reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2013

Cześć .
Gosiak - a ja już w oczekiwaniu na wieści :sorry:;-). No nic cierpliwości i jutro dowiemy sie co i jak :tak:
Wisieńka - sto lat kochana !!! Młoda i piekna jesteś :tak: , na fotkach jak 20 - stka :tak:
Palin - wielkie buziaki dla rocznego Mikołaja :-). Ja chyba dziś też posiedzę z Jasiem do popołudnia .
Emka , Palin - ja wogóle nie znam żadnych wróżb roczkowych i nigdy nie robiłam i nie wiem na czym to polega i co oznacza . U nas nie ma takiego zwyczaju .

Koleżanka ma ostre zapalenie przymacicza i jajnika. Nie ma jeszcze decyzji czy zabieg usunięcia będzie czy długa antybiotykoterapia :sorry:. Karmić malutkiej już chyba nie będzie :-(. No ale niech ją wyleczą skutecznie i ostatecznie .

reklama
Mikołajku wszystkiego najlepszego!!!! Rosnij zdrowo!!!!

Gosiak no.jasne! :-D

MatkaEwa o.matko! :-( oby leki pomogły :-(

Wenusjanka nie widzę zdjęć :-( super,.Ze Urodziny udane!

Mikołajku wszystkiego najlepszego!!!! Rosnij zdrowo!!!!

Gosiak no.jasne! :-D

MatkaEwa o.matko! :-( oby leki pomogły :-(

Wenusjanka nie widzę zdjęć :-( super,.Ze Urodziny udane!

Gosiaczku zdjęcia dla Ciebie :-* ciasto jest pyszne! Mega proste i szybkie

Załączniki

• 1402393337258.jpg
    1402393337258.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 49
  • 1402393348825.jpg
    1402393348825.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 47
  • 1402393370474.jpg
    1402393370474.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 44
Mikołajku Palinowy i Wisienko! Sto lat, sto lat!!!
Ja poległam chora, ból gardła, ucha i temperatura.. Chyba od Sebusia podlapalam wirusa.. Długo sie opieralam, ale przyszedł okres, osłabienie i bam, wzięło mnie..
Mmm Mikotku, ja tez chce takie ciacho!!!!

witam w ten skwar :shocked2::shocked2:

dobrze że Daria poszła spać przed 12 to może troszke prześpi to południe Ale jest maskarycznie nawet na balkon nie wychodzimy bo wyszłam to chciałam się spalić :shocked2::confused2: my też nie chodzimy w ten skwar nigdzie Daria ma basenik na balkonie to po południu jak bedzie cień znów sie troszkę schłodzi wczoraj do piaskownicy wyszłyśmy dopiero o 19 :eek:wcześniej się nie dało :shocked2:

Palin STO LAT STO LAT DLA MOJEGO ZIĘCIUNIA KOCHANEGO !!! oj mamusiu dziś musisz ulegać we wszystkim ;-)ale jak jest dziś woda dla ochłody to juz fajny dzien sie szykuje to beda sie z Darią razem moczyć ;-)

Wisienka
dla Ciebie również naj najlepszego

Mikotku
przepis juz jest ?? uwielbiam takie lekkie owocowe ciasta czekam na przepis i bede działać ;-) ja jeszcze w niedziele wieczorem zrobiłam 18 słoików dżemu i 5 soku i pomroziłam jedą komorę zamrażalnika całych truskawek chyba nam wystarczy truskawek juz teraz czekamy na maliny i jagody morele ;-)

kochane co gotujecie w taki skwar ?? u mnie Dawid z mężem zapowiedzieli juz wczoraj że mam nic nie gotować bo nic ciepłego nie przełkną wczoraj jedliśmy makaron z ... truskawkami :-pa dziś młode ziemniaczki z kefirem i sałatką z ogórków byle coś chłodnego Darii gotuję makaronik z warzywami i filetem z indyka bo makron lubi to jest szansa ze zje

gosia aaa już miałam nadzieje na jakiegoś newsa a tu jeszcze do jutra trzeba czekać ;-)

Teri dla.Zosi makaron z.serem dzisiaj. Ja spijam kefir, kompletnie nie mam apetytu przez ten upał. Truskawek starczy Wam.chyba dla połowy bloku! :-D tez czekam na Resztę owoców ;-)

Ciasto jogurtowe z owocami

Miarą jest kubek po jogurcie :-)
Jogurt naturalny 400 g
Mąka 2x400 g
Olej kubek po.jogurcie
5 jajek
Szklanka cukru
2 łyżeczki proszku do Pieczenia

Miksowac w następującej kolejności : jajka, cukier, jogurt,olej, mąka, proszek.

Ciasto wylać na większą formę i pozatapiac owoce do.połowy. Piec 170 stopni z termoobiegiem ok.40-50 min do rumianego koloru.

Smacznego :-D

MatkaEwa-Terii wybacz :tak: ja nie wiem co mi sie ubzduralo ze 11 czerwca (bo tego bylam pewna) jest we wtrek ...wstaje rano i cos mi nie gralo :-p dobrze, ze sprawdzalm, bo bysmy sobie poszli ze hej :-p

MatkaEwaa
- Dobrze, ze wreszcie diagnoza postawiona, to najwaznijesze.

Wenusjanka - -wiecej wiecej foteczek Izusni - jest przesliczna !

Mikotku - az sie zaslinilam - Jogort naturalny mam ;-) oleju to taki calyy kubek 400 g ???? aaa bede robic wieczorem jak nic :-p

Terii - ooo jutro moze makaron ztruskawkami zrobie...mlode ziemniaczki kupilam niedawno, musze ugotwac zanim zwiedna...zapomnialam o nich :zawstydzona/y: ja ma dzis zupke jarzynowa...nie mam pomyslunkow na obiady :confused2:

Ale Wy dzialacie z tymi sloikami !!!! tez bym porobila, ale tu nie ma gdzie kupic truskawe w duzej ilosci :sorry:

Musze pochwalic Tyka stal dzis sam samiusienki ze 20 sekund, zupelnie nieswiadomie ! Chwycil zabaweczke do raczki, a druga zaczal krecic takim koleczkiem. Wiec i ja na poczatku nie skojarzylam, ze on stoi :-D:-D dopiero po chwili i z wrazenie nic nie mowilam, ani nie ruszlam sie aby go nie wystraszyc :-)

Kochane. Dziękuję za życzenia. Dzień mega intensywny. Prezenty. Hm czasem dziwne. Plażing. Truskawki i piwo z sokiem. Mam nadzieję doczytać was wieczorem.

Załączniki

• 1402410689827.jpg
    1402410689827.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 52
  • 1402410713262.jpg
    1402410713262.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Do góry