reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

I ja sie melduje po długim weekendzie.

Przeczytałam :)

Gosia super foto!

MatkaEwa jak koleżanka?

Wenusjanka :( oby wszystko sie szybko unormowalo

Anula koniecznie idź z wynikami!!!

Zaczynam przygotowania do wyjazdu. Torby wyniesione z piwnicy. Kosmetyki, dokumenty i leki skompletowane. Sporo do pozalatwiania jeszcze nas czeka wiec nie wiem ile czasu bede miała.

Jak zawsze myślami jestem z Wami

reklama
długi weekend mimo pogody zaliczam do udanych:
środa 19km na rowerze
czwartek 15km na rowerze
piątek 48km na rowerze
sobota 18km po górach (wyjątkowo na nogach :-) )
niedziela ODPOCZYNEK tylko spacerki 2 zaliczone :p

sara baterie z aparatu naładowane?? :tak:
anula też czekam na 19 lipca! kciuki za przeprowadzkę :* dobrze, że Twój mąż wrócił :-D
emka u nas też pogoda nie rozpieszczała - marzłam albo na rowerze albo na górskim szczycie, a dziś zmoczył nas deszcz na spacerze :baffled:
gosiak super fotki!! a brzuszek gdzie?? :-p
Wisieńka ​dziś już lepiej? :*

Madzia - zgadza się - Brenna . Ale nie tak ambitnie jak WY ;-). Spacer nad rzeczką i grillek :-p
Anula - kciuki za sprawną przeprowadzkę .
Sara - koleżanka już od piątku tuli swoją piątkę i jest bardzo szczęśliwa :-). Dziękuje za kciuki . Mam nadzieję , ze to już koniec jej leczenia definitywny . Pakowania nie zazdroszczę ale wyjazdu jak najbardziej :tak:
Emka - to ci dziadostwo ją dopadło jakieś !!!:wściekła/y: Oby szybko zeszło .

Idę spac . Dobranoc kochane :happy2:

Dzien dobry i od razu przepraszam, ze nic wczoraj nie pisalam. Przeczytalam , ale sil juz nie bylo na odpisywanie.

MatkaEwa - ciesze sie ze kolezanka juz w domku z dziecmi

Sara - tez zazdrodszcze wyjazdu. I bierzecie Feliksa czy babcie sie zajma wnusiem ???

Madzia - gor tez zazdroszcze

MIkotku - piekne zdjecia z urodzin Zosienki !

Czy Wam tez zmienil sie wyglada forum?? czy mi sie tylko z bledem wczytuje ??

Pojechalismy zerknac gdzie dokladnie jest ten domek , ktory bedziemy ogladac w sobote, i miejsce fajne nie pwoiem, mala miescina, ale cholercia dalekkoooooo sie wydaje. Choc my pewnie , a raczej Emil przyzwczajony, ze praca pod nosem a tu 20 km (jakies pol godzinki jazdy) na pokazywalo. Ale poki co zerkajac na necie, rzaden inny nie spelnia naszych oczekiwac. No nic zobaczymy jak bedzie na zywo ;-)

AAAA i najwazaniejsze - jeszcze tylko 4 dni do pracy !!!!!!! :-)

Wisieńka piszesz szyfrem? ;)

MatkaEwa suuuuper, ze znajoma w domku!

Gosia czekam na relacje z oglądania no a z 4 dni do urlopu ciesze sie jak ze swojego :p nadal sie Waham co do Feliksa.

Madzia no ładnie kilometrów narobiłaś!

Anulka tez sie 19tego nie mogę doczekać :)

K. Pojechał do pracy zgłosić, ze wyjedzie za granice. Feliks śpi. Pranie sie pierze. Olivier zaraz wróci ze szkoły. Torby wyczyszczone :)

Haha
Sara to Toś do was zagląda jak nie patrzę. Kochana Miłych i Cudownych wakacji.
Wenusjanka
Oby u was się polepszylo. Kciuki
Gosiak
Śliczne fotki kochana. I co będzie Zośka?
Robaku
Gdzie się ukrywasz
Natis
mało zdjęć dajecie dziewczyny a my ciekaw co u was
Palin i jak dzień taty Aro poczuł skruche?
Emka
Doszliscie już po badaniu do siebie ? Kiedy wynik ?
Mikoto
Wracaj zdać relacje

Ja już po zakupach Lidl, rosman, warzywniak i Brico . Wybraliśmy farbę do pokojów dzieci i kupiliśmy żywice i klej montażowy. Toś wyrwała nam drzwi z szafy w przedpokoju. Takie podwieszane typu panel z Ikei. Zupka się gotuje, zwana przez nas zielona. P naprawia szafę. Toś śpi a ja czekam na koleżankę. Zaraz wpadnie na kawę.

