reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2013

Kichane chyba zacznę częściej poruszac jakies tematy bo polozylamTymka do lozeczka a ze strasznie zachcialo mi sie siusiu to poszlam. Jeknal glosno raz a otem cisza. Mysle nie wchodze póki nie zacznie plakac. Po10 minutach zastalam taki oto widok :p

Ehhh tezalaczniki

:no: dzwonili z banku, ze owszem kredyt dostaniemy ale mniejszy niz liczylismy bo mamy 2 dziecko w drodze. I ten fakt jest wart 25 tysiecy ehhhh . Jedynna opcja teraz to sprzedaz mieszkania... bo nie nazbieramy nawet przez dluzszy czas takiej sumy :(

Załączniki

• 1403788656317.jpg
    1403788656317.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 42
Ostatnia edycja:
reklama
Wisieńka super spodnie! :-)
Gosiak ekstra że Tymuś sam zasnął :tak: oby częściej!
Laura ma 7 zębów. Brakuje jej jednej dwójki a lekarka twierdzi że idą już czwórki...
Palin u nas viburcol zawsze był bez recepty :confused:

Uwaga! Chrzestny Laury zapowiedział się na wizytę. Rychło wczas...

Ostatnia edycja:
Palin Vibrukol bez recepty kupowałam wcześniej była potrzebna ale raz rzuciła mi się w oczy reklama na bb Vibrukol juz bez recepty poszłam do apteki Pani mówi że trzeba miec recepte to ja uswiadomiłam że od marca 2014 roku już nie trzeba sprawdziła w komputerku i mówi no faktycznie zmieniły się przepisy :-p

Gosia przestało padać i nawet słonko wyszło tylko strasznie wieje i dalej tylko 10 stopni ale na jutro już zapowiadali 21 i coraz cieplej w niedzielę 29 tylko burze przelotne ale od lipca ma wrócić upał wiec czekam i odliczam te ostatnie dni czerwca

Mikoto to dziś kończysz wyzwanie z Mel B prosimy o relację ile cm ubyło z poszczególnych części ciała no i kg :-p ja do konca czerwca mam bo puzniej zaczełam ale ja nie robię teraz przerwy jade dalej az do samego wesela potem zrobie 2 tyg przerwy bo bedzie u mnie moja siostrzyczka której dawno nie widziałam bo mieszka na stałe w Niemczech z córeczką bedzie achhh nie mogę sie doczekac nie bedzie czasu na ćwiczenia :-p:-) fajny ten namiot ale ja tez nie mam zbytnio miejsca na niego a nie lubię się tak ''zagrać'' bo potem wkurzam się jeszcze bardziej ze nie mam miejsca :sorry2:
przepisnik fit powiadasz musze go zakupić ;-)

Kingusia
Dziękuję. O co ty powiadasz a co to się stało! Na kiedy się zapowiedział. Czekam na info.

Mila dziś taki popis w przedszkolu dała ze jedną z Pań- nasza znajoma , która ma 4 dzieci powiedziała ze dziś to jej 4 na raz przy Mili to nic. Nie wiem co jej się stało. :what:

Gosiaku
A to klops ? I co będziecie sprzedawać ? A wcześniej mieliście zostawić ? Myślałam że wynajmujecie.

Skalbko, SAMEGO SŁONKA, RADOŚCI DLA NATALKI !!!!!!!
Raz jeszcze gratuluję Ci i trzymam kcuiki za chłopca ! Hubertowi to też tak systematycznie nei myjeząbków. Szczoteczka zazwyczja służy jako gryzak ...

Palin,
pogratuluj Arowi walki i zwycięstwa :D:D Cieszę się, że ząb na dobre drodze.

Teri
tak piszesz o tych wakacjach.... Dziś z Sewrynem reszte rzeczy zabraliśmy ze szkoły i tak go wziełam ( głupia jestem ), że to już koniec , że teraz to dwa miesiące szkoły nie zobaczy, że bedzie tęsknić za nauką i nauczycielami, że teraz będzie w domu siedzieć i spać długo i tylko się bawić .....A Seweryn w ryk, tak biedny zaczął płakać, że nie lubi wakacji i że chce do szkoły chodzić ..... Myślałam ,ze bedzie szczęśliwy a on się uspokoić nie mógł...:baffled::baffled:

Mikotko kochana Ty moja :* :* :* :* :* :* Mam swój przepiśnik :-D Poszłam drugi raz w życiu do biedronki :D Teraz to Ci ugotuję obiad i upiekę ciasto ( tylko wpadnij do mnie ) :-D ale ... wiem, nie powinnam, ale nie kupiłam fit .. :( tylko lubię jeść...

Gosiaku
dzieki za link - najpier kupiłam ten co poleciła Mikotko a potem odczytałam Twojego posta :) No (nie) gratki dla Tymka ! ( by nie zapeszyć ). Kilka razy sam tak zaśnie, nawet jak piśnie to nie koniecznie idź do niego - chyba, ze by płakał . I za kilka dni zobaczysz, że będzie to rutyna, że włożysz go do łóżeczka a on zaśnie. Tak jak patrze na Twoj suwaczek to nie mogę uwierzyć, że Twoja ciaża tak szybko mija. Moja się dłużyła :D

Wisnio boskie spodnie !

Kingusio
i jak po gościu ? Ależ faktycznie 2x 20 min to mało :( Hubi sypia jeszcze 4 h na dobe, ostatnio 2 h do południa i 2 ha po południu. No ale on taki od zawsze ...

No i moje wrażenia po niani... Chyba to jest to ! Nie chce zapeszać ale nie spodziewałam się, że tak będzie. Wróciłam to Hubi wcale się nie oderwał od zabawy z niania - Hubi z kosiarką, niania z pchaczem na kolanach i usmiechy od ucha do ucha :) Hania już mniej dziś zestresowana, bardziej otwarta i swobodna. Trzymajcie kciuki bym tym razem trafiła na odpowiednią osobę !

To idę powpisywać przepisy :) Taka mała rzecz a cieszę się z niej jak głupia :)

reklama
Do góry