reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Gosiak czekalam na wiadomość, co chwilę sprawdzałam. Fryzjerka się śmiała zenie, co tak.kukam w ten telefon :p ależ cudne wieści!!!!!! Tak bardzo sie ciesze!!!!

Dopiero wróciłam od fryzjera. Zajrzałam jeszcze do Biedronki i trafiłam na wyprzedaż :-D kupilam łóżeczko turystyczne za 89 zł :-D

Wiesienka mam nadzieje, ze uda się pojechać :-) plazujecie się?

Palin za wieloryba dostaniesz!!! Masz cudny brzuszek!

Uciekam ogarnąć zakupy. Zosia akurat zasnela :-)

Gosiaku aż się rozpłynęłam z radości !!!!! ( i troche z zazdrości ) Piękna Okruszka !!!!!!! To trzymam kciuki by córunia okazała się córunią :) GRATULACJE NAJMOCNIEJSZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wróciliśmy z plaży. Superasnie. Rozlozylismy się pod drzewem w cieniu Ale blisko wody. Dzieciaki non stop się moczyly. Toś z przerwą na sen. Spał w wózku w cieniu i nawet się nie spocil. Woda ciepła. Kapalam się opalalam i trochę spieklam. Mimo że ja raczej w cieniu i bardziej z wody. Teraz obiadek. Botwinka. Ziemniaki sadzone małosolne i koktajl truskawkowy. Potem jeszcze na działkę podlać. Chociaż ponoć w nocy ma być burza.
Gosiak cudna maleńka.
Piękna jest i super ze wszystko ok.
Mikoto koniecznie pokaż włoski
Palin cudnie ze poplazowalas. Idę na obiadek

Ostatnia edycja:
Zbiera się na burzę. Podlewanie działki odpada więc zagonilam P do montowania nowych moskitiery. Maluchy wykapane i świeże jedzą jabłka. Pochwalę się wam moimi balkonowymi kwiatami. Prócz nich jest jeszcze ogródek ziołowy. Proszę nie patrzeć na moje ciuchy rzucone na ławę. Już są w pralce.

Załączniki

• 1402502686773.jpg
    1402502686773.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 50
  • 1402502708055.jpg
    1402502708055.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 54
Witam kochane
Przepraszam, że Was nie nadrobię ale nie mam po prostu kiedy. Mąż odkąd dostał repremendę nie siedzie tyle czasu przy komputerze, więc ja też rzadko tu zaglądam. Pogoda dopisuje więc jak tylko jest możliwość spędzamy wolny czas na świeżym powietrzu. Poza tym powoli przygotowujemy się do urodzinek, dekoracja, sprzątanie, układanie menu itp. Na piątek zamówiłam 10kg truskawek i będę robiła dżemy, soki i mus, mam tylko nadzieję, że synek będzie mamie pomagał.
Oto nasza piaskownica.
20140610_182056.jpg

Załączniki

• 20140610_182056.jpg
    20140610_182056.jpg
    46,1 KB · Wyświetleń: 60
Justa piękna piaskownica. Nasza to dzieło P. Ekologiczna. Z palet. Hehe. Piekna nie jest ale dzieci zadowolone.

To mnie wzięło. Posprzątałam łazienkę i kuchnie na błysk. Pomyłam wszystkie podłogi i starłam kurze i parapety. Podlalam kwiaty i je popielegnowalam. Jestem mega zadowolona. Jutrzejszy dzień poświęcę na truskawki , może w końcu skończymy kuchnie. W dzieci szafkach też trzeba zrobić porządek.

Toś dziś pięknie rozmawiał z moją sis przez tel. Mówił Hallo i Ania.

reklama
Wisienka.piękne kwiaty! bujne się rozrosly i.kwitną :-D ale masz powera!:-o Tosiu zdolniacha! Była burza?

Justa super piaskownica! Świetne.rozwiązanie.z.tymi.lawkami :-)

Widzę,że truskawkowy szał trwa ;-) u nas tez ;-) w ogole wieczor na wariata :-o nastawilam truskawki, zeby zrobic sok, w miedzyczasie pranie, sprzstanie, kapanie, rozlewanie soku do sloikow, sprzatanie po kapaniu, karmienie Zosi, sprzatanie kuchni, ogarniecie siebie, usypianie, ćwiczenia, mycie podlog, balkonu. Padam. Jutro czeka na.mnie kilka pilnych.spraw do.załatwienia. Także musze jeszcze zrobić listę, żeby o niczym nie zapomnieć :-/

Teri jak Dawid?

Do góry