Wisienko wynik ma byc w tym tyg,dokladnie nie mowili. Oczekiwanie na niego w strachu nas wykancza. Do tego teraz ta wysypka-pokrzywka,od czego to tez nie wiadomo,ale obstawiam Panadol.
Od czasu eeg mala zaliczyla 2wizyty u pediatry,ma taki uraz po tym cholernym badaniu,ze juz na widok kitla poplakuje i ucieka.

reklama
Hej Dziewczyny!

Witam się po kilku dniach, w trakcie których sen był niedoścignionym marzeniem... W czwartek grałam wesele, w piątek poprawiny, a w sobotę znów wesele. W dodatku wczoraj były chrzciny bratanicy :eek: Padam na twarz... Nie mogłam wziąć wolnego dnia w pracy, bo o 9.30 miałam ważne spotkanie :sorry2: Teraz dostałam paczki z materiałami reklamowymi i latam z biura do magazynu, żeby to poukładać... Jedynie Michaś był łaskawy, bo spał od 21 do 7 :szok::szok::szok: Nigdy nie spał 10 godzin bez przerwy, 9 tak, ale 10 nigdy :-)

Emka- nawet nie próbuję sobie wyobrazić, co obie przeszłyście...

Wisienka- to Antoś poszalał :-D

Gosia- super, że już niedługo będziesz mogła być w domku! Piękna pościel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Matka Ewa- super, że mieliście rodzinny wypad :tak: Ja też podziwiam Twojego znajomego, który tak pięknie radzi sobie ze sporą gromadką!

Madzia- może wystartujesz w jakimś wyścigu? :-) Robisz niezłe trasy!

Anula- najlepsze życzenia dla Karolka!!! Wiem, że spóźnione, ale nie wchodziłam na Internet od środy :eek:

Palin- pięknie się Aro zachował!!! U nas takie "strzały" niestety się nie zdarzają :no: Dobrze, że z zębem lepiej :tak:

Wenusjanka- przykro mi z powodu tych guzków... Może to faktycznie nic groźnego? Współczuję trudnego ząbkowania, oby już poprzebijały się zębolki ;-)

Mikotku- 63 kg przy Twoim wzroście??? To wyobraź sobie, że ja tak ważyłam na początku roku, ale jestem niziutka! Ale musiałam być pączek :eek: Jesteś niesamowita, wszystko ogarniasz :szok::szok::szok:

Justa- i dla Filipka spóźnione, ale najpiękniejsze życzenia!!!

!!! Michasiowi wyszły już wszystkie czwórki!!! Górne to nawet nie wiem, kiedy, bo zauważyłam, jak już były bardzo widoczne, a dolne w tym tygodniu :) Na szczęście, bez marudzenia, w nocy czasem się przebudzał, ale szybko zasypiał z powrotem. Teraz chyba trójki, bo dziąsełka spuchnięte. Stan uzębienia na dziś: 12 zębolków!

I oczywiście chodzenie jest na topie! Dwa dni po urodzinach zaczął stawiać sam kroczki, a teraz z każdym dniem przemierza coraz dłuższe dystanse. W ogóle taki jest pocieszny ten mój Miś, że hej! :-D Pokazuje, jak piesek pije wodę, gdzie ma nosek i pupkę, robi lwa, kaczuszkę i jak kaszle dziadek :-D:-D:-D Uwielbia swój nocniczek, chociaż na razie go przyzwyczajamy niż z niego korzystamy. Aj, rozpisałam się, ale nie mogłam się oprzeć...

Miłego dnia!!!

Do góry