reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2013

Anilek, MIkoto, Sa_raa, już nadaję powizytowo. Wszystko ładnie i pięknie, tylko z Maleństwa wielki śpioch. Główka i nóżki są nieco dłuższe niż aktualny tydzień (jest większy o mniej więcej tydzień), ale to się już teraz może co i rusz zmieniać.Serducho bije równo i mocno. Wszystko w jak najlepszym porządku. Obejrzałam sobie nawet filmik z 5d, z dźwiękiem (w tel puściła mi gin bicie serca). Niestety mało pamiątkowych fotek, ale wolę, żeby badanie było dokładne. Jak powiedziałam, ze nie zdążyłam dostrzec wymiarów, to się cofnęła do sprzętu i mi wygrzebała tabeleczkę z pomiarami. Naprawdę po wizytach u niej czuję się spokojna.

Miki też był grzeczny, choć pokój Emilki wyglądał jak po huraganie :-p Nie wiem, jak ja się jej odwdzięczę za pomoc. Złota dziewczyna.

reklama
Wisienka, WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Miki tez dziś ma urodzinki. Jezu, to juz! Tyle się przez ten rok zdarzyło, ho ho. Muszę mu dziś przyciąć pukiel włosków i podać na tacy kilka drobiazgów. Wiem, że tą wróżbę się robi na imprezie rockowej, ale żeby miało jakąś "moc" to chyba lepiej spróbować w TEN dzień ;-)
Jesteśmy dziś sami, więc niech ma swój dzień, mama niczego nie odmówi. Koleżanka pożyczyła nam basenik, wiec będzie balonowy plażing. Nie wiem, czy na ten upał wychodzić z domu. Miki od 6 rano gania na samym pampersie, tak gorąco. Mnie też juz oczy zczerwieniały, spojówki się buntują.

Tymek drzemie mam chwilke

Wisienko - NAJLEPSZEGO!Super ze P ma dzis dla CIebie nispodzianki !

Palin - moc buziakow dla Solenizanta :* :* :* Wyszalejcie sie urodzinowo

U nas dzis od rana padalo, teraz sie przejasnilo i znowu ma byc 20 st. :-) wiec jakies pozytywy sa :tak:

Wisienkn sto lat sto lat:)
Palin co to za wrozba z tymi wlosami i czyms na tacy? Chodzi o to ,ze dziecko cos wybiera? u nas mala miala ksiazeczke,pieniazka i medalik sw. Wybrala ksiazeczke,jako drugie pieniazka.
Sto latek dla Mikiego:)

Witam się w ten upalny dzień!

Kolejna fatalna noc za nami :-( Zosia od rana marudna, na dworze skwar, w domu ciemnica, bo.rolety zasuniete, aby chlodniej było.

Palin.cudowne wieści!!!! Płeć potwierdzona? Balkonowego Plażingu Zazdroszczę, u nas balkon cały dzień w ostrym słońcu :-/

Wisienka wszystkiego najlepszego!!!! dzisiaj Twój dzień, odpoczywaj!

Właśnie się usypiamy. Ciasto w piekarniku. Próbuje nowy przepis, w którym miarą jest Duży kubek jogurtu naturalnego, ciasto z.truskawkami rzecz jasna ;-) Zosia usnie i czeka mnie sprzatanie w kuchni. Jest ciasto,muszą być ofiary,jak mawia moja serdeczna znajoma ;-)

reklama
Do góry