reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2013

Wisienka, super. Myśmy też dziś byli nad jeziorem. Miało być tylko moczenie stópek - skończyło się (jak to z Mikołajem) zmoczeniem wszystkiego co miał na sobie + mamy sukienka :confused2:

A popołudniu basen party. Cały dzień woda woda WODA! Bosko :cool2:

reklama
Melduje sie. Wyniki w piątek :) od jutra będę juz na bieżąco.

Gosia jutro kubek aventa niebieski bedzie u nas :) który bidonik masz w Szczecinie?

Mikotku cały kubek oleju???

No i musze uciekać...

Sara - a jak poszło ??? no to do piątku kciuki za wyniki &&&&&&&&&&&&&&
Palin - Fajnie , ze urodzinowy dzień Mikołaja taki radosny :tak:
Wisieńka - bardzo fajne urodziny - kameralne i w tak pieknych okolicznościach przyrody ;-):-)

Ja byłam w szpitalu . Koleżanka przez 10 dni dozylnie antybiotyk jakiś o mega spektrum działania dostaje narazie . Biedna bardzo teskni za córeczką :-( popłakałyśmy obie :-(

Witam wieczornie,

Mikotkowe ciasto juz piecyku, robi sie mega szybko mam nadzieje ze po upieczeniu bedzie rownie samkowite na jakie wyglada teraz.

Wisienka -ale fajowe fotki !!

Sara - bidonik zamowilam z canpolu widzialm ze one bez dziwnych uszczelek ;) kciukasy trzymam za piątek

Jutro 11:45 prosimy kciukasy aby maleństwo zdrowiutkie bylo

witam po ciężkim dniu który skończył się jeszcze bardziej ciężko za sprawą Dawida wrócił ze szkoły ok jak zawsze potem po 16 usypiałam Darię potem wchodze do niego a on spi więc ok myslę zmęczony po gorącym dniu za godzinę po 17 wchodzi do kuchni ja patrze na niego i kolana jak z waty dziecko zapuchnięte oko na pół twarzy az białko prawie na wierzchu oka praktycznie nie miał !!!! ja pierwsze co złapałam za wapno i tel do męża za 15 minut był już w domu my na pogotowie tam nas odesłali do przychodni w przychodni sie nie znają do okulisty prywatnie tak tylko godzina 18 a wszystko do 17 załatwiłam prywatny numer do jednej okulistki i o 21 nas przyjeła zapalenie spojówek antybiotyk i jutro kontrola a teraz patrzylam i drugie oko też czerwone nie wiem od czego to ale wyglądało strasznie !!! także jutro z rana czeka nas jeszcze wyprawa z Darią oby rano nie było takiego skwaru jak dziś padłam kochane przepraszam jutro nadrobię

Terii-mam nadzieje ze antybiotyk przez noc zsdziala i jutro bedzie juz lepiej.

Ciacho zrobione wyglada bosko jutro konsumpcja

Załączniki

• 1402435760630.jpg
    1402435760630.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 46
  • 1402435774470.jpg
    1402435774470.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 42
Dzień doberek

Wybaczcie moją dwudniową nieobecność.

Niedzielę całą sepedziliśmy na plaży. W domu dopioero o 18 byliśmy. Dzieciaki WSZYSTKIE w wodzie siedziały choć woda zimna ! strasznie zimna ! Bylo na prawdę cudownie ! Mimo, że nie leżałam i sie nie opalałam tylko chodziłam za Hubertem to jestem strasznie zjarana - plecy mnie jeszcze bolą :( A i chyba się starzeję, bo po powrocie tak strasznie mnie rozbolała głowa i zimno mi było i dreszcze miałam, że nie byłam w stanie zaprowadzić Seweryna do szkoły.
Poniedziałek przechodziłam ledwo żyjąc. Dwie nianie miałam na sprawdzenie.

No i chyba mamy nianie :) Od jutra ma przychodzić. Na razie w kratkę bo sesje kończy. Chłopakom najbardziej sie spodobała. Hubi prawie w ogóle przy niej nie płakał, trochę na początku a potem nic, nawet go nakarmiła, i fajnie się bawili. Seweryn bardzo ją tez polubił :)

Nocka dziś ciezka. Hubi w nocy zrobił dwie kupy w tym jedną luźną i miał gorączkę 38 st. nie wiem jak teraz bo jeszcze lula trochę. Ja nie wyspana bo przebudził się o 1:30 i do 3 nie mógł spać, tzn spał mi na kolanach, jak kładłam do łóżeczka to się budzil. Nie mam pojęcia cóż to za gorączka :(

I teraz znów nie wiem skąd te kupy. Zaczęłam dawać mu gluten. W dzień była juz luźniejsza. Wirus czy dalej nietolerancja ??????? Gorączka wskazuje na wirus... Znów zabawa w lekarza :( A może gorączka po bo przeziębił sie w morzu ? Ale tak późno ? A kupki gluten ? Żeby tak mi to ktoś powiedział :(

A zapomnialam pochwalić , mój roczniak mierzy 79-80 ( zmierzyli go na 78 ale on stał krzywo bokiem i ze zgiętą nóżką ) i ma 10330 g ! Żeby było śmieszniej Seweryn w jego wieku miał 79 cm i 10330 :) Idą co do grama ! ! ! !

Przepraszam, ze tylko o sobie, nie zdąrze juz nic więcej a przyznaję się, że nie doczytałam wszystkiego :(

reklama
hej
Robaczku zdrowka dla Hubisia. Moze jednak wirus jak jest goraczka. U nas tez dzieci mialy katar, moja mama, ktora przyleciala 2 tygod ie temu brala antybiotyk na gardlo a od wczoraj ja mam katar, kicham i lzawi mi oko.

Do góry