reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Melduję się wieczornie!

Kingusia dobre wieści przynosisz! Oby katar był zwiastunem zębów! A nie możesz wrócić do pracy sprzed ciąży? Przedłużyli Ci umowę?

Emka cudowne wieści!!!! Kiedy wyniki badania.dot. Wit D?

Teri coro marnotrawna!!! :-* :-* :-* dobrze, że jesteś! Nie.znikaj na tak.długo! Dawid super wygląda w.okularach, zmeznial bardzo! Och, Zosia to Mała Awanturnica, ale też złości się jak.Daria ;-) czekam na kolejne Twoje zdjęcia! :-D ja teraz robie ostatni Dzień z Mel B, potem przerwa do 1 lipca i na lipiec znów podejmuje wyzwanie ;-) nas tez nie bedzie 19 :-(

Justa tez planuje się wybrać na.wyprzedaże, ale czekam na kolejne obniżki, w lipcu będą 70-90% sięgać :-D kilka miesięcy temu dostałam od J. Ekspres z Tchibo https://www.tchibo.pl/m/cafissimo-latte-p400058556.html jestem bardzo zadowolona :-D wybór kaw ogromny. Wybór padł na taki, bo po obejrzeniu ciśnieniowego, który miał być docelowy, stwierdziłam ze na taki super wypasiony potrzebuje większej kuchni, a takową będę miała zq.kilka lat dopiero :p jak się nie ma co się lubi, to się.lubi,co.się ma :p :-D ciesze, sie ze ten.zawodowy kołowrotek u Ciebie ustal, odpoczniesz troche :-*

Robaczku Ty torpedo nadmorska!!! Tyle porobilas :-o Nieźle! Super, że znalezlisce osobę, która przypadła chłopcom do.gustu. Trzymam kciuki aby się sprawdziła! Kladz.się.spać! Jutro rano.pijemy razem kawkę :-*

Korbus słuszna decyzja! Wasza Zosia to.juz gosposia :-D

Wisienka :-* ciesz się Mackiem :-) tez używam Fista z Biedronki ;-) i.antykamienia z.Lidla. U nas też twarda woda, także.prysznic to.moja.zmora. Zawsze.wycieram.do.sucha po każdej kąpieli, przez weekend odpuscilam i czeka mnie szorowanie :-/ poczytałam Twojego bloga. Wróć tam, super.się.Ciebie czyta :-*

Poprasowalam stos prania, ułożyłam.u Zosi w szafie i półkach, zrobilam porzadek w lodowce i.ja.umylam. Deszcz zrobił.swoje, kostka odzyskała swój.kolor, kwiaty są wymyte a trwa zielona. Świat przybrał właściwy wymiar. Idę spać ;-) spokojnej nocy!

Wisieńko, jest jedna magia na wydlużenie doby - powrót do pracy :-p:-p:-p Fajnie, ze nacieszyłaś się Mackiem. Rodzeństwo będzie tęsknić za bratem. Na jak długo teraz jedzie ?

Palin to faktycznie nie głupi pomysł. Napisz z ranka ( ale nie w nocy ) jak Mikiemu się spało. Ja dla Hubcia mam łóżeczko po Sewerynie które już stoi w Hubertowym pokoju i pełni na razie rolę składowiska na pranie do prasowania :) Cieszę się, że ból ustępuje ! Tyle Miki mówi ???? Wow !!!! Super ! Hubert ograniczył się i na wszystko dookoła mowi "eeeeeeee" , no wyjątek jest mama, tata i dadaś ( czyli Seweryn ) ....

Korbuś głowa do góry ! Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło !

No to zmykam spać. Podgotowałam na jutro jeszcze mięsko na krupniczek, skrzydełko indycze :)

Mikoto ja też wycieram P już nie więc zawsze szoruje. Szlakk. Ja jutro jadę zobaczyć na wyprzedaże ale raczej jeszcze krajoznawczo
Robaku
Coś ty jadła ! Ależ masz powera!
Do bloga wrócę. Lubię go. Czasem pomagał mi przetrwać

Witam się porannie!

Zosia jeszcze spi. Cała noc lało, leje i teraz :-/

Robaczku jesteś? Wyspana?

Wisienka polujesz na coś konkretnego na Wyprzedażach?

Kingusia jak Laura?

Sara udanego wylotu! Bawcie się dobrze :-*

Gosiak jak noc?

