reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Wisienka - ale juz zrobilas dzis...ja ugotowalam wczoraj grochowke, wlasnie zajadam. Jednak bedzie Nela :-) maz sie przekonal, choc czasem cos jeszcze powie, ale zgodzil sie ;)

Bona - gratulacje dll Misi !!! super, ze chodzi i zabki tak altwo wychodza :)

TO teraz moge powiedziec, ze Tymek sie rozleniwil, bo wiekszosc juz chodzi . Maly poki co czasem stoi, ale o tym nie wie. Ladnie chodzi za dwie raczki, czasem za jedna. Sam sie nie kwapi

Sara - och uwiez ze czekam na czwartkowy wieczor no i sobote. Relacje zdam na pewno

A potem juz tylko chwila i jedziemy do domuuuuuu i wreszcie Was poznam :D:D:D:D:D

ANula - powodzenia w remoncie !!!

reklama
Witam się poniedziałkowo!

J. Pojechal przed 6, Zosia pospala do 8. Od rana piore, sprzatam, nic nie.robiłam.w czasie weekendu. Imprezy udały się znakomicie. Goście dopisali, rozeszli się Pojedzeni i zadowoleni. Zosia dostala przepiękne ubranka, książki, książeczkę z FP i pieniadze. Wszyscy zostali obdarowani ciastem, a dla tych, o których pamiętamy, a nie.prosilismy ich odlozylismy po kawałku torcika i.innych smakołyków. Dzisiaj czekamy na.ostatnich gości :-) jedni i drudzy Dziadkowie w Podziekowaniu za pomoc w Urodzinach dostali od Zosi piękne komplety filizanek.

Madziu ale dystanse??? :-o gratuluję! Jak.idą ćwiczenia i dieta? Jak Tymcio? Doczytałam,że nie chce.Jeść :-(

Emka współczuję tych przeżyć :-( oby wizyta lekarska.przyniosła.tylko dobre wieści!

Wenusjanka przykre wieści przynosisz :-( mam nadzieje ze te guzki są Niegroźne :-( bądź silna :-*

Anula brawo dla Lola!!!! Zuch Chlopak!!! Anulka biegiem.do lekarza! :-* och, czekam.na.zdjęcia z przeprowadzki! :-D o 19 nie myślę :-(

Sara zazdroszczę tej wycieczki, wiesz :-* pamiętaj, najważniejszy aparat!!! I dostęp.do Internetu :-)

Wisienka kobieto rozwalasz mnie! :-D tyle od rana??? :-o tez dzisiaj byłam kupić farbę do jadalni, ale.nie.było takiego koloru jak.chce. Musze jeszcze się zastanowić??? Jakie kolory wybraliście? Pamiętasz o.zdjęciu kuchni? :-* Zosia udanego.spotkania z koleżanką.

MatkaEwa Ciesze, się, że przyjaciółka juz w.domu! Teraz juz Szybko dojdzie do.siebie:-)

Gosiak bardzo.się.ciesze,.Ze.zostaje Nela! Przepieknie! Odliczam.z Tobą te 4 dni, wtedy będzie Cię więcej z nami :-*

Bona nie wiem.jak.Ty to robisz??? :-o jesteś terminator! :-D :-* apeluje tutaj, na forum, o.więcej Waszych zdjęć! Chcemy więcej Boniow :-* :-D Michas poszedł jak.burza z zebami i chodzeniem :-o jeszcze tylko trójki i spokój na jakiś czas ;-)

U Zosi mecza trójki, dalej szuka paluszka by chodzić za.jedna.rękę, ale.coraz częściej.się zapomina.i.wtedy przejdzie sama.kilka kroczkow :-)

Wenusjanka poprostu Nela ;-) jak czytalismy skad sie imie wzielo i bylo tam Kornelia to Emilowi sie oczy zaswiecily, ale wytlumaczylam ze szukamy krotkiego imienia i jakos sie przekonal :-) Ciesze sie , ze atmosfera u Was lepsza i ochoty na gofry mi narobilas, a gofrownica stoi i patrzy blagalnie teraz :-)

Mikotko - super, ze imprezki udane, ciesze sie niezmiernie, mam nadzieje, ze i nasze 2 lipcowe sie udadza...musze tylko choc jednego torta jakiego chce dla TYmka zmowic, bo tesciu juz jednego zamowil... takze musze z mama obgadac sprawe ;)

Lece do pracy :-) jakos z usmiechem bo to pare dniii :-):-):-)

Wenusjanko albo nie potrafie czytac ze zrozumieniem albo info o guzkach przyszlo w skrocie z fb...mam nadzieje,zem nic Ci nie jest!

