reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2013

Palin ciesze się,.Ze masz.juz dentyste za sobą :-) Miki to żywe złoto :-D to teraz możesz.przysłać Ara do naszej łazienki, kabina czeka ;-) Ostatnio,jak ROzmawialam z Teri, to mówiła ze Viburcol jest teraz bez recepty???

reklama
Mikoto, serio bez recepty? Kiedyś był bez, potem zmienili. Ostatnio kupowalismy 2 opakowania pol roku temu (to widać jak dużo tego stosujemy), może się to znów zmieniło.

Spotkanie z dentysta jeszcze mnie czeka, bo pojawiły się drobne ślady, ale to nie będą juz takie nieprzyjemne wizyty.

Mikotko, co to za przepiśnik ? Taki z przepisami gotowymi ? czy żeby przepisy wpisać ? Ja poszukuje bym mogła sobie powpisywać ulubione przepisy i jeżeli to taki, to drugi raz w życiu pójdę do biedronki :)

Palin może zadzwoń.do apteki i.upewnij się, po co masz ciągnąć Mikołaja do przychodni?

Mikotko, co to za przepiśnik ? Taki z przepisami gotowymi ? czy żeby przepisy wpisać ? Ja poszukuje bym mogła sobie powpisywać ulubione przepisy i jeżeli to taki, to drugi raz w życiu pójdę do biedronki :)

Tak, do wpisywania :-D jest kilka gotowych przepisów, ćwiczeń, tabeli, bo to przepisnik fit :-D

Załączniki

• 1403782042180.jpg
    1403782042180.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 50
  • 1403782051900.jpg
    1403782051900.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 41
  • 1403782061292.jpg
    1403782061292.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 45
  • 1403782069235.jpg
    1403782069235.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 41
Jestem kochane
Apropo zasypiania to u nas na razie Meksyk. Toś za nic nie chce od małego zasypiac sam w łóżeczku. Trzeba z nim leżeć w łóżku i kokosi się około 40 minut aż zasnie. Chyba że pada. Od 3 dni z nim walczę. Uczę go zasypiac w łóżeczku. Wygląda to tak ze kładę go za chwilę krzyczy po kilku minutach idę uspokajam kładę i tak w kółko ok 2 godziny. Potem zasypia. Ciekawe po ilu dniach odpuści. Muszę go nauczyć zasypiania dopóki nie wrócę do pracy bo wtedy każda chwila na wagę złota.
Kochane

Kupiłam tylko spodnie czarne w białe kropeczki, rurki za 39 zł w Mohito. Reszta powiem szczerze jeszcze za droga ok 25% spadek. Poczekam. Wybrałam kilka ciuchów w Mohito, carry, orsayu , zarze i medicine. No i czekam na przeceny.
Palin
Ozesz z zębami kochana. Wiburkol już bez recepty na pewno. Plakaty w mojej przychodni są
Mikoto
Ile te przepisniki? To nakupilas dziś ho ho
Marys
Skalbka
Naj Naj dla coreczek :)

Gosiak
oj u mnie kuchnia to piętą Achillesa z powodu wielkości. Ciągle tam sprzątam i nigdy nie jest tak jakbym chciała
Robaku
Kawy jeszcze nie piłam

Lece bo za godzinę po Mile a ja w lesie z robota

Wisienka całe 19,90 :-) jest naprawdę gruby, pieknie wykonany, moim zdaniem, warto :-)

Pokaż spodnie :-) tez czekam.na 3. Rzut wyprzedaży ;-)

Wisienka, za radą Mikoto obdzwonilismy 5 aptek w Giżycku - wszystkie panie mówiły, że Viburcol jest na receptę. Ale juz sprawa załatwiona - w necie DOZ oferuje bez recepty. Juz zamówiony, jutro do odbioru ;-)

Mikoto, do przychodni byśmy zaszli przy okazji popołudniowego spaceru. Nie chodzi o żadne chorowanie, wiec nawet nie trzeba byłoby badać, poprostu pogadać o receptę. Ale skoro juz załatwiona sprawa, to na space pójdziemy w innym kierunku :p

Rany ale produkcja !!!!!

U nas z zasypianiem jest tak, Najlepiej, aby byly 2 smoki i jak u Robaczka sa zmieniane co chwila (smiesznie to wyglada), no kokoszenie, moszczenie i cuda wianki. Przyznam ze na druga drzemke nie zawsze klade Tymka jak juz jeste megaaaa zmeczony, bo musze przed praca wyjsc z psem (wiem, wiem nie powinnam Tymka samego zostawiac, ale to tylko 10 minut). Od jutra bede staral sie uczyc Go ponownie zasypiac samemu. Bede w domku wiec na spokojnie juz wszystko. Mi bardzo zalezalo aby Tymek spal i umial zasypiac w lozeczku, bez zbednego bujania...spal w gondolce do 5 tygodnia, a potem przenieslismy do lozeczka i problemow nie bylo. Nie moge powiedziec, ze teraz sa, ale ciesze sie ze nie tylko u nas wiszenie nad lozeczkiem jest w modzie :-)

Robaczku - ja polecam ten przepisnik. Jest slicznie wydany, kolezanka ma ja chyba zakupie jak bede teraz w Polsce Moje ulubione przepisy - Opracowanie zbiorowe za 23,49 zł | Książki empik.com

Skalbka - pisz, piszwiecej !!!! a gdzie suwaczek ??? ;-)

Marys - sliczny trocik, ze ja nie wpadlam na pomysl wyciecia 1 z biszkopta :sorry2:

Palin - super, ze dnetysta-sadysta zalatwiony, ja modle sie abym idac na przeglad na nim sie skonczylo :tak:

Terii - oby pogoda sie poprawila u Was szybciutko

reklama
Kichane chyba zacznę częściej poruszac jakies tematy bo polozylamTymka do lozeczka a ze strasznie zachcialo mi sie siusiu to poszlam. Jeknal glosno raz a otem cisza. Mysle nie wchodze póki nie zacznie plakac. Po10 minutach zastalam taki oto widok :p

Do góry