Melduję się wieczornie!
Kingusia dobre wieści przynosisz! Oby katar był zwiastunem zębów! A nie możesz wrócić do pracy sprzed ciąży? Przedłużyli Ci umowę?
Emka cudowne wieści!!!! Kiedy wyniki badania.dot. Wit D?
Teri coro marnotrawna!!! :-* :-* :-* dobrze, że jesteś! Nie.znikaj na tak.długo! Dawid super wygląda w.okularach, zmeznial bardzo! Och, Zosia to Mała Awanturnica, ale też złości się jak.Daria ;-) czekam na kolejne Twoje zdjęcia!
ja teraz robie ostatni Dzień z Mel B, potem przerwa do 1 lipca i na lipiec znów podejmuje wyzwanie ;-) nas tez nie bedzie 19 :-(
Justa tez planuje się wybrać na.wyprzedaże, ale czekam na kolejne obniżki, w lipcu będą 70-90% sięgać
kilka miesięcy temu dostałam od J. Ekspres z Tchibo
https://www.tchibo.pl/m/cafissimo-latte-p400058556.html jestem bardzo zadowolona
wybór kaw ogromny. Wybór padł na taki, bo po obejrzeniu ciśnieniowego, który miał być docelowy, stwierdziłam ze na taki super wypasiony potrzebuje większej kuchni, a takową będę miała zq.kilka lat dopiero
jak się nie ma co się lubi, to się.lubi,co.się ma
ciesze, sie ze ten.zawodowy kołowrotek u Ciebie ustal, odpoczniesz troche :-*
Robaczku Ty torpedo nadmorska!!! Tyle porobilas :-o Nieźle! Super, że znalezlisce osobę, która przypadła chłopcom do.gustu. Trzymam kciuki aby się sprawdziła! Kladz.się.spać! Jutro rano.pijemy razem kawkę :-*
Korbus słuszna decyzja! Wasza Zosia to.juz gosposia
Wisienka :-* ciesz się Mackiem :-) tez używam Fista z Biedronki ;-) i.antykamienia z.Lidla. U nas też twarda woda, także.prysznic to.moja.zmora. Zawsze.wycieram.do.sucha po każdej kąpieli, przez weekend odpuscilam i czeka mnie szorowanie :-/ poczytałam Twojego bloga. Wróć tam, super.się.Ciebie czyta :-*
Poprasowalam stos prania, ułożyłam.u Zosi w szafie i półkach, zrobilam porzadek w lodowce i.ja.umylam. Deszcz zrobił.swoje, kostka odzyskała swój.kolor, kwiaty są wymyte a trwa zielona. Świat przybrał właściwy wymiar. Idę spać ;-) spokojnej nocy!