Cześć . No i Jasio jest już od wczoraj rocznym dzieckiem :-). Fajnie i niefajnie - za szybko to minęło .... pamiętam dzień gdy usłyszałam po raz pierwszy bicie jego serduszka .... i dzień w którym zobaczyłam go po raz pierwszy i przytuliłam .... i wiem , że wiele przed nami ale jednak ten pierwszy rok jest wyjątkowy i mamy go już za sobą ....
Mikoto - płakałam jak czytałam Twoje wspomnienia .... Najlepszego dla Zosieńki !!!
Gosiak - dom fajny . Styl tam mają angielski :-) - taka elegancja
Sara - oj ojoj ... Tunezja !!!! Pięknie ! Już czekam na fotki opalonej buzi Feliniego
Korba , Natis - wiem , że się rozgadałyście na dobre ale jedna foteczka ???....
Justa - najlepszego dla Filipka
Plecy dużo lepiej kochane. Koleanka pokazała mi parę ćwiczeń na kręgosłup bolący i pomogło .
A na urodzinki Jasia przyjechał mąż tej koleżanki co jest w szpitalu , sam z piątką dzieciaczków ( w tym dwumiesięczna córunia ) i został moim bohaterem .
Mikoto - płakałam jak czytałam Twoje wspomnienia .... Najlepszego dla Zosieńki !!!
Gosiak - dom fajny . Styl tam mają angielski :-) - taka elegancja
Sara - oj ojoj ... Tunezja !!!! Pięknie ! Już czekam na fotki opalonej buzi Feliniego
Korba , Natis - wiem , że się rozgadałyście na dobre ale jedna foteczka ???....
Justa - najlepszego dla Filipka
Plecy dużo lepiej kochane. Koleanka pokazała mi parę ćwiczeń na kręgosłup bolący i pomogło .
A na urodzinki Jasia przyjechał mąż tej koleżanki co jest w szpitalu , sam z piątką dzieciaczków ( w tym dwumiesięczna córunia ) i został moim bohaterem .