Palin, Korbus, Natis, DzikaBez, Anula, Marys,Wenusjanka, Asiulka, Bona, Madzia, Smile, Anilek, Dmuchawiec, Skalbka, Minnie co u Was???

Dzień dobry.

Nocka super. Miki grzecznie przespał całą noc, prawie w ogóle się nie kręcił. Wstał wyspany i zadowolony 6.30, zobaczył rowerek - i się zakochał. Nie odstępuje ani na krok ;-)

Najgorzej będzie go przestawić na spokojne zasypianie w łóżku, nie mam kompletnie pomysłu :-(

Robaczku, aż tak dużo to Miki nie gada w naszym języku. Woli "migowy" - ciągnąć za rękę, pomagać się podnieść, albo ściągnąć do parteru, zaprowadzić i pokazać. A jak tylko coś mu nie pasuje to ćwiczy mimikę twarzy - tak się krzywi i wyje...

Mikoto, Wisienka, u nas tez straszny kamień. Ale łazienka to działka Ara (nie daje mi poćpać tej chemii). Właśnie na dziś zaplanował wojnę z kamieniem i osadem.

Znów mnie czeka polowanie na dentyste. Wszystko się ładnie goi, tylko jak coś się odzwie to zawsze ten sam ząb obok. Co prawda odzywa się na krótko, ale codziennie. Niech mi to skontrolują i jak trzeba wyleczą. Juz mam dość przeprawy z zębami :-(

Hej Kochane

nadrobilam Was wczoraj - milo bylo cos poczytac wieczorem , ale sil na odpisywanie nie mialam.

Robaczku - alez zdzialala wczoraj !!! ciesze sie, ze niania podpasowala dzieciom to najwazniejsze. Zreszta jak tylko bedzie cos nie tak Sewerynek na pewno szybko by powiedzial.

Palin - brawo dla Mikiego! na pewno szybcko nauczy sie zasypiac rowniez. CHoc Tymek to by mi zlalil non stop :-p

Mikotko
- hmmm nocka...do 1 wstalam ze 2 razy bo cos. Potem byla pobudka i mega placz, ale na szczescie zasnal jakos z moja reka miedzy szczebelkami ;-) wstal standardowo ok 6 wiec wyladowal z nami w lozku i te 40 min jeszcze pospal do pobudki E do pracy

Czy Wasze maluchy tez tak dlugo zasypiaja na drzemke ??? Tymek zdecydowanie chce isc spac, a siedze z nim tam czasem pol godziny. Nie musze glaskac ani nic tylko byc obok. CZasem jak wstaje i zaczyna lazikowac wychodze z pokoju, wtedy jest oczywiscie ryk (a chcialabym tego oduczyc), wiec wracam i jakos zasypia. Dzis tez tak bylo, ale za drugim razem jak wyszlam byl cichutko, potem stadnardowo zaczal mruczec i usnal sam ! z czego sie ciesze. Nie wiem tylko jak oduczyc go tego placzu, bo wydaje mi sie odczuwa to jako kare, ze sam zostaje. ALe kurcze z drugim maluchem nie bede miala jak stac nad lozeczkiem tyle czasu :sorry2:

Witam w drodze do Wro.
Mikoto
chodzi mi o takie ubrania do pracy. Sportowa elegancja. Letnie kolory. Sukienki, spodnie i koszule. Jakieś t shirty i spódnice
Robaku
zrób mi kawy
Palin
To dobrze że nie ćpasz i Aro to robi
Gosiak
U nas to samo , u dziewczyn Też. Może to lęk separacyjny

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry.
Miałam napisać optymistycznego posta o tym jak to Laura pięknie spała od 19 do 6, że katar jej nie męczył, że tylko raz, o 4 byłam dać jej smoczka...
Ale właśnie przed chwilą urządziła takie wycie że aż cała się trzęse.
Katar jakby odrobinę mniejszy niż wczoraj za to mamy ŚLINOTOK! Normalnie jeszcze nigdy tak się nie śliniła. Od rana zaśliniła już piżame, dwie bluzki i 2 śliniaki :baffled:
Ma temp w okolicach 37-37,5, dałam jej w końcu nurofen bo tak się darła jakby ją ktoś ze skóry obdzierał. Po półgodzinnej walce właśnie zasnęła w wózku...

Palin
czekam na zdjęcie Mikiego na rowerku.
Mikotku jak Zosia? Jakie macie plany na dziś?
Gosiak Laura też długo buszuje zanim zaśnie :dry:

Do góry