reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Witam się sobotnio!

Z drugą kawą :-/ od wczoraj leje, non stop :-/

Asiulka to super! Spory dystans przed Wami :-o ale na pewno chłopcy super zniosa podroz. Planujecie wyjechać nocą? Czekam na zdjęcie pazurkow ;-)

Justa proszę o zdjęcie salonu :-)

Gosiak jak noc?

reklama
Dzien dobry, Tymsonik drzemie, wiec zjedlismy sniadanko , powisielam pranie i jak maly wstanie dostanie omleta :-p mam nadzieje, ze mi wyjdzie bo nigdy nie robilam.

A potem smigamyyyyy na morze , pogoda piekna wiec czemu nie :tak:

Mikotku - dziekuje nockka dobra, choc czasem Tymek pojekiwal i krecil sie ...pobudka standardzik przed 6 :dry:

Zycze Wam Kochane milego dnia ;-)

Zupa się gotuje :-)

Gosiak na pewno będzie Tymkowi smakował :-) pogody zazdroszczę ;-) u nas leje i leje :banghead:

Aż dziwnie sie o słońcu czyta jak człowiek od kilku dni go nie widział :p

Gosiu zdjęcia koniecznie plissss

U nas noc dobra i rano pospał ale jeszcze mi mało :p

Lecę posprzątać albo coś...

Hello,

Dopijam drugą wielką kawę. Leje i leje :( końca nie widać :-( dołująca ta pogoda strasznie...

Dzisiaj miałam 3 nockę z rzędu przespaną przez Lenę bez jedzenia - budzi się kilka razy, rzuca, ale nie chce jeść. Byłabym szczęśliwa, gdyby tak już jej zostało z niejedzeniem w nocy.

GOSIAK - zrobiłam wczoraj placuszki z cukinii. Dodałam troszkę mąki kukurydzianej. Przepyszne wyszły, choć Lenie średnie spasowały. Za to mi bardzo :-).

TERI - kupiłam takie Katalog: Dzieci / Spiderman Ultimate / 329902 i jestem baaaardzo zadowolona :-)

ASIULKA - ja też mam wiecznie jakieś jazdy z @. Muszę się w końcu do gina wybrać. Okres mam co 7-10 tygodni, a potem plamienia przez kolejne 4tyg. Masakra jakaś. Ty też do gina!!!

Zmykam, muszę szybko obiad zrobić, a potem jestem umówiona z moją Olką do Ikei i MebleAgata. Musimy dokupić kilka brakujących rzeczy do jej mieszkanka. W zasadzie w poniedziałek mamy koniec remontu.
Jadę z dziewczynkami, Darek na weselu. Zła jestem na niego...

Buziaki!
Miłej soboty!

Meldujemy się ze spaceru!

Załączniki

• 1400324502291.jpg
    1400324502291.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 43
Madziu wykorzystalysmy chwile bez deszczu. I nawet nie wialo! :-o Zosia zjadla właśnie obiad i Szykuje się do drzemki.

Natis zazdroszczę wypadu na zakupy! Oby Lence juz zostały noce bez karmienia. Zosia od miesiąca juz nie je w nocy.

Sara posprzatalas? ;-)

Jestesmy, bylo super, slono nas zlapalo, choc sie nie spodziewalam, Tymek oczysicie nasmarowany +50 , ale buzia tez slonko zlapala. Synus nawet sie zdrzemna. Musimy koniecznie kupic krotkie spodenki, co dzis synus byl w sresie i troche cieplo mu bylo, ale nikt sie nie spoodziewal upalów...

Sara - teraz iwecie jak sie czuje przez wieksozsc roku...u Was ladnie, wiosenno, jesiennie a nawet zimowow a tu dupka :-p

Natis - tez zrobilam je dzis, dodoalam poduszona marcheweczke i pietruszke starta na tarce, plustroszke sera zoltego...zjadl choc szalu nie bylo , ale masz racje pyszne sa :-p za to omlet rano wciagnal az sie caly trzasl :-D

Jak zeszlismy z plazy koszula poszla w odstawke bo juz nie wialo :-p

O17A5894.jpgO17A5903.jpgO17A5918.jpg

Załączniki

• O17A5894.jpg
    O17A5894.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 41
  • O17A5903.jpg
    O17A5903.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 41
  • O17A5918.jpg
    O17A5918.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Witam się z kieliszkiem Martini :-p

Wróciłam niedawno z maratonu po sklepach meblowych. Miałam ostatnio pomysł, żeby więcej czasu przebywać z Leną, żeby z nią pracować - tego typu wypady jak dziś, itp. Myślałam, żeby opiekunka była trochę mniej, a ja brałabym Lenę ze sobą. - po pierwsze oszczędności kasy, po drugie byłabym z nią więcej... Stwierdzam jednak dziś, tu i teraz, że to nie jest dobry pomysł. Wróciłam umęczona jak po jakiejś pielgrzymce. Ciężko się skupić, szukać. Niestety pomysł do niczego.
Z dobrych wiadomości - kupiłyśmy stół i krzesła - krzesła 'moje' stół niekoniecznie, ale może być ;-). Uchwyty kupione do łazienki, szafka rtv wybrana, i stoliczek do sypialni... ufff... czyli 90% planu wykonane :-).

Lena nie spała po południu, miała jedynie 20 minutową drzemkę o 11. Teraz ją wykąpałam i zasnęła jeszcze przy jedzeniu. Mam nadzieję, że wie, że ma spać do rana, a nie zrobić sobie drzemkę i wstać za chwilę pełna energii :cool2:.

MIKOTKU - piękna Twoja Zosia!!! Cudowna!!!

MADZIA - też się pytam skąd ta pogoda ;-) nam się nawet udało z auta wysiąść pod Ikea bez deszczu ;-)

GOSIAK - jutro spróbuję Twojego omleta na śniadanie. Może Lena też wsunie. U nas ostatnio Lena życie odda za każdą kiełbaskę. Masakra normalnie. Dziś na śniadanie paróweczka z chlebkiem i avocado, a na drugie owsianka na mleku ryżowym. Obiadek też pięknie zjadła - pomidorowa z makaronem i schabowy z ziemniaczkami. Wczoraj byliśmy u znajomych, mieli frankfuterki, Lena je zobaczyła i szał. Wsunęła 2 i pierwszy raz nie wypiła mleka przed snem. Wstała dopiero rano.
Boję się dawać jej wędliny, kiełbaski, parówki... Dajecie dzieciom???

KORBUŚ - jak tam Kochana imprezka???

Zmykam, ogarnę kuchnię i może uda mi się jakiś film obejrzeć... Nie pamiętam kiedy coś oglądałam :-).
buziaki

Do góry