Dziewczyny od dluzszego czasu pisze z tel,nie wiem nawet jak odnalezc podziekowania i polubienia,poratujcie.

Witam po długim wekendzie

Ja jeszcze dziś miałam wolne aby ogarnąć mieszkanko po imprezie urodzinowej synka. Impreza się udała, goście zadowoleni i najedzeni poszli do domu, synek był grzeczny i po imprezie poszedł ładnie spać. Jutro już do pracy a tak mi się nie chce po tym wolnym.

gosiak_85 tak sama upiekłam ten mini torcik, kupiłam silikonową formę do ciasta w kształcie Myszki Miki, upiekłam biszkopt, przełożyłam mascarpone i udekorowałam biała i ciemną polewą i tyle. Piękną pościel wybrałaś dla dziewczynki.

Palindromea ale miałaś przeprawę z dentystami, normalnie szok. Dobrze, że Aro się zajął Mikołajem i Cię trochę odciążył.

emka01 oby ząbki szybciutko wyszły

_anula gratki dla Lola, że zaczął chodzić, dobrze, że z Luką lepiej. A ty kochana po przeprowadzce do lekarza i zadbaj o swoje zdrowie.

sa_raa kiedy wyjeżdżacie?

madzia128 szalejesz na tym rowerze, tyle kilometrów, ja jak bym wsiadła to przez trzy dni miałabym zakwasy

Bona87 fajnie, ze chociaż Michaś dobrze spał i to 10h, u nas tak jeszcze Nie było, chociaż jedna pobudka na mleczko musi być. No i Michaś ruszył do przodu na nóżkach, brawo.

Czy jeszcze jakieś dzieciaczki piją mleko w nocy, czy tylko Filip taki głodomorek mały jest?

Wenusjanka dobrze, że mężowi wrócił optymizm

mikoto super, ze impreza udana

Witam wieczorkiem
U mnie aktywny dzień. Po ostatnim poście wpadła koleżanka, posiedziałyśmy przy kawce, Toś spał.Ona ma dzieci podobne w wieku moich a była przelotem w pracy. Potem umyłam okna w dwóch pokojach bo to co ostatni deszcz zrobił to brrrrrr. Musiałam też wysprzatac i opróznić Maćka pokój,ze względów rodzinnych będziemy mieć lokatora do stycznia, trudna sprawa, tak po prostu musi być. Potem odbiór Mili, obiad, poczta, spacer nad rozlewiskiem, P do pracy więc kanapki, kolacja, kąpanie dzieci, usypianie, zbieranie prania, ufffffff.Lezy cała kupa do prasowania i czeka az posta skończe.:eek:
Sara
Dlaczego twój mąz musi mówić w pracy, ze wyjeżdża?Jedziecie z Felusiem? Och juz tylko 3 dni i fruuuuuuu, cudnie macie:-)
Wenusjanka
Cieszę się, że już ciut u was lepiej. kciuki kciuki żeby było dobrze i zawsze pachnniało goframi :-)
Emka
może i to od panadolu chociaz paracetamol rzadko uczula
Palin
mam nadzieję, ze ząbek zagojony
Mikotku
super, ze udane imprezki i prezenty. Śliczne foteczki.Torcik ekstra. Duzy macie dom? Jadalnia fajna sprawa. Jaki wybrałas kolor. Ja próbuję tą kuchnię sfotografować
i nie mogę w całości, mała jest i jak nie stanę ucina. Ma może 5 metrów i długie wejście, które mozna zabudować szafkami.Kuchnia koszmar dla kogos lubiącego gotowac i dla kogoś kto nie lubi jak coś stoi na wierzchu.Nie ma wyjścia. Jest urzadzona w stylu IKEA , który ja lubię ale może nie koniecznie w kuchni. W przyszłości całą zabusuję szafkami, po sufit, Zmieszczę wtedy nawet to co w kartonach w piwnicy czeka.:happy2:
Madziu
miałam pytac czy wy jeździcie z Tymusiem i on jest wtedy grzeczny?:tak:
Bona
Kochana ty terminatorze, jejku aleś ty pracowita. Podziwiam:-)
Justa
oj wyobrażam sonie, ze ci sie nie chce.Super, ze imprezka udana:tak:
A ja biorę się za prasowanie

