reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Wenusjanka, w 36 tyg też by mi nie zrobili, bo to już czas okołoporodowy i baliby się że zacznę rodzić na fotelu (tak przynajmniej jedna dentystka powiedziała).

reklama
Wisienko wlasnie jej dalam,choc lekarka na doraznej ani slowem nie wspomniala. Dala recepte na jakis syrop na alergie,bo albo to alergia albo wirus...Dzisiaj na noc juz nie dalam jej tego paracetamolu co wczoraj,moze to od niego..

WIyam, wrocilismy po 16 ogarnelam szybko obaid (makaron z truskawakmi). Tymek padl po 19 ale co si dziwiwc jak mial 2 co prawda porzadne drzemki ale w aucie, a on lubi w lozeczku sie poowyciagac ;) ALe dzieln ie zniosl podorz.

Wisienka
- bylismy w cudnym miasteczku nazywa sie Whitby jest troche na poludnie od nas nad morzem. Pogoda cudowna dopisala, choc z rana bylo chlodno, to potem przebiralam Tymka w krotkie spodnie a ja mam koszulkowa opalenize jak ta lala :-p

Postanowilam juz teraz zainwestowac w krotkie spodenki, co prawda moje nogi wolaja o pomste do nieba (nie wiem jak je doprowadze do ladu po porodzie) :sorry2:

Palin
- jednak jak mezczyzna chce to potrafi ! i niech nie jojcza, ze z dzieckiem sie nie da. CIesze sie ze zab sie goi.

Wensusjanka - Tymek teraz jak mi piersi wywalilo to lubi sie wtulic :-p A Emil zawsze se smieje, ze takiemu to dobrze :-p Mam nadzieje, ze sytsuacja u Was wkrotce sie poprawi i przestanieszsie martwic. I oby szybko zabki Izuni wyszly

Tez w ciazy z Tymkiem w 20 tyg mialam robiona kanalowke, teoretycznie bezznieszczulenia, ale polewala zabka czyms delikatnym dozwolonym w ciazy. Teraz tez juzdentysta na kontrole zaklepany :tak:

Wrzucam tu 2 fotki Tymka z mojego tel , reszta bedzie na fb ;) (tu jeszcze chlodno bylo )

2014-06-21 10.32.55.jpg2014-06-21 10.44.18.jpg

Załączniki

• 2014-06-21 10.32.55.jpg
    2014-06-21 10.32.55.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 51
  • 2014-06-21 10.44.18.jpg
    2014-06-21 10.44.18.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 39
  • 2014-06-21 10.32.55.jpg
    2014-06-21 10.32.55.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 44
Hej . My wczoraj w beskidy ruszyliśmy pooddychać górskim powietrzem - fajnie było :tak:. Pogada taka trochę lipna, mogłoby byc ciut cieplej .
Palin - mnie znieczulił w ciązy dentysta połową normalnej dawki . A byłam parę razy i nie zaszkodziło .
Gosiak - fajnie macie z tym morzem tak bliziutko . Fotki super jak zwykle :tak:
Wenusjanka - oby się wszystko pozytywnie u Was ułożyło . Biedna Izunia :-(. U nas jest grzebanie w moim nosie i zabawa moimi włosami :) a wieczorem przed zaśnięciem Jasio całuje mnie w brzuch :-). Tak sobie wymyślił dziwnie :-).
Emka - i jak uczulenie ??? zeszło ????

MatkaEwa wysypka jest nadal,troszke sie zmienila,jest jej wiecej,dotarla juz za uszka i troche na glowe. Poki co buzia ok,rece i nogi tez. Dalam jej dzisiaj pierwsza dawke tego syropu na alergie,rano dostala wapno. Bidula,do tego jeczydupka chwyta sie za uszy,glowe,boli ja wszystko bo gorna jedynka idzie.
Cholera u Was tez jest taka kiepska pogoda?Caly dlugi weekend do d...

reklama
Kochane, ja się tylko zamelduję. Przeczytałam wszystko ale nie dam rady odpisać. Żyjemy, z Luka lepiej. Teraz ciężki okres przed nami - w tym tygodniu się remontujemy, W weekend planowana przeprowadzka. Aż się boję jak to będzie. Tosia dalej łobuzuje, nie słucha, robi na złośc, ale jakoś dajemy radę. Lolik zaczął chodzic wpiątek, czyli dzień przed swoimi pierwszymi urodzinami :) Także przydreptał roczek. Dalej woli raczkowac- wtedy szybciej dociera do celu, ale i chodzenie za każdym razem wychodzi mu pięknie :) A ja yyy nie mam znów czasu iśc do lekarza z wynikami ... ale załatwię to w czwartek rano - Luka ma wtedy urlop. Teraz uciekamy się karmic i usypiac. Aaaaa ostatni tydzień i wakacje !!!!
PS - nie mogę się Was doczekac tego 19 lipca. Wisienko - nawet nie wiesz jak się cieszę, że będziecie !!! i Ty Palin :) I Gosiaku :) i Saro :) i Madziu :) i Natis hihihi i kto tam jeszcze ???
Buziaki, pozdrawiam Was gorąco !!!!

Do góry