jakieś polecić?

Spacery za rączke są zawsze ciekawe :) szkoda tylko, że właśnie wszędzie tak dużo petów bo właśnie ona najbardziej przyciągają uwagę :/
Mój Wojtek zwariował i od miesiąca je tylko rosół :( żadna inna zupa mu nie przechodzi przez gardełko :( nic... jutro idziemy na szczepienie :) mam nadzieje, że przeżyje dzielnie :)

Witam
Tosiu nie wymiotuje nie ma biegunki Ale ma gorączkę. Na mnie też jakby przeszlo. Boli mnie głowa i mam mdłości Ale też i @ więc nie wiem w sumie

Robaku
Strasznie ostatnio jesteś zorganizowana ! Podziwiam
Gosia
Super ze juz niedługo się zobaczymy
Marta
Dziś jedziemy Ale my jesteśmy tu raz w miesiącu więc kiedyś wpadniemy przejazdem na kawę.

My niedługo jedziemy bo wole być z chorym u siebie

martam - my do plywania uzywalismy huggisow i jak dla nas sa oki ;-)

Wisienko - tak sie ciesze, ze Wy tez bedziecie :-) juz do czekac sie Was wszystkich nie moge :-D:-D

Wisienko, cieszę się, że Toni juz ma sie lepiej. Tylko Ty nie próbuj chorować ! Ja zorganizowana ? Oj cienko mi to idzie :( Wciąż mam zaległości - nawet w rozmowach telefonicznych ..... :(

Martam
ja na basen to używam pampersów swim. Aczkolwiek zastanawiam się nad zakupem kąpielówek z wkładką, taką wielorazowe. Dokąd jedziecie na urlop ? Jak się czujesz ? Mdłości zaczynają Cię dopadać ? Wojtuś wie co dobre :) Hubi ostatnio ma faze na jedzenie samodzielne i jak mam go karmić to jest wrzask wiec staram się ostatnio gotować "suche" dania :)

Gosiaku,
pewnie połowe rzeczy to moje...... :( Dorzucę się do przesyłki ! Masz mnie podliczone ? Doszło wszystko na czas ?

Też dziś do mnie przychdozi małymi kroczkami @ . Wczoraj przyszedł lady cup w pięknym kolorze czerwonym. Mam stresa przed pierwszym założeniem ale i też jestem pełna nadziei, że w końcu @ będzie mniej nieprzyjemna:baffled:

Wczoraj zamontowaliśy trampolinę :). Teraz szukam basenu - jakie macie ? Na stelażu czy te z pompowaną gorą ? My myślimy nad stelażem ale do końca nie jestem pewna :confused:

W sobotę Sewerynowi wyprawiam urodzinki. Juz zaczynam się rozczulać nad tym co było 8 lat temu ....Jak ten czas zlecial... A pamiętam jak dziś jak na niego czekałam, stresowałam się czy poznam poród, jak to będzie wszystko wygladało i jak to jest mieć Dziecko .....To były cudne chwile !

Hubi dziś później poszedł spać więc jeszcze nie okazuje zmęczenia i łobuzuje ;-)

oo widać wakacje na bb ciszaaa

Mikoto jak J sie czuję ? pewnie nie masz czasu na bb :sorry2:

Robaczek a zapraszam zapraszam ;-) ja też co roku wspominam jak to było jak się Dawid urodził :sorry2: ja mam dla Darii takie majtki do pływania z wkładką fajne bo wielorazowe i oszczędne ;-)z basenem nie pomogę idą upały 35 st to basen się przyda ;-)

Gosia jak to nie bedzie Nel :sorry2: :confused: a może jednak :-p fajnie że już nie długo bedziesz z rodzinka w Polsce :tak:

ech Daria cos padła marudziła marudziła patrze a ona jakaś ciepła nie ma jeszcze gorączki 36,9 przytuliła się do mnie i na siedząco mi zasneła to do niej raczej nie podobne oby nie zwiastowało choroby :baffled: ostanie dni strasznie u nas wiało mam nadzieję że jej nie zawiało ogólnie 2 tydzień ma kupy typowo zębowe a zębów brak :dry:

zapowiadają znów upały 35 stopni :nerd: dobrze bo chce poczuć w końcu że mamy lato a nie jesień

buziaki kochane wypoczywajcie

ps sara czekamy na relacje z wakacji jak było ?? fotki w bikini prosimy a i do tej pory nie wiem czy Felini był z wami :confused:

oo Daria wstała nawet dobrze taka drzemka 15 minutowa była

Wiatm wieczornie,

odebralismy dzis przesylke od CHrzestnycj Tymka i synio dostal superowe mega wielkie klocki Weldera (chyba ;-)) zadowolony bawil sie ladnie :)

RObaczku
- Twoich rzeczy wcale nie jest tak duzo, uwiez, ze mi na alllegro nazbieralo sie wiecej na sprzedaz. Paczka z matalana jeszcze nie doszla, ale to nic podreczne bagaze bedziemy miec praktycznie puste, a i tam rzeczy tez niewiele.

Terii
- a no z imieniem tak jakos wychodzi. ZObaczymy jak bedzie. Mam nadzieje, ze Daria sie nie rozchoruje a to tylko jakies zabki strasza :D

Gulasz na jutro sie robi, jeszcze buraczki na cieplo chyba zrobie, bo to mamy w lodowce :-ptzn buraczki same . CHoc moze ogorasa kupoie i mizerie zrobie...jakos za duzo cieplego do obiadu ;-)

Witam się!

Od rana jestem w biegu. Zosia Dzisiaj spala dwa razy po 15 min. Byliśmy na.spotkaniu z moja dobra znajoma i jej rodzina. Przemilo spędziliśmy Dzień. W międzyczasie zakupy.potem powrót do.domu, tyle.co.nastawilam późny obiad.a juz goście byli. Potem rower, Wizyta u Tesciow, wieczorna toaleta, Ogarnięcie domu i za.chwilę.się klade. Jutro rano Przychodzi szwagierka na.kawke :-) Zosia chodzi po calym domu.i podwórku :-D kiepsko je,ale ewidentnie.trójki pchają się :-)

Palin kiedy wracacie? Uważaj.z tym "treningiem " póki.jest Aro niech on biega po.schodach ;-) jak randka? Udała się?

Wisienka jak.Tosiu? Na fb w ogóle prawie mnie nie.ma :-/

Marys J. W poniedziałek.Jedzie. Ale Karinka jest cudna!

Robaczku ostatnio mało.mnie z rana :-/ i.mniej.kawy nawet pije :-o kupiłaś namiot? Jak.opiekunka?

Martam gdzie Jedziecie na.wakacje? Trzymam kciuki za szczepienie:-)

Teri dziękuję, że pytasz. J. Z dnia na dzień coraz lepiej :-D juz szykuje basenik z.myślą o.tych.upalach, mam.świetne.zacienione miejsce, tylko dla.siebie kostiumu nie.mam :p wydaje mi.się, że.to.na.zęby, dawnou.Darii ich nie.było, także znów.pewnie.hurtem pójdzie ;-)

Gosiak a u.mnie Dzisiaj sos z kurek :-) jakie te klocki?

Uciekam, padam. Dzisiaj był kolejny intensywny dzien. Spokojnej nocy :-*

reklama
Do góry