Witajcie kochane ;-)

Ja nadal nie mogę dojść do siebie po wyjeździe Kornelii :zawstydzona/y::-( Co to jest za wspaniała dziewczyna z cudowną rodzinką , Prawie 6 dni spędziłyśmy razem , było na prawdę cudownie i nasze chłopaki strasznie się polubili , łowili razem rybki , dziewczynki się razem bawiły.. Tak szkoda , że musieli już wyjechać :-(

Gosiulka , Imię śliczne , cieszę się razem z Tobą , że za 4 dni już będziesz mogła odpocząć od pracy . Ps Dawno nie widziałam Twojego brzuszka :happy2:

Palindromea , bidulko , ale miałaś przeprawę z dentystą
:-( Widziałam , że Aro zadowolony z prezentu od synka - SUPER :tak:

Anulka , Kiedy dokładnie przeprowadzka ? Gratulację dla Lola super już chodzi
:tak: A Ty kochana zadbaj o siebie , bo zdrowie jest bardzo ważne !!!!!

Sara , Kochana zazdroszczę wyjazdu , odpoczywajcie i bawcie się dobrze ;-) Nie bierzecie ze sobą Feliksa ???

Madzia , Ty to dopiero jesteś sportowiec
:-D Silna kobietka z Ciebie , ja nie dała bym tyle rady przejechać :tak:

Bona, Brawo dla Michasia !!!
:tak: Już chyba dużo czerwcowych dzieciaczków chodzi ;-)

Justa, Zosia za zwyczaj ostatnią flaszkę wypija ok 23 , ale zdarzają się jeszcze noce ,że pije ok 2-4 . W nocy pije jak mało wypija wieczorem , Super , że imprezka udana
:tak:

Wenusjanka, Cieszę się , że mężowi lepszy humorek wrócił

Mikoto, Bardzo się cieszę , że urodzinki się udały , Zosia wyglądała jak zwykle pięknie

U nas stan uzębienie na tyle co mogłam zobaczyć to 8 szt:tak: Zosia też już śmiga po całym domu , w końcu się "puściła " :-D

Pogoda do kitu i ponoć ma tak być cały tydzień , zwariować można , lato a tu taka pogoda ble

Życzę spokojnego wieczoru i nocy :tak:;-)

Melduję się wieczornie!

Wenusjanka a widzisz, przypomniałas mi,że mam kupić gładź :p ceny glazury powalają :-/ w jakim.stylu planujesz kuchnie? Super, że mąż odnalazł.w.sobie siłę i.energię, to bardzo ważne :-)

Emka tez nie.wiem gdzie w aplikacji na.tel. Są te opcje???

Justa czekam na.zdjęcia z.imprezy!!!

Wisienka jakbym.czytała o.sobie. Tez dzisiaj mialam wizyte przyjaciółki, tez mylam okna, tez mam stos prasowania, bo.od.rana piore :-/ dom spory ale pokoje są nieustawne :-( najlepiej byłoby wyburzyc jedna sciane i.przenieść kuchnie.w.miejsce sypialni, bu połączyć ja z.jadalnia.i.salonem, ale.obawiam.się, że ten.pomysł szybko.nie.przejdzie :-( do jadalni chce kolor Między Szaroscia a Bezem. Widzę,że plany masz.sprecyzowane. Tez nie.lubię zbędnych rzeczy na.wierzchu. Jestem mistrzynią upychania :p czy.lokator Będzie znosny?

Korbus!!!!! Gdzie foty???? Koniecznie wstawcie zdjęcia!!!

Ostatnia edycja:
Justa moja mala tez pije w nocy i to do dna 200ml z miarka kleiku.W dzien dwie butle,rano pije ladnie,ale wieczorem ledwo co 120ml.
Dziewczyny czy Wasze smyki tez maja tkie odstajace brzuszki? kurde tak schizuje,ze moja taka drobna i moze zaduzo jedzonka w nia pakuje na sile..

reklama
Korbuś
super, ze wizyta udana, prosimy o zdjęcia
Mikotku
pisałas do mnie Wenusjanka:-pPoznałam po koleżance na kawie. U nas remont z racji lokatora się przeciągnie...A lokator, pewnie znośny.Napisze więcej na grupie zamkniętej na FB.;-)

Do góry