reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2013

reklama
witam !!

DZIEKUJEMY ZA ŻYCZENIA :))))

ja dziś chodzę jakaś nierozgarnięta rano ubrałam bluzkę na lewą stronę i dopiero koło południa to zauważyłam :-pzalewam herbatę bez herbaty i dziwię się czemu jest taka blada :zawstydzona/y::zawstydzona/y: w godzinie urodzin Darii się rozpłakałam a wkurza mnie ta moja ''uczuciowość'' :zawstydzona/y::-pcały dzień chodze i wspominam jak to było rok temu ile emocji .........

nas też zalewa już powoli mieszkam w dole więc wszystko spływa nam do piwnicy a od wczoraj leje i dość mocno leje nieustannie :wściekła/y:

kingusia Boże jakie cudne buciki !!!!!!!!!!!!!!!Piękne !!! Brawo dla Laury jest taka dzielna :tak:

natis super że masz dzień tylko dla dziewczynek i piszesz na bb buziaczki ogromne za To :tak:

korba
kochana pewnie już zabiegana jesteś masz już gości WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ZOSI ten 16 nas tak połączył że już zawsze myslami będę z Wami w ten dzień do końca życia :-D

a to jeszcze tutaj dzisiejsza solenizantka roczkowa :-)

Załączniki

• Pulpit.jpg
    Pulpit.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnia edycja:
Aska fajne buciki!

Kingusia mam nadzieje. Zosia elefanteny wymieniliśmy z 5 razy,zanim dopasowalam idealnie :-)

Teri Daria jest prześliczna! :-* może worki z piaskiem by pomogły??? Wcale Ci się nie dziwie,ze jesteś taka Rozkojarzona i myslami wracasz do dnia narodzin Coreczki :-*

Poodkurzalam, Poscieralam kurze i parapety, zrobilam porządek z kwiatkami, nastawilam pranie, zaczelam generalne sprzatanie w naszej szafie. Najwyższa pora odłożyć zimowe ubrania :-/ u nas póki co nie pada, za to wieje :-/ :banghead:

Powoli szykuje sie do robiebia obiadku, kurczaczek z fryteczkami bedzie :D a co :D czekam tylko az filety mi sie rozmroza :p mam tylko nadzieje, ze Karina pospi do 15 tak jak wczoraj :p

Mikoto nigdy noc nie wiadomo ;) jezeli tak to zazdroszcze znizki :p tesciowa jest ma emeryturze i chyba myslala, ze bede do niej codziennie dzwonic i prosic zeby zrobila zakupy, albo zeby na spacer poszla itp, ja noetety taka nie jestem, wole wszystko sama robic, poza tym od pomocy jest maz :p... M zaprosil ich na wczoraj i nie przyszli... cos mi sie wydaje, ze czeka na przeprosiny... ale ja noe mam zamiaru pzepraszac, bo nie mam za co.
Aska bardzo fajne buciki :)
Teri to wesoly dzionek masz :D uwazaj, zeby noe posolic herbaty ;) albo poslodzic zupy :D Daria cudnie wyglada na tym zdjeciu! Pieknotka :D oby Was nie zalalo calkowicie!

hejj wykorzystałyśmy dosłownie pół godzinki bez deszczu i nawet było słonko !!! i mamy też buciki :-) dobrze że pojechałam bo była juz ostatnia 19 była jeszcze 18 ale na Darię taka bardzo na styk a że to sandałki na lato które jeszcze się nawet nie zaczeło to wolałam ciut większe :-p

Daria dziś ma radoche prezenty się sypią :-D dostała tego pieska od Dawidka ile radości !!! piszczy do niego całuje nosi :-D i wielką piłkę która jak niesie to tylko oczy i nogi widać :-D

jak tylko weszłysmy do domu znów sie zrobiło czarno i leje także udało nam się :-D

to buciki i kawałek Darii :-D
natis czy wy macie te buciki ?

Załączniki

• SAM_0619.jpg
    SAM_0619.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 49
  • SAM_0621.JPG
    SAM_0621.JPG
    68,6 KB · Wyświetleń: 48
Ostatnia edycja:
Sara- czy ja wiem czy wzorowa...niech chlopina ma co z tego zycia :rofl2: jak wczoraj pieknie pil z bidonku tak dzis nie chce łobuz mały. A widszenie na nogawce to ja mam nn stop jak chce cos ugotowac. Z Tymkiem sie poporstu nie da bo jest wrzask i placz, ze on chce juz teraz jesc...mimo ze np zjadl pol godzinki temu..

U Was tez tak jest ??? mam to ignorowac czy co z tym zrobic :sorry:

Kinia - sliczne buciki

Mikotku - jeszcze nie zaczelam robic dolu...Emil wracal pozniej, dzis pewnie tez, moze jutro sie uda choc drzwi pomalowac ;-)

U nas na chodzenie szybkie sie nie zanosi...Tymka jak puscic to stoi sekunde, a potem widzi ze sam i plac na pupe :-)

Asiulka - a to spryciulek z synka :-D

Marys - pierwsze ruchy Tymka tez poczulam u dentysty jak mi czyscila zebiska...wczesniej mialam kanalowke i tak nie bolalo jak to !!! to mamy wspomnienia nie ma co :-D

Teri - hihih bosko Daria wyglada z pileczka

My dzis na scpaerze w samych skarpetkach bo snadalkow nie mamy, a w tym zwyklych mogloby byc goraca. Sandalkie kupimy juz chyba w Polsce o ile Panicz ruszy dupke do chodzenia, jak nie bedzie bez z gloa stopa :-p

Dostalam dzis juz angielskie trusawi, smak nie do opisanie i bez porowniania z tymi gigiantami hiszpanskim. Tymek tez dostal, zjadl 6 malych mam nadzieje, ze go nie wysypie, krzywil sie , slinil jak nie wiem ale potem jadl z apetytem.

ALe ostatnio sie rozpisuje. Fajni, ze bylo co nadrabiac od rana

Dario,Zosiu wszystkiego czego tylko sobie zapragniecie:)))))))))))))))))))))))))))))))))Sto lat sto lat kochane:)))))))))))))))))))))))))))))))))Samych radości!!!!!

kingusiu nie martw się o chodzenie u Laury,moja pewnie w podobnym czasie ruszy,póki co tylko przy pchaczu ale tak pokracznie i na palcach,ze glowa boli. Poza tym jest też z tych chudzinek ,ma 8600g i tylko dwie dolne jedynki,które wyskoczyły w 9 miesiącu...Taka moja mala gapka;))))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Marys wieki nie jadlam frytek??? tez wychodzę z założenia że to mąż jest do pomocy, ale Teściowa to także Babcia, a babcie powinny dbać o wnuków i wnuczki.

Teri ależ olbrzymia piłka! Wyobrazam sobie radość Darii! :-D buciki śliczne!

Gosiak u nas w kuchni stoi krzeselko do karmienia i to w nim Zosia asystuje mi podczas gotowania czy zmywania. Album zjadla truskawek!

ooo Mikotku - moze to jest rozwiazanie !!! bedzie cos widzial to moze do garnka mi nie wskoczy tymi slepiami swoimi ;-) sproboje jutro przy robieniu obiadku

reklama
Gosiak polecam! :-D na początek daje jej książeczki, jak juz się nudzi dostaje butelkę po wodzie z odrobiną wody w środku albo zieleń angielskim :p przelewa sobie albo grzechocze. Ostatnio hitem jest opakowanie makaronu ;-)

